- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.521
Evettt kuzum :) geçen hafta duydum çok şükür bin şükür ama doktor bu haftada çağırdı ve 7+3 oldu maşallah kuzum:)Ay sen hastaneye mi gidecen? Kalp atışını duydun mu hiç? Ne kadarlil oldu bebek?
Kahvaltı bile yapmıyorum :) bakalım ne olacak. Afiyetler olsun ikinize de :)Günaydın canım :) eğer canının istediği bişey varsa ye tabiki ama aşırı olmamak şartıyla bende öyleyim evde yemek varken dışardaki bişeylerden canım istiyo ve onlardan yiyorum anca o zaman doyuyorum napiyim :)
Masallah size allahım korusun nazarlardan inşallah. Bende 6+1 oldum sata gore hesaplarsam da 6+5 ama çünkü daha geç yumurtladim :) ben daha duymadim bakalım ne zamana kismet olacak. Transvaginal mi baktilar yoksa karindan mi duyuldu?Evettt kuzum :) geçen hafta duydum çok şükür bin şükür ama doktor bu haftada çağırdı ve 7+3 oldu maşallah kuzum:)
senin haftalarda bende öyleydim şuan sadece iştah kaybı var bişey yiyemiyorum günlerdir tek öğünle duruyorumÖyle valla canım. Hersey rabbime kalmış. İnşallah bu sefer bize bağışlar yavrularımızı sağlıklı olurlar. Senin belirtiler nasil? Ben aşırı yorgunum,halsizim ,uykuluyum göğüslerime dokunamiyorum. İştahım pek yok canım bisey istemiyor
benim güzel geçti şükür sende durumlar ne yaz banaOlsun yine kendini yatağa atmışsın:) ayy bende bugün doktora gitcem ölcem heyecandan ya görelimde bi içimiz rahatlasın bari:)
benim takvmde 8 hafta ama ultrasonda 7+3 dedi o netteki takvimlere inanma dediEvettt kuzum :) geçen hafta duydum çok şükür bin şükür ama doktor bu haftada çağırdı ve 7+3 oldu maşallah kuzum:)
Benim keseyede kalp atışınada karından baktı kuzum çok şükür darısı başına inşallahMasallah size allahım korusun nazarlardan inşallah. Bende 6+1 oldum sata gore hesaplarsam da 6+5 ama çünkü daha geç yumurtladim :) ben daha duymadim bakalım ne zamana kismet olacak. Transvaginal mi baktilar yoksa karindan mi duyuldu?
Benimdeee 7+4 kuzum iyi geçti şükürler olsun rabbimebenim takvmde 8 hafta ama ultrasonda 7+3 dedi o netteki takvimlere inanma dedi
varsa atsana canım ultrason kağıdınıBenimdeee 7+4 kuzum iyi geçti şükürler olsun rabbime
Özelden atayım kuzum eve gidince yoldayım şimdivarsa atsana canım ultrason kağıdını
Kız gözünaydinnnnn hayırlı olsun degerin çok güzel masallah:)Merhaba kızlar günüm 3 gün geçti (testi gecikme olmadan yapmıştım silik çizgi vardı) bugün kan verdim. sonucu internetten aldım
beta-hcg 700,6 çıkmış normal sonuç değil mi bu.
Allahım çok mutluyum.
Masallah :) beni az önce aradılar 10. Haftami bitirince randevu vereceklermiş. Gerçi onun dışında allah korusun bisey olursa aile doktoruma yada hastane,acile giderimEvettt kuzum :) geçen hafta duydum çok şükür bin şükür ama doktor bu haftada çağırdı ve 7+3 oldu maşallah kuzum:)
çok teşekkür ederim kuzumm..Kız gözünaydinnnnn hayırlı olsun degerin çok güzel masallah:)
İnşAllah canim hayırlısıİnşallah öyle olucam. Umarım sende bize müjdeli haberler verirsin
Vala iyiyim şükür canım ya bi yaramazlik yok persembe beklenen bat bnmdeEvet kuzum hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık bişey :) amiinnn canım inşallah sen napıyosun iyimisin?
Aman olmasın kuzum Allah korusun. Biraz geç ama olsun en azından gittiğinde bebeği kalp atışını falan hepsini görürsün kuzumMasallah :) beni az önce aradılar 10. Haftami bitirince randevu vereceklermiş. Gerçi onun dışında allah korusun bisey olursa aile doktoruma yada hastane,acile giderim
Hadi ya az kalmış inşallah güzel haber verirsin kuzumİnşAllah canim hayırlısı
Vala iyiyim şükür canım ya bi yaramazlik yok persembe beklenen bat bnmde
ayy canım çok sevindimMerhaba kızlar günüm 3 gün geçti (testi gecikme olmadan yapmıştım silik çizgi vardı) bugün kan verdim. sonucu internetten aldım
beta-hcg 700,6 çıkmış normal sonuç değil mi bu.
Allahım çok mutluyum.
çok sağol canım benim. inşallah sağlıkla gelir minik kuzum. 4.ayda kaldım. İlk defa ovulasyon testi kullandığım ay oldu. önceki aylarda bir boş bir dolu yapıyorduk olmuyordu. İnst.biri var ovulasyon takibi yapıyor. Ona danıştım. pik olduğu gün ve peşinden gelen 3 gün toplamda 4 gün üst üste çalışma yaptık. İşte o zaman oldu. Allahın takdiri tabiki deayy canım çok sevindimAllah kavuştursun
geçen ay hep bana soruyordun ama bak sen hamile kaldın, Allah sağlıkla sıhhatle devamını getirsin
kaç ay denemiştiniz canım?
Bizimde bu ay 3. deneme olacak, nasip artık diyoruzçok sağol canım benim. inşallah sağlıkla gelir minik kuzum. 4.ayda kaldım. İlk defa ovulasyon testi kullandığım ay oldu. önceki aylarda bir boş bir dolu yapıyorduk olmuyordu. İnst.biri var ovulasyon takibi yapıyor. Ona danıştım. pik olduğu gün ve peşinden gelen 3 gün toplamda 4 gün üst üste çalışma yaptık. İşte o zaman oldu. Allahın takdiri tabiki de
Seninde müjdeli haberini bekliyorum en kısa sürede inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?