- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.441
çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa nasip etsinSag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifa nasip etsinSag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.
Benim zaten hisler kuvvetli hamilelik hissi mi varmış, ooooo desene erdim ben kızevet evet tatlım, yüreğin temiz
hamileler hisli oluyorlar, tecrübe ettim 3.5 yıl önce
Kız benim içinde hisset bi bakalim :) göğüslerim hassas hatta arada bir sızı giriyor. Hafif bel ağrısı,kasik agrisi var. Buraya çok yazmıyorum belirtilerimi hamile olmazsam size mahçup olmak istemiyorumBenim zaten hisler kuvvetli hamilelik hissi mi varmış, ooooo desene erdim ben kız
naptın değerlendirdin mi?
benim belirtilerimin hepsi kayboldu gogus agrim gecti kasık agrim gecti hicbiseyim yok galiba bu ay fos gececekKız benim içinde hisset bi bakalim :) göğüslerim hassas hatta arada bir sızı giriyor. Hafif bel ağrısı,kasik agrisi var. Buraya çok yazmıyorum belirtilerimi hamile olmazsam size mahçup olmak istemiyorum
Asla belli olmaz. Bir çok kişi belirtisi olmuyor. 9 gün mü kaldi?benim belirtilerimin hepsi kayboldu gogus agrim gecti kasık agrim gecti hicbiseyim yok galiba bu ay fos gececek
evet canim 9 gunum varAsla belli olmaz. Bir çok kişi belirtisi olmuyor. 9 gün mü kaldi?
Canısı ov testi kullanıp yumurtlama gününü öğrenip,değerlendirip,o günden beri bir sızlama varsa kesin hamilesindir genelde yumurtlamadan hemen sonra başlayan kasık ve bel ağrısı hamileliğe işaret bende öyle olduKız benim içinde hisset bi bakalim :) göğüslerim hassas hatta arada bir sızı giriyor. Hafif bel ağrısı,kasik agrisi var. Buraya çok yazmıyorum belirtilerimi hamile olmazsam size mahçup olmak istemiyorum
Canım ben ovu testi yaptim ama is yüzünden düzenli yapamadım. En son 13 ekimde yaptım Ama tam pik olmamıştı. 15 ekim takvime göre yum günüydü,yine ovu testi yaptım bu sefer T çizgisi çok çok açikti. Sence oldu mu? Ve evet sonradan bu belirtlet başladıCanısı ov testi kullanıp yumurtlama gününü öğrenip,değerlendirip,o günden beri bir sızlama varsa kesin hamilesindir genelde yumurtlamadan hemen sonra başlayan kasık ve bel ağrısı hamileliğe işaret bende öyle oldu
o gün vücudunda belrgin ağrı şeffaf akıntı olduysa değerlendirdiysen niye hamile olmayasın kuzum inşallah hamilesindirCanım ben ovu testi yaptim ama is yüzünden düzenli yapamadım. En son 13 ekimde yaptım Ama tam pik olmamıştı. 15 ekim takvime göre yum günüydü,yine ovu testi yaptım bu sefer T çizgisi çok çok açikti. Sence oldu mu? Ve evet sonradan bu belirtlet başladı
O pik olmayan ama koyu olan gün baya bir akıntım olmustu hemde çok yumurtladim kesin onu biliyorum iliskilerimizde olduo gün vücudunda belrgin ağrı şeffaf akıntı olduysa değerlendirdiysen niye hamile olmayasın kuzum inşallah hamilesindir
inşallah tutmuştur kuzum hakkında hayırlısı olsun hepimiz er geç hamile kalıyoruz ama önemli olan sonu gelmesi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınO pik olmayan ama koyu olan gün baya bir akıntım olmustu hemde çok yumurtladim kesin onu biliyorum iliskilerimizde oldu
Evet haklısın canım. Bende 2 sağlıksız gebelik geçirdim. İnşallah canım inşallahinşallah tutmuştur kuzum hakkında hayırlısı olsun hepimiz er geç hamile kalıyoruz ama önemli olan sonu gelmesi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hiç ümitsiz olma belli mi olur.bakarsin sen hamilesin ben değilimdirevet canim 9 gunum var
canim benim insallah ikimizde hamileyizdirHiç ümitsiz olma belli mi olur.bakarsin sen hamilesin ben değilimdir
İnşallah canım inşallahhhh. Bu süreçte takmamaya çalış kafayacanim benim insallah ikimizde hamileyizdir
ah canim ya keske kafaya takmamak mumkun olsaa en ufak bi seyde acaba mi diyorum hic cikmiyoki aklimdanİnşallah canım inşallahhhh. Bu süreçte takmamaya çalış kafaya
Kiz niye mahçup olasin ben bilerek her brlirtimi yazdim ki bu ay olmazsa bi dahakinr umutlanmayim die ve oyle de yapicam ins belirtiyr bakmiycam artkKız benim içinde hisset bi bakalim :) göğüslerim hassas hatta arada bir sızı giriyor. Hafif bel ağrısı,kasik agrisi var. Buraya çok yazmıyorum belirtilerimi hamile olmazsam size mahçup olmak istemiyorum
Yok be vala kisiye gore değişiyor brnce belirtiler bende vardi sonuc adet oldunCanısı ov testi kullanıp yumurtlama gününü öğrenip,değerlendirip,o günden beri bir sızlama varsa kesin hamilesindir genelde yumurtlamadan hemen sonra başlayan kasık ve bel ağrısı hamileliğe işaret bende öyle oldu