- 29 Eylül 2018
- 20
- 35
- 18
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.281
amin canım inşallah darısı sizlere.bizim batlar aynıydı.test yapsan çıkabilir belki.Ay ne guzel ya hayrli olsun saglikla ilerler umarim bende gribim ilac kullanacam kullanmiom teste de erken die bekliorum
Son 5 cnmİyiyim çok şükür. Uğraşıyorum. Beklemek en güzel kısmı. Ne kadar kaldı?
Ins yerlesmedir ya bosa umitlenmiyorumdur simdi yine baktim gene cok az acik pembe geldi peceteyeBenim bildiğim yerleşme çok açık pembe vey kahve olur
Amin ins test yapmaya korkuyorum ben ya beklicem bi kac gun daha snrm belki adet olacam yine cok az leke geldiamin canım inşallah darısı sizlere.bizim batlar aynıydı.test yapsan çıkabilir belki.
3 gün üst üste değerlendirdik. Ben ovu testi hic yapmadim onun icin pek anlamıyorum ama 3 gün önce koyu olan T çizgisi şimdi hafif :) inşallah yumurtlama çatlamıştır
ayy hadi seninde guzel haberlerini aliriz insallahIns yerlesmedir ya bosa umitlenmiyorumdur simdi yine baktim gene cok az acik pembe geldi peceteye
Ins hayırlısı degilsem de artık belirti falan aramiycam bu ay o kadar cok belirti yaşadım kiayy hadi seninde guzel haberlerini aliriz insallah
hayırlı olsun canım. sağlıkla al kucağına. O bitkiyi karışım mı yaptın?yoksa sadece onu mu kaynatıp içtin?teşekkür ederimm 5 gün var canım umarım öyle olur:) testere dişli aslan pençesini hormonlarımda bir sorun olmamasına rağmen kullanmaya başladım adetten sonra. onun da faydası olduğuna inanıyorum.
çok sağol canım. sadece bitkiyi kaynattım.hayırlı olsun canım. sağlıkla al kucağına. O bitkiyi karışım mı yaptın?yoksa sadece onu mu kaynatıp içtin?
Canım çok üzüldüm, seni takip ediyordum ben de hamilesin diye düşünüp çok sevinmiştim ama nasip. Sen de benim gibi bi sürü belirti yaşadın. Ben de artık buraya yazıp kendimi gaza getirmek istemediğimden yazmıyordum. Seni görünce yazmak istedim
canım benim bende çok yorum yapmak istemedin seni üzmemek için ama benimde geçen ay hem reglim 1 gün önce geldi hem de senin babsettiğin belirtilerin hepsi vardı ama kısmet olmadı
Canım çok üzüldüm, seni takip ediyordum ben de hamilesin diye düşünüp çok sevinmiştim ama nasip. Sen de benim gibi bi sürü belirti yaşadın. Ben de artık buraya yazıp kendimi gaza getirmek istemediğimden yazmıyordum. Seni görünce yazmak istedim
Hayırlısı dedim ya zaten bu ay baştan beri bi farklıydı yani bundan sonra bende belirti dinlemiycem buraya butun belirtilerimi bilerek yazdm hatta konu actim bu ay olmazsa zaten bu kadar belirtiye bi da belirti aramiycam die... Gerçekten de aramak istrmiyorum artik belirti psikolojik olarak cok etkileniyorum çünki zaten bugün cok ağrılı geçiyor ve acayip üşüyorum bi an önce bugün bitsin istiyorumcanım benim bende çok yorum yapmak istemedin seni üzmemek için ama benimde geçen ay hem reglim 1 gün önce geldi hem de senin babsettiğin belirtilerin hepsi vardı ama kısmet olmadı
ki ovulasyon günlerini değerlendirmemize rağmen
şimdi ovulasyon dönemindeyim 2. ay olacak işte deniyoruz daha
üzülme sen de elbet bir gün olacak, nasılsa evlatlarımız da var acele edip stres yapma
geçen ay benimde adetim bayağı yoğundu, öyle olması daha iyi ama temizleniyor içerisi dokular yenileniyorHayırlısı dedim ya zaten bu ay baştan beri bi farklıydı yani bundan sonra bende belirti dinlemiycem buraya butun belirtilerimi bilerek yazdm hatta konu actim bu ay olmazsa zaten bu kadar belirtiye bi da belirti aramiycam die... Gerçekten de aramak istrmiyorum artik belirti psikolojik olarak cok etkileniyorum çünki zaten bugün cok ağrılı geçiyor ve acayip üşüyorum bi an önce bugün bitsin istiyorum
bende de bikac belirti var ama adetime daha cok var o yuzden gebelige yoramiyorum belirtileri yumurtlamadan beri kasiklarim agriyobi dolgunluk hissi var egilip dogrulurken rahatsiz ediyo adetime 13 gun var dahaIns hayırlısı degilsem de artık belirti falan aramiycam bu ay o kadar cok belirti yaşadım ki
Yumurtlama ne zaman oldu?bende de bikac belirti var ama adetime daha cok var o yuzden gebelige yoramiyorum belirtileri yumurtlamadan beri kasiklarim agriyobi dolgunluk hissi var egilip dogrulurken rahatsiz ediyo adetime 13 gun var daha
hayirlisi boyleymis demekki canm sıkka canini
2 gun once ovulasyon testi falan kullanmiyorum kasik agrisi ve akinti oldugu zaman yumurtlama oldugunu anliyorumYumurtlama ne zaman oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?