- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Kizlar yardımcı olurmusunuz lütfen adetini 7 gün geçti test yaptım ilk başta birsey yoktu 2.3 saat sonra testin son hali bu
2 gün once kan test yaptirmistim negatif cikti bu testte bir kac saat sonra böyle cikinca kafam karistiÇok çok silik görünüyor kuruma çizgisi de olabilir, bence kan testi yaptır emin olmak için
İnşallah onun ağrısı olsun yeterkiBel ağrısı gebelikte de oluyor
Bencede kan testi yaptır2 gün once kan test yaptirmistim negatif cikti bu testte bir kac saat sonra böyle cikinca kafam karisti
Sağol canım inşallah vardırBencede kan testi yaptır
canım inşallah vardır amq bende 2 gün ara ile iki tane yaptım saatler sonra silik bile değil net çizgi çıktı ama test kuruduğu için çıkıyormuş regl oldum zaten ama bazıları da geç döllenme olunca saatler sonra çıkan çizgi ile öğreniyor geç döllenme olabilir bekle 2 gün sonra tekrar yapSağol canım inşallah vardır
Evet canim daha öncede bekleyen testler beni yanıltmıştı adetim geçince acaba dedim ama bilmiyorum hayirlisi olsun inşallahcanım inşallah vardır amq bende 2 gün ara ile iki tane yaptım saatler sonra silik bile değil net çizgi çıktı ama test kuruduğu için çıkıyormuş regl oldum zaten ama bazıları da geç döllenme olunca saatler sonra çıkan çizgi ile öğreniyor geç döllenme olabilir bekle 2 gün sonra tekrar yap
İnşallah canımEvet canim daha öncede bekleyen testler beni yanıltmıştı adetim geçince acaba dedim ama bilmiyorum hayirlisi olsun inşallah
inşallah canımEvet canim daha öncede bekleyen testler beni yanıltmıştı adetim geçince acaba dedim ama bilmiyorum hayirlisi olsun inşallah
Daha bişey yok canım beklemedeyim ovulasyon testi yaptım dünki gibi çıktı aynı bilmiyorum ama adet olacam gibi geliyor bana bakalımMY MIRACLE canım naptınn bat 10 ekimdi senin
Hayırlısı olsun canım bir sonraki ay olur inşallahKızlar ben pembeleri gördüm sanırım kırmızılarda arkasından geliyordur
Bi sonraki ay falan uğraşamıycam canım ya yeter bu kadar 1 buçuk senedir uğraşıyorum 3 kere operasyon geçirdim o kadar ilaç kullandım bitki çayları, kürler falan olmayınca olmuyor demekki sıkıldım artık benden bu kadarHayırlısı olsun canım bir sonraki ay olur inşallah
Hakkında hayırlısı canımBi sonraki ay falan uğraşamıycam canım ya yeter bu kadar 1 buçuk senedir uğraşıyorum 3 kere operasyon geçirdim o kadar ilaç kullandım bitki çayları, kürler falan olmayınca olmuyor demekki sıkıldım artık benden bu kadar
Hakkında hayırlısı olsun ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelecek bebişler yapcak bişey yok canım. Saf saf bekliyoz biz deDaha bişey yok canım beklemedeyim ovulasyon testi yaptım dünki gibi çıktı aynı bilmiyorum ama adet olacam gibi geliyor bana bakalım
Aynen canım ama artık 1 bucuk senedir her ay bekle hevesim kaçtı artık şu saatten sonra olsada heyecanim bitti zaten yaşim 37 olmasada olur napiyim kismet degilmişHakkında hayırlısı olsun ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelecek bebişler yapcak bişey yok canım. Saf saf bekliyoz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?