- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
her zamn günün de mi oluyorsun canımBenim de adet günüm bugün beklemedeyim şimdilik
ayy canım ya insan bilemiyorki işte 8-10 gündür adet ağrısı gibi kasıklarımda belimde ağrı var zaten . normalde adet olacağım gün olurdu ağrı bende. göğüslerimde adetten 5 gün önce şişerdi şimdi sadece 2 gündür sabah kalktığımda koltuk altımın hizası acıyor elleyince ama uyandıktan 1 saat sonra hafifliyorvar gibi sanki canım hayırlısı varsa zaten adet geçtikten sonra idrarda çıkar test yaparsın bnm 2 gün geçince idrarda çıkmıştı
benm de tam tersi olur akşam yatmadan önce çok ağrı olurdu göğüslerim de kötü düşünme hiç belirti yaşamayan o kadar insan var ki ben kimyasal da kasıklarım çok ağrıdı diye gitmiştim hamilesin demişlerdi başka belirti yoktuayy canım ya insan bilemiyorki işte 8-10 gündür adet ağrısı gibi kasıklarımda belimde ağrı var zaten . normalde adet olacağım gün olurdu ağrı bende. göğüslerimde adetten 5 gün önce şişerdi şimdi sadece 2 gündür sabah kalktığımda koltuk altımın hizası acıyor elleyince ama uyandıktan 1 saat sonra hafifliyor
Günü şaşmaz 30 günde 1 ama negatif bi tüp bebek denemem olduğu için test konusu fobim oldu maalesefher zamn günün de mi oluyorsun canım
inşallah canım ya sabırla bekliycem artıkbenm de tam tersi olur akşam yatmadan önce çok ağrı olurdu göğüslerim de kötü düşünme hiç belirti yaşamayan o kadar insan var ki ben kimyasal da kasıklarım çok ağrıdı diye gitmiştim hamilesin demişlerdi başka belirti yoktu
[
Aynen canım belirtilere hiç bakma büründü bat günü dimi bir kaç gün geçsin test yapbekliyorum canım zaten yapmam hemen gebelik testi ben öylesine yaptım ovulasyon testini. ama belim hala çok ağrıyor kasıklarımda tuhaf bi ağrı gibi bişey var aynen devam ediyor 8-10 gündür. arada hafifliyor arada fazlalaşıyor. ama adet olacam gibi geliyor ateşim 36.4 düşük gibi gerçi ateş ölçerde bazen ölçüyor bazen ölçmüyor bozukmu onuda bilmiyorum. birazda söylemesi ayıp ishalim var. kısmet bakalım
Evet bugün bat.Aynen canım belirtilere hiç bakma büründü bat günü dimi bir kaç gün geçsin test yap
bende düşündüm psikolağa gitmeyi başka türlü olmayacak sanki çok takıyorum kafayaKizceler beni de alin aranizabugun catlatma ignemi oldum. Bu Aksam is cikisi psikologa basliyorum. Onerilerini paylasirim sizinle dee
hayırlısı kuzum inşallah vardır da birimiz den güzel haber çıkar valla bu ay da olmazsa çok üzülücem artıkGünü şaşmaz 30 günde 1 ama negatif bi tüp bebek denemem olduğu için test konusu fobim oldu maalesef
önerilere biz uyabilirmiyiz bilmiyorum bu gün uysak yarın yine takarız kafayaKizceler beni de alin aranizabugun catlatma ignemi oldum. Bu Aksam is cikisi psikologa basliyorum. Onerilerini paylasirim sizinle dee
Dogru diyorsun umarim kadinin da psikolojisini bozmamönerilere biz uyabilirmiyiz bilmiyorum bu gün uysak yarın yine takarız kafaya
Ben artik baska seylerden mutlu olmayi da unuttum ne gezmek istiyorum ne eglenmek ne arkadaslarimla bulusmak. Takinti haline getirdim sadece bebek istiyorum. Saglikli bir durum degil cokbende düşündüm psikolağa gitmeyi başka türlü olmayacak sanki çok takıyorum kafaya
bende öyle günlerdir evdeyim hep araştırıyorum olsun diye uğraşmaktan yoruldum artıkBen artik baska seylerden mutlu olmayi da unuttum ne gezmek istiyorum ne eglenmek ne arkadaslarimla bulusmak. Takinti haline getirdim sadece bebek istiyorum. Saglikli bir durum degil cok
İnşallah canım bekleEvet bugün bat.meraktan çatlarım yinede o tek çizgiyi görmemek için erkenden yapmak istemem
kendimiz taktığımız yetmiyormuş gibi başkalarının daha bebek yokmu diye sorup durması. sanki oluyorda biz isteyerek yapmıyoruzBen artik baska seylerden mutlu olmayi da unuttum ne gezmek istiyorum ne eglenmek ne arkadaslarimla bulusmak. Takinti haline getirdim sadece bebek istiyorum. Saglikli bir durum degil cok
Canım bekliyorumda belim kopacak gibi ağrıyor korkuyorum heran gelecek diye sanki bugün gelmezse yarın gelir diyeİnşallah canım bekle
Biz o sorulara suan dusunmuyoruz daha genciz vs diyoruz canim. Ailem bile bilmiyor cocuk icin ugrastigimizikendimiz taktığımız yetmiyormuş gibi başkalarının daha bebek yokmu diye sorup durması. sanki oluyorda biz isteyerek yapmıyoruz
beni heryerden sardıkları için bu soruyla bunaldım iyice sormayı bırak adetin ne zaman gelecek, geldimi ,doktora gittinmi ne dedi olacakmıymış ohoo bi sürü sual yaniBiz o sorulara suan dusunmuyoruz daha genciz vs diyoruz canim. Ailem bile bilmiyor cocuk icin ugrastigimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?