- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.021
amiiin sağol canım darısı sana olsun inşallahGözün aydın canımm sağlıkla kucağına al inşallah:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiin sağol canım darısı sana olsun inşallahGözün aydın canımm sağlıkla kucağına al inşallah:)))
Ayy hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallahamiiin sağol canım darısı sana olsun inşallah
amin kuzum sağolasın çok teşekkür ederim darısı sana olsunAyy hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin canımamin kuzum sağolasın çok teşekkür ederim darısı sana olsun
Bu ağrılar kişiden kişiye değişir dimi canım şu an belimi kopardılar sanki ikiye ve kasıklarım uzanınca hafifliyo ama ayakta fena oluyo ve bayağı akıntım varbence sen hamilesin kuzum ya tüm belirtiler var
bende bunların hepsi olduğu gün test pozitif çıktı kuzum akşamına kan verdim işte 34 çıktıBu ağrılar kişiden kişiye değişir dimi canım şu an belimi kopardılar sanki ikiye ve kasıklarım uzanınca hafifliyo ama ayakta fena oluyo ve bayağı akıntım var
Ayy banada dua et nolur kuzum olumlu sonuç alayım ptsi kan vercem bendebende bunların hepsi olduğu gün test pozitif çıktı kuzum akşamına kan verdim işte 34 çıktı
allah gönlüne göre versin bebişini sana getirsin kuzumAyy banada dua et nolur kuzum olumlu sonuç alayım ptsi kan vercem bende
Geçiyo geçiyo . Geçmez sanııyosun ama bak benım bat gunum geldi
Şimdi kan vermek için beklıyorum .
Sanırım bız bu süreçte beklemeyi öğrencez
Kızlar daha demin yine ovulasyon test yaptım bi bakar mısınız geçen günkünden daha kötülük var bu sefer
Dün ovulasyon testi sipariş ettim. Bugün kargo geldi. İçinde 2 gebelik testi 1 tane de erken gebelik testi vardı.
Şimdi benim adetimin 3.günü adet bitimi hemen başlıyor muyum. Birde akşamları mı öğlen mi yapmak uygun acaba.
İşte bulabilirsem bizim buralar da eczaneler de yok pek ovulasyon tesri geçen iki tane buldum da öyle aldım bide tanesi 15 diyorlar
Bat 16 Ekim. 2 gündür mide bulantim var , heveslenmek istemiyorum ama bi heyecan bu aksam test yaptim. Sanki silik cizgi var gibi ama eşim göremiyor:/
Ovilasyon testi ile denemeye cesaretin yok iyice psikolokmen etkilenmekte korkuyorum acikcasi
Bi baksanıza sizde kızlar
3 gün var canim bana da cizgi var gibi geldi. Sabah tekrar test yapacamBat a ne kadar var canm ? cokkk az bi çizgi var gibii sankii
3 gün var canim bana da cizgi var gibi geldi. Sabah tekrar test yapacam
Ay sabredebilir miyim pazartesiye kadar :)Bence bekle canm p.tesi dene ilk idrarla denemeni tavsiye ederim