- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.813
- 248
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.181
seni veee bebeğini de nazardan korusun Allahım bu sefer hersey cokguzel olcak canımm sakın aklına kötu seyler düşünme cok sevındjm yaa vallahi:) severim şoklara sokmayısenin gobusunu yesinler masallah rabbim korusun nazardan
Canım kimyasal gebelik erken dusuk gibi ama genelde 4. Haftada oluyor hatta Eger hamilelik testi yapmazsan anlamasin bile . Bebek rahme tutunamiyor kısacası bunun nedeni ya kalitesiz sperm yads kalitesiz yumurta
Ya iste o yüzden karistiriyoruz ve kendimizi kandiriyoruz maalesef. Rica ederim canimcimÇok teşekkür ederim canım cevabın için o zaman aslında adet döneminden önce belirti kovalamak çokta mantıklı değil :)
Bu sefer çok positifim hersey güzel olacak allahin izniyle :) kuzum benim sağol canimcagizimseni veee bebeğini de nazardan korusun Allahım bu sefer hersey cokguzel olcak canımm sakın aklına kötu seyler düşünme cok sevındjm yaa vallahi
Kuzum sen yine avantajlısin göreceksin yakinda keseyi. Ama ben ne zaman gorururm allah bilirIşte hamilelik bekleyip an be an adetimizi takip ettigimiz için erkenden öğrenmenin dezavantaji bu. Şimdi kese olussun da görelim rahatlayalım diye bekliyorum. Allah'ım konu biliyorsun çok amin
Ovulasyondan hic anlamıyorum canim ben ama ins hayırlısı herseyinkızçeler dün bat günümdü regl olmadım hala bende ovulasyon testi denedim 2. çizgi çok çok silikti ve çok sonradan belirdi bende gebelik testi yapmaktan vazgeçtim eğer ovulasyonda da 2. çizgiyi görseydim hcgde de deneyecektim
sanırım regl geç olacak bu ay
Fotosunu atar Mısın Canım. T c den daha koyu mu silikleşmeye başladı mı hala eşit koyuluktaysa aynen öyle yap sperm kalitesi düşmemiş olur silikleştiği zamanı da kesin değerlendir amaMerhaba kızlar ovu testlerim dün ve bugun pozitif çıktı dünü degerlendirdik gun aşırı yapiyoruz bugun boş dogru yoldamiyiz sizce
kızçeler dün bat günümdü regl olmadım hala bende ovulasyon testi denedim 2. çizgi çok çok silikti ve çok sonradan belirdi bende gebelik testi yapmaktan vazgeçtim eğer ovulasyonda da 2. çizgiyi görseydim hcgde de deneyecektim
sanırım regl geç olacak bu ay
evet, yanılmak istemiyorumÜzülmemek için mi yapmıyorsun? Ovülasyon her zaman 2 çizgi gösterir mi ki? Belki beta hcg çok düşük o da ölçemiyor. Bir kaç gün daha bekle bakalım regl belirtilerin var mı ki?
Fit mutlu anne gittin mi doktora canım?
Hastanedeyim canim tahlil istedi kan idrar ultrasonla bakti normal yumurtaliklarin dedi tahlil sonuclarina bakalım bi de dediÜzülmemek için mi yapmıyorsun? Ovülasyon her zaman 2 çizgi gösterir mi ki? Belki beta hcg çok düşük o da ölçemiyor. Bir kaç gün daha bekle bakalım regl belirtilerin var mı ki?
Fit mutlu anne gittin mi doktora canım?
Merhaba canm tesekkur ederim cevabin icin atamiyorum foto hata veriyor ama evet ilk gun T daha koyuydu c den 2 inci gun ayni tondalardi neredeyse az once yaptim T siliklesmis bugünü de degerlendireyim diyorum. Gun aşırı diyorlar daha dogruymus bende öyle yapmaya çalışıyorum.Fotosunu atar Mısın Canım. T c den daha koyu mu silikleşmeye başladı mı hala eşit koyuluktaysa aynen öyle yap sperm kalitesi düşmemiş olur silikleştiği zamanı da kesin değerlendir ama
Silikleştiyse sakın kaçırma değerlendir Canım çatlamış. Sonrası bir iki gün daha istersen boş dolu yap sonra beklemeye geçersin :)Merhaba canm tesekkur ederim cevabin icin atamiyorum foto hata veriyor ama evet ilk gun T daha koyuydu c den 2 inci gun ayni tondalardi neredeyse az once yaptim T siliklesmis bugünü de degerlendireyim diyorum. Gun aşırı diyorlar daha dogruymus bende öyle yapmaya çalışıyorum.
Tamam KuZum bizi de merakta koyma etiketle beni de merak ediyorum.Hastanedeyim canim tahlil istedi kan idrar ultrasonla bakti normal yumurtaliklarin dedi tahlil sonuclarina bakalım bi de dedi
Hepsinin normal çıkması iyi. Gerisini bilmiyorum belkiGenc_evli MinnakPortakal Kurumus-Maskara kızlar doktor tahlil istedi hepsi normal değerlerin dedi idrar tahlili de temiz çıkmış kasık agrin için ilac verdi..yumurta takibi yapmıyoruz dedi anlamadim devlet hastanesi mi yapmıyor acaba adetliyken gelirsen hormon testi yaparız eşinden de sperm testi yaparız dedi
Vala bi daha doktora falan gitmeyi de düşünmüyorum sıkıldım akışına bırakcam ben çabaladkca olmuyor anladım artıkHepsinin normal çıkması iyi. Gerisini bilmiyorum belkiGenc_evli bilir oda yumurta takibi yapmıştı
Canım 2 güne 1 degerlendiriyorsunuz demi?Vala bi daha doktora falan gitmeyi de düşünmüyorum sıkıldım akışına bırakcam ben çabaladkca olmuyor anladım artık
Yok canım son adetten sonra 3 iliski oldu sadece o da ikisi adetten hemen sonra diğeri de yumdan 3 Gün onceydi bu ayi bos geçtik yani nerdeyse tahmini yum tarihi dundu bugun dr pek sanmiyorum değerlendireceğimizi önümüzdeki ay Allah kerimCanım 2 güne 1 degerlendiriyorsunuz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?