- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 34
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #2.001
teşekkür ederim canımBence adet bittikten sonra 3'gunu basla yapmaya.12 ile 16 arasi Lh hormonu en.yuksek seviyede oluyormus.ve testi yapmadna once de bir iki saat sivi alma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımBence adet bittikten sonra 3'gunu basla yapmaya.12 ile 16 arasi Lh hormonu en.yuksek seviyede oluyormus.ve testi yapmadna once de bir iki saat sivi alma
Keske internetten alsaydin canim 30 tane ovulasyon 5 gebelik testine 37 tl para verdimİşte bulabilirsem bizim buralar da eczaneler de yok pek ovulasyon tesri geçen iki tane buldum da öyle aldım bide tanesi 15 diyorlar
Saat 12 ile 16 arasi tarih olarak değil.simdi oluyunca farkettim saat diye yazmamışımteşekkür ederim canım
O zaman.akışına birak.at kafandan gun aşırı yani.bir gun dolu bi gun bos olacak sekilde esinle ol bu yeterli olur cunku 3 gun yasiyorlarmis vucuttaOvilasyon testi ile denemeye cesaretin yok iyice psikolokmen etkilenmekte korkuyorum acikcasi
Ins cnm bklm ya bekliyorum simdilik haber vericem zaten ins hamileyim die haber veririm
anlamıştım canım teşekkürlerSaat 12 ile 16 arasi tarih olarak değil.simdi oluyunca farkettim saat diye yazmamışım
Allahim hayrli etsnn kuzmmm guzel gunler seni beklidaraldım ya stres varlıkla yokluk arasında olmak midem de çok ağrıyodu varsa önlem amaçlı doktoruma gidicem ondan msj attım gel gidelim iş çıkışı dedim gittik öğrendik tam 2 saat bekledik acilde ama değdi rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun
Geçiyo geçiyo . Geçmez sanııyosun ama bak benım bat gunum geldiBat için son 12 gün nasıl geçecek
47.21 çıkmış canım 2 hafta önce falan bütün hormonlarıma baktırmıştımiyi kuzum yine yükseltmişsiniz çok güzel, ilaçla regl oluyorum deyince anladım pco olduğunu hormon testi yakın zamanlarda yapıldımı yapıldıysa e2 hormonuna bak bana söyle
İnşalllah canım :)Evet öyle diyolar canım insAllah sen güzel haberler verirsin :)
Bidahakine öyle yapıcam cnm artık sipariş etsem yetişemicekti o yüzden etmedim bu ay da olmazsa bidahaki ay int den sipariş etcemKeske internetten alsaydin canim 30 tane ovulasyon 5 gebelik testine 37 tl para verdim
hmm bal tarçın çörek otu kürünü denedin mi canım47.21 çıkmış canım 2 hafta önce falan bütün hormonlarıma baktırmıştım
Yok canım denemedim ki doktor değerlere normal demişti adetin 3. Günü yaptırmıştım bu testihmm bal tarçın çörek otu kürünü denedin mi canım
o zaman kullanma kuzum o kür doğal klomen çünkü yumurta olgunlaştırıyo birden fazla olgunlaşınca bu sefer çatlamazsa sıkıntı oluyo kist oluşuyoYok canım denemedim ki doktor değerlere normal demişti adetin 3. Günü yaptırmıştım bu testi
Aynen kuzum benim bu kadar ümitli olmam zaten bi tane yumurtam oluştu 16. Gün zaten çatladı şu anda rahim kalınlığıda güzel o yüzden gebeliğe yoruyorum bütün belirtileri ve fena regl sancısı var ama çok şükür adet yok akıntı var sadeceo zaman kullanma kuzum o kür doğal klomen çünkü yumurta olgunlaştırıyo birden fazla olgunlaşınca bu sefer çatlamazsa sıkıntı oluyo kist oluşuyo
canım benim de adetim yeni bitti, tertemiz oldum ertesi gün hemen başladımDün ovulasyon testi sipariş ettim. Bugün kargo geldi. İçinde 2 gebelik testi 1 tane de erken gebelik testi vardı.
Şimdi benim adetimin 3.günü adet bitimi hemen başlıyor muyum. Birde akşamları mı öğlen mi yapmak uygun acaba.
bence sen hamilesin kuzum ya tüm belirtiler varAynen kuzum benim bu kadar ümitli olmam zaten bi tane yumurtam oluştu 16. Gün zaten çatladı şu anda rahim kalınlığıda güzel o yüzden gebeliğe yoruyorum bütün belirtileri ve fena regl sancısı var ama çok şükür adet yok akıntı var sadece
Gözün aydın canımm sağlıkla kucağına al inşallah:)))kan sonucumu aldım kızlar 34