- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #3.021
Amin cnm ins simdi aldılar sezeryanaSağlıkla bi avazda kurtulsun Ablan inşallah canım sağ Salim kucağınıza alın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm ins simdi aldılar sezeryanaSağlıkla bi avazda kurtulsun Ablan inşallah canım sağ Salim kucağınıza alın :)
İyiyim çok şükür kuzum günleri geçiriyoz işte sen nasılsın napıyosun?Kızlar butun konusmalari okudum MinnakPortakal cnm ins iyi duusn iyi olsun yum gunune takilma illa o gunler hamile kalabilirsin die birsey yok sadece o zmnlar ihtimal biraz daha yuksek yoksa baska zaman hamilr kalamiyor degilsn ins tutmustur tutmadiysa da dedigin gibi Rabbim daha iyisini biliyor hyrlisi...
Kurumus-Maskara cnm snucunu merakla bekliyorum ina yukselmistir saglikla degerin ..
Genc_evli sen nasilsin kuzum
@CharlesDarwin cnm sende ins 2 3 ay sonra saglikla bi an once hamilr kalirsn
Ismini unuttuğum diger canlar sizler nasilsnz çalışmalar ne alemde
İyi haberlerini bekliyoruz kuzum dualarım ablanla oda bebekte iyi çıksın inşallahAmin cnm ins simdi aldılar sezeryana
Napim vala bende yegenlerime bakiyorum ışte ya ayni devamİyiyim çok şükür kuzum günleri geçiriyoz işte sen nasılsın napıyosun?
İnşAllah cnm saolasinİyi haberlerini bekliyoruz kuzum dualarım ablanla oda bebekte iyi çıksın inşallah
Gözün aydın cnm çok şükür bin şükür Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallahhhGünaydın kızlar beklenen adet günümde yani dün verdiğim kan testi 100 çıktı çok şükür :) Fit mutlu anne Genc_evli Sultansusultansu MinnakPortakal @esmerim53 BerraAksa_K ve diger unuttuklarım
Bi avazda doğumu olur inşallah sağlıklaKızlaaar ablam doguma gitti bugün dua edin bi sknt olmadan yegenim dunyaya grlir inşAllah
Saolun kızlar oldu cok sukur yegenimBi avazda doğumu olur inşallah sağlıkla
Çok sevindmmm kuzum dua et bizede Rabbim emeğini boşa çıkarmasnn sağlıklı gebelikler yaşaman dileğiyleGünaydın kızlar beklenen adet günümde yani dün verdiğim kan testi 100 çıktı çok şükür :) Fit mutlu anne Genc_evli Sultansusultansu MinnakPortakal @esmerim53 BerraAksa_K ve diger unuttuklarım
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bazı doktorlar çok ilgili kendi söylüyor bazılarına kendin söylesende umursamıyor. Benim ilk doktorum mesela çok komikti internette programlar var indir takip et dedi hemen değiştirdim o doktoru. Sen iste eğer düşünüyorsanKızlar ya perşembe günü çok meraktayim doktor ne dicek acaba yumurta takibi ni siz mi istiyorsunz yapio doktor kendimi yapior istege bagli
Saolun kızlar oldu cok sukur yegenim
Fit mutlu anne hadi hayırlısı olsun kuzum. Valla benim doktorum yaptı canım ya yumurta takibini ben çocuğum olsun istiyorum dedim 1 senede dolmuştu zaten doktorda yumurta takibi yaptı
Kuzu benden mi bahsediyosun? MinnakPortakal
Amin Allah razi olsun cnm tamam oyle yapayim ins bklm pek sevememistim bu doktoru ama su an tek bos doktor da buydu gitcem bklm ne dicekAllah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bazı doktorlar çok ilgili kendi söylüyor bazılarına kendin söylesende umursamıyor. Benim ilk doktorum mesela çok komikti internette programlar var indir takip et dedi hemen değiştirdim o doktoru. Sen iste eğer düşünüyorsan
Bnm bi tane kizim var ışte daha 5 6 aydir deniyoruz gecen ayda kimyasal oldu o yuzden yapar mi bilmiorumFit mutlu anne hadi hayırlısı olsun kuzum. Valla benim doktorum yaptı canım ya yumurta takibini ben çocuğum olsun istiyorum dedim 1 senede dolmuştu zaten doktorda yumurta takibi yaptı
Bnm bi tane kizim var ışte daha 5 6 aydir deniyoruz gecen ayda kimyasal oldu o yuzden yapar mi bilmiorum
Hahahahha ay Allahım güldürdün kız beni aynen ben 1 seneden beri buralardayım kuzum hamilelikte ilk belirtiler diye bi grup vardı oradaydım sonra herkes hamile oldu orda falan sonra ben işte geçen ay adetim bitti yumurta takibi yaptırdım 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim kuzum çok şükür ki hiç bi ilaç tedavi görmeden kaldım Allahım sizede nasip etsin inşallah :)Ay işteyim becerip bahsedememişim
Yaşın kaçtı kuzum senin ?Bnm bi tane kizim var ışte daha 5 6 aydir deniyoruz gecen ayda kimyasal oldu o yuzden yapar mi bilmiorum