- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.981
Vala beklrmedeyim kuZum ya kasık karın ağrım devam ediyor halsizlik var ama snem hasta olacam ya bogazim agriyor biraz ilacda kullanamiom suphem var die hastaliktan mi adet az kaldi ondan mi bidem bulaniyo baya
Yok canım gecirmedim henuz.ama 4 haftaya kadar belirti olmuyor sadece adet belirtisi
Testleri duz koyar misin canim c hangisi t hangisi belli olmuyorKızlar daha demin yine ovulasyon test yaptım bi bakar mısınız geçen günkünden daha kötülük var bu sefer
Testleri duz koyar misin canim c hangisi t hangisi belli olmuyor
Yazmiyor mu.bilmiyorum ki.bu testleri hiz ama nasil anlayacaz hangisi kontrol cizgisiValla bunda h veya t yazmıyor cnm tekrar yolluyum
Benimki laboquik markaydi sol tarafinda Lh yazardi sagdan idrar damlatirdim ust sol c cizgisi sag t cizgisidirYazmiyor mu.bilmiyorum ki.bu testleri hiz ama nasil anlayacaz hangisi kontrol cizgisi
Kontrol cizgisi eger sol taraftakiyse enson yaptığın yani alttaki test senin yumurtlaman canim.cunku kontrol cizgisinden daha koyuBu şekilde
işte bende anlamadım bak geçen yaptığım biri çok koyu biri baya silik çıktı şimdi sağ tarafta ki iyice koyu çıktıYazmiyor mu.bilmiyorum ki.bu testleri hiz ama nasil anlayacaz hangisi kontrol cizgisi
Kontrol cizgisi eger sol taraftakiyse enson yaptığın yani alttaki test senin yumurtlaman canim.cunku kontrol cizgisinden daha koyu
Tamam o zaman bugun yaptiysan alttakini senin yumurtlaman bugun demektir canim bugunu degerlendir mutlaka belki bilgin.vardir 10 dk ayaklarini dik kalkma lavaboya bile.ve munkunse 5 saat falan.duş alma.bi de yarin test yap tekrar bakalim o.koyulasan cizgi siliklesmis mi.eger siliklesmisse yumurtan.çatladı demektir.ve testleri oglen 12 ile 16 arasi yapman daha saglikli olur ya n yuksek o zaman çıkıyormuş.testi yapmadan once de sivi alma bir ikii saatEvet geçen gün yaptığım sa kontrol çizgisi koyuydu öbürü silikti cnm
Bence adet bittikten sonra 3'gunu basla yapmaya.12 ile 16 arasi Lh hormonu en.yuksek seviyede oluyormus.ve testi yapmadna once de bir iki saat sivi almaDün ovulasyon testi sipariş ettim. Bugün kargo geldi. İçinde 2 gebelik testi 1 tane de erken gebelik testi vardı.
Şimdi benim adetimin 3.günü adet bitimi hemen başlıyor muyum. Birde akşamları mı öğlen mi yapmak uygun acaba.
Tamam o zaman bugun yaptiysan alttakini senin yumurtlaman bugun demektir canim bugunu degerlendir mutlaka belki bilgin.vardir 10 dk ayaklarini dik kalkma lavaboya bile.ve munkunse 5 saat falan.duş alma.bi de yarin test yap tekrar bakalim o.koyulasan cizgi siliklesmis mi.eger siliklesmisse yumurtan.çatladı demektir.ve testleri oglen 12 ile 16 arasi yapman daha saglikli olur ya n yuksek o zaman çıkıyormuş.testi yapmadan once de sivi alma bir ikii saat
Ayni testle yap testi degistirmeTM cnm eşim akşamları çalışıyor o Zaman bugün gündüz değerlendirelim bu işi inşallah şimdi çıktım dışarıya bulabilirsem alıcam ovulasyon testi dediğin gibi yarın da yaparım inşallah olur dua edin kızlar artık psikolojik tükendim
Ayni testle yap testi degistirme
Ins cnm bklm ya bekliyorum simdilik haber vericem zaten ins hamileyim die haber veririmBenim de bu k z çok midem bulandı ama üşütmüşüm benim ondandı muhtemel. İnşallah senin. Gebeliktedir . Haber et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?