- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #2.081
Teşekkür ederim buldum ucuzaGitti gidiyorda laboquik marka kaset te s ler var canim onlardan al hem uygun hem kullanisli.30 ovulasyon 5 gebelik.testi toplam 37.90
Bence var :)) gözün aydın :))Kizlar simdi yaptım bu testi ne diyorsunuz var mı cizgi
Bence de var gibi canım gözünaydın olsun simdiden.senin bat ne zamandi bugun muyduKizlar simdi yaptım bu testi ne diyorsunuz var mı cizgi
Yok bat 16 ekim. Teşekkür ederim canım inşallah gercektirBence de var gibi canım gözünaydın olsun simdiden.senin bat ne zamandi bugun muydu
İnsallah canim.benim bat 17 ekim.henuz cift cizgiyi silik dahi goremedim.hayirlisi olsun hakkimizdaYok bat 16 ekim. Teşekkür ederim canım inşallah gercektir
Bende bu ay testere dişli aslan pençesi kullanacağım 1yıldır olamadım çocuk sahibi hsgyi de geçen ay çekildim tüpler açık ama kalamadım yine 35.gün oldu bgn test yaptm negatifBu ay testere dişli aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum. Adetlerim düzenli sıkıntı yok ama belki kolaylaştırır hamile kalmamı. 8 aydır deniyoruz olmadı. Belki işe yarar.
merhaba yanlış anlasilmalar olabilir. içten bir özür dilemiş. sadece ok yazmana ben bile üzüldüm. burda herkes bir çeşit destek arıyor bilgi ediniyor. lütfen anlayışlı olalım. bu ara ben test yapmayı yumurta takibini falan hiç anlamıyorum atılan resimlere de hep fransızım.Teşekkür ederim buldum ucuza
Ben bilmeden almıştım da
Böyle testlerin varlığından haberim yoktu
Sağol ilgilendiğin için
yumurta rezervim az 0,97 ama bu bizim için yeterli dedi doktor. gebe kalmaman için neden yok dedi ama bakalım. Allah ol derse olur biz ne yapsak boş.he yeniymişsin daha canm olur Allahın izniyle stres yapmamaya çalış, zor olsada. kullan ilaçlarını da mutlaka aksatma hayırlı haberler iletirsin inşAllah canm. hormon testlerinde bişey çıkmadı dimi.
Merhaba.Yanlış anladınız kötü birsey demedim eksik yazdim sadece oyle test ilk defa gördüm şaşırdım anlaminda yazdım..iyi gunler
günaydın kızlar. bata son 11 bu sabah göğüslerim şişmiş olarak uyandım. kasıklarımda da tatlı bir ağrı var. kendimi dinleyemeyim diyorum ama nerdeeeee
Rica edrrim gerek yok kırmaya cunkiMerhaba.arkadaşında ters bir anıdır belki yanlış anlaşılma olmuş bariz. ictenligin için teşekkürler. üzülme :*
Bnmde son 6 ya gunler kaplumbağa hizinda ilerliyor sanki ;Dgünaydın kızlar. bata son 11 bu sabah göğüslerim şişmiş olarak uyandım. kasıklarımda da tatlı bir ağrı var. kendimi dinleyemeyim diyorum ama nerdeeeee
Bat ne zmndi cnm kan icin beklr bence biraz daha ama testi sen bilirsnKızlar ya bugün yumurtlamadan sonraki 12. Gün test yapsammı acaba kararsız kaldım kan verecektim normalde sağlık ocağında ama kan verme saatini kaçırmışım o yüzden test yapsam mı ki ?
Ben gördüm .
Canımmmm çok mutlu oldum evet gebesin maşallah gözün aydın darısı bize
Hemen kan ver canım kendini de sakın, dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?