- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.001
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip eder ins herşey gönlünce olsun canım :)Günaydın kızlar beklenen adet günümde yani dün verdiğim kan testi 100 çıktı çok şükür :)Fit mutlu anne Genc_evli Sultansusultansu MinnakPortakal esmerim53 @Vuslat ne zaman ve diger unuttuklarım
İnşallah canım çok teşekkür ederim şimdi içim daha rahat çok şükür :) allah sana da nasip etsin en kisa zamanda inşallahÇok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almani nasip eder ins herşey gönlünce olsun canım :)
Amin canım benim ins önce hiç evladı olmayanlara sonrada ben ve benim gibi isteyenlere nasip etsin inşaAllah:)İnşallah canım çok teşekkür ederim şimdi içim daha rahat çok şükür :) allah sana da nasip etsin en kisa zamanda inşallah
Günaydın kızlar beklenen adet günümde yani dün verdiğim kan testi 100 çıktı çok şükür :)Fit mutlu anne Genc_evli Sultansusultansu MinnakPortakal esmerim53 @Vuslat ne zaman ve diger unuttuklarım
ama adet sancilarim basladi yaa bu ayi geciyorum ben bugun yarin adet olurumAslında en iyisi valla
cok sevindmm canimmm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhGünaydın kızlar beklenen adet günümde yani dün verdiğim kan testi 100 çıktı çok şükür :)Fit mutlu anne Genc_evli Sultansusultansu MinnakPortakal esmerim53 @Vuslat ne zaman ve diger unuttuklarım
Allaaahhhhhhhhh oleeeyyyyyyy be olleeeyyyyy çok şükür çokkkk sevindim canımın içiiiiiiii :) Allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhhhh bütün dualarım seninle tatlım korkma bu sefer herşey iyi olcak Allahın izniyle :) ani hareket yapmıyosun ağır kaldırmıyosun çok çok ayakta kalıp yorulmuyosun bol bol dinlen tamam mı yaaaa ne güzel ni haberle uyandım sabaha :)Günaydın kızlar beklenen adet günümde yani dün verdiğim kan testi 100 çıktı çok şükür :)Fit mutlu anne Genc_evli Sultansusultansu MinnakPortakal esmerim53 @Vuslat ne zaman ve diger unuttuklarım
Allaaahhhhhhhhh oleeeyyyyyyy be olleeeyyyyy çok şükür çokkkk sevindim canımın içiiiiiiii :) Allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallaaahhhhh bütün dualarım seninle tatlım korkma bu sefer herşey iyi olcak Allahın izniyle :) ani hareket yapmıyosun ağır kaldırmıyosun çok çok ayakta kalıp yorulmuyosun bol bol dinlen tamam mı yaaaa ne güzel ni haberle uyandım sabaha :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim şimdi içim daha rahat çok şükür :) allah sana da nasip etsin en kisa zamanda inşallah
Cok sevindim hayırlı olsun
Ben hâlâ inanamıyorum bugün sabah yine test yaptim
Kız sen kan vermeidn mi daha maşaAllah baya baya kontrol cizgisi kadar koyu nerdeyseCok sevindim hayırlı olsun
Ben hâlâ inanamıyorum bugün sabah yine test yaptim
Tebrikkk ederiimmmmmm çizgilerceeee :):):)
Belirtiler var mıydı? Bizi aydınlatın lütfennn :)
Kız sen kan vermeidn mi daha maşaAllah baya baya kontrol cizgisi kadar koyu nerdeyse
Amin cnm sende hayırlısıyla kucağına alirsn inşAllahKan tahlili yaptırmıştım ama işte hâlâ inanamıyorum. Adet günü kırmızılar gelmeyince hemen test yapmıştım oyle öğrendim valla belirti aramaya fırsat kalmadı. Ama şimdi sol kasığım ağrıyor . Kese henüz oluşmadı onu bekliyorum. Bu sürede inanmaya çalışıyorum
Ben herhalde doğurana kadar emin olamayacağım
Darısı tüm isteyenlere kızlar
Kızlaaar ablam doguma gitti bugün dua edin bi sknt olmadan yegenim dunyaya grlir inşAllah
İnşallah kuzum öğrendiğimde yazarım ben :))Valla kızlarGenc_evli kuzum senin oğlun olacak :):) Kurumus-Maskara kuzum senin de kızın olacak gibi hissediyorum. Bakalım başarlı bir tahmin yapmış olacak mıyım :):) İnşallah cinsiyet öğrendiğiniz zamanı da görürüz amiinnnnn..
Sağlıkla bi avazda kurtulsun Ablan inşallah canım sağ Salim kucağınıza alın :)Kızlaaar ablam doguma gitti bugün dua edin bi sknt olmadan yegenim dunyaya grlir inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?