Kızlar günaydınnn var mı bu ayda bekleyenler :) ben bu ay deli gibi psikolojik belirtiler yaşıyorum. Şimdi bunları not almaya başladım ileride olursa psikolojik deyip kaale almıcam. Öncelikle ilk yumurtlamadan 3 gün sonra öğlen birden üşümeye başladım üzerime kazak giydim battaniye attım hala üşüyordum ama bu tamamen üşüttüğüm içinde olabilir. Sonrasında o hafta full sabah erkenden uyandım öğleye doğru uyku ve halsizlik bastırdı akşam üzeri uyumak dinlenmek istiyorum akşam biraz açılıyorum ama erkenden uyuyorum. Bu da üşüttüm ondan olabilir diye düşünüyorum. Göğüslerimin ucu sızlıyor Ama böyle aşırı değil göğüslerimi herkes göğsüm büyüdü diyor diye takip ettiğimden bana da öyle geliyor olabilir :):) ara ara akıntım oluyor. Şeffaf kokusuz ya da beyaza yakın ama bu da adete yakın oluyormuş bilmiyorum belki bende de oluyordur ama ben bu ay takip ettiğim için dikkat etmedim. Dün akşam kasık ağrım oldu böyle tatlı tatlı böyle sol taraftan o ağrıyla birlikte akıntım da oldu. O ağrı beni şüphelendirdi ama belki de normalde de ağrım oluyordu ben fark etmiyordum. Yumurtlamadan önce her şeye dikkat kesildiğim için. 2 gündür sabah kalktığımda mide bulantısı gibi böyle hafif bir şey hissediyorum.. eeen psikolojikte bu. 9 Kasım Cuma günü bat . O zamana kadar kendimde gördüklerimi yazıp önümüzdeki aylarda aaa bunlar geçen ayda vardı hamile değildim o zaman belirti değil diyeceğim. Sizde durumlar nasıl :)
Genc_evli
kuzuumm nasıl gidiyor hamişlik iyisin dimi oğluşun nasıl :):)
@bi prenses annesi yavruşko moraller nasıl sen bi prenses anasıysan bizim için de sen prensessin lütfen iyi ooolll.
wiha02
kız bi hamile kaldın bizi unuttun iyisin dimi taşınma işleri nasıl gidiyor? Aklım sende.