- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
Hosgeldinn :) olmaz Olmaz deme kısmet :)1 ekim benim de pek umudum yok ama olsun ekimin sonunda olur belki es geçmeyelim beni de ekleyiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldinn :) olmaz Olmaz deme kısmet :)1 ekim benim de pek umudum yok ama olsun ekimin sonunda olur belki es geçmeyelim beni de ekleyiniz
Hadi bakalım inşallahHosgeldiniz canım ekledim sizi de :) ugur getirsinn
tabi herşey kısmet de hiç de belirtim yok 3 gün kaldı:) onçün yani ama diğer adet tarihim 29 ekim ekim her türlü burdayımHosgeldinn :) olmaz Olmaz deme kısmet :)
Kurumus-Maskara Tesekkur ederim ben gelmeden yazmssinizBizim de 4 ekim E EslemKenan
Hoşbulduk canım.Hosgeldin canim inşallah Uğur getirir :)
ben bu ay ovulasyon testi yaptım hiç çift çizgi olmadı yumurtlamadım diye kendi kendimi yedim. dr a gittim tahlil yapıldı yumurtlamışım. hangi marka ovulasyon testi aldın sen canım.Hayırlı olsun 2.topik üyeliğim olsun uğur getirsin ikiside
18 ekim, ovulasyon takibindeyim ovulasyondan sonra daha heycanlı beklicem
bn de ovulasyon takibi yapmaya bŞladm laboquick aldımben bu ay ovulasyon testi yaptım hiç çift çizgi olmadı yumurtlamadım diye kendi kendimi yedim. dr a gittim tahlil yapıldı yumurtlamışım. hangi marka ovulasyon testi aldın sen canım.
laboquik canım benim kasık ağrılarım başladı testle takip ediyorum gün gün koyulaşıyo sankiben bu ay ovulasyon testi yaptım hiç çift çizgi olmadı yumurtlamadım diye kendi kendimi yedim. dr a gittim tahlil yapıldı yumurtlamışım. hangi marka ovulasyon testi aldın sen canım.
bn de onu yapıyorum dün ikinci çizgi silik çıktı git gide koyulaşacak mı acaba?laboquik canım benim kasık ağrılarım başladı testle takip ediyorum gün gün koyulaşıyo sanki
döngün ne kadar sürüyo ve adetten kaç gün sonra başladın?bn de onu yapıyorum dün ikinci çizgi silik çıktı git gide koyulaşacak mı acaba?
daha dün başladm ben yeni aldm testi. Geçen ay kmyasal yaşadm o yüzden değişmiş olabilir döngüm ama normalde hemen hasta olanlardan değilim.döngün ne kadar sürüyo ve adetten kaç gün sonra başladın?
adetin ne zaman bitti peki ona göre söylicemdaha dün başladm ben yeni aldm testi. Geçen ay kmyasal yaşadm o yüzden değişmiş olabilir döngüm ama normalde hemen hasta olanlardan değilim.
keşke 18 Eylül gibi başlasaydın yapmaya. yine de takip et fazla varsa elinde7 eylülde bitti. bana göre daha ekimin ortalarında 20'sinde falan anca adet olurum
evet cnm erken olsaydı ii olurdu . Nasip artık her gün yapacam . bence yumurtlama henüz olmadı çünkü hiç bir belirtim olmadı. Olduysa da bu güne kadarki günleri dğerlendirdik şiödiye kadar ....keşke 18 Eylül gibi başlasaydın yapmaya. yine de takip et fazla varsa elinde
o zaman sorun yok zaten gün aşırı olunca sıkıntı olmadığı sürece gebelik oluşuyoevet cnm erken olsaydı ii olurdu . Nasip artık her gün yapacam . bence yumurtlama henüz olmadı çünkü hiç bir belirtim olmadı. Olduysa da bu güne kadarki günleri dğerlendirdik şiödiye kadar ....