• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yardımcı olurmusunuz lütfen adetini 7 gün geçti test yaptım ilk başta birsey yoktu 2.3 saat sonra testin son hali bu

20191010_171842.jpg

Kizlar yardımcı olurmusunuz lütfen adetini 7 gün geçti test yaptım ilk başta birsey yoktu 2.3 saat sonra testin son hali bu

Çok çok silik görünüyor kuruma çizgisi de olabilir, bence kan testi yaptır emin olmak için

Sağol canım inşallah vardır
canım inşallah vardır amq bende 2 gün ara ile iki tane yaptım saatler sonra silik bile değil net çizgi çıktı ama test kuruduğu için çıkıyormuş regl oldum zaten ama bazıları da geç döllenme olunca saatler sonra çıkan çizgi ile öğreniyor geç döllenme olabilir bekle 2 gün sonra tekrar yap

canım inşallah vardır amq bende 2 gün ara ile iki tane yaptım saatler sonra silik bile değil net çizgi çıktı ama test kuruduğu için çıkıyormuş regl oldum zaten ama bazıları da geç döllenme olunca saatler sonra çıkan çizgi ile öğreniyor geç döllenme olabilir bekle 2 gün sonra tekrar yap
Evet canim daha öncede bekleyen testler beni yanıltmıştı adetim geçince acaba dedim ama bilmiyorum hayirlisi olsun inşallah

Kızlar ben pembeleri gördüm sanırım kırmızılarda arkasından geliyordur :cry::KK14:

Hayırlısı olsun canım bir sonraki ay olur inşallah
Bi sonraki ay falan uğraşamıycam canım ya yeter bu kadar 1 buçuk senedir uğraşıyorum 3 kere operasyon geçirdim o kadar ilaç kullandım bitki çayları, kürler falan olmayınca olmuyor demekki sıkıldım artık benden bu kadar :KK31:

Bi sonraki ay falan uğraşamıycam canım ya yeter bu kadar 1 buçuk senedir uğraşıyorum 3 kere operasyon geçirdim o kadar ilaç kullandım bitki çayları, kürler falan olmayınca olmuyor demekki sıkıldım artık benden bu kadar :KK31:
Hakkında hayırlısı canım

Daha bişey yok canım beklemedeyim ovulasyon testi yaptım dünki gibi çıktı aynı bilmiyorum ama adet olacam gibi geliyor bana bakalım :işsiz:
Hakkında hayırlısı olsun ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelecek bebişler yapcak bişey yok canım. Saf saf bekliyoz biz de 😂😂

Hakkında hayırlısı olsun ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelecek bebişler yapcak bişey yok canım. Saf saf bekliyoz biz de 😂😂
Aynen canım ama artık 1 bucuk senedir her ay bekle hevesim kaçtı artık şu saatten sonra olsada heyecanim bitti zaten yaşim 37 olmasada olur napiyim kismet degilmiş 😏

Back