• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Canımmm ya yine negatif hamiş falan değilim bir onceki kan testinde 0.16 cıkmıstı sımdıde 0.28 cıktı :((((((((((((((((

Kizlar sizce hamile miyim?

Eklentiler

• 20151031_095805.jpg
    20151031_095805.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 84
Canımmm ya yine negatif hamiş falan değilim bir onceki kan testinde 0.16 cıkmıstı sımdıde 0.28 cıktı :KK43:(((((((((((((((
Sağlık olsun canım Rabbim hayırlısını versin bende bugun yarın adet olucam herhalde ne yapalım ekim bittiyse umutlar kasımda da var Allah sağlık versin de vakti saati ne Zaman yazıldıysa ozaman gelicek bebeklerimiz umudumuzu kaybetmeyelim:KK60:bu arada bi doktor a muayene ol Canım adet gelmedi dimi tam olarak

Sağlık olsun canım Rabbim hayırlısını versin bende bugun yarın adet olucam herhalde ne yapalım ekim bittiyse umutlar kasımda da var Allah sağlık versin de vakti saati ne Zaman yazıldıysa ozaman gelicek bebeklerimiz umudumuzu kaybetmeyelim:KK60:bu arada bi doktor a muayene ol Canım adet gelmedi dimi tam olarak
Hayır canım gelmedi ama akıntım cok var

Aslında haklısın geç kalmadan bi sorun varsa öğrenmek lazım ama çalısıyorum işten fırsat bulamıyorum ki. :(
Bu arada geçmiş olsun canımm

Aslında haklısın geç kalmadan bi sorun varsa öğrenmek lazım ama çalısıyorum işten fırsat bulamıyorum ki. :KK43:
Bu arada geçmiş olsun canımm
Sağlık önemli çok ertelememeye çalış canım hormonlar bazen bizi uğraştırabiliyor ben hayatımın sonuna kadar tiroid ilacı kullanmak zorundayım maalesef bazen korkuyorum anneme benzemekten annemde de tiroid le ilgili sorunlar varmış evlendikten sonra 20 yıl hiç çocukları olmamış 20 yılın sonunda gelmişim ben mucize gibi inşallah ben okadar beklemem

Ekim ayını hüsranla kapattık kasım hepimize uğurlu gelsin inşallah bende dün kırmızıyı gördüm oturdum yerime:KK47:

• Beğen
Reactions: sub
Sağlık önemli çok ertelememeye çalış canım hormonlar bazen bizi uğraştırabiliyor ben hayatımın sonuna kadar tiroid ilacı kullanmak zorundayım maalesef bazen korkuyorum anneme benzemekten annemde de tiroid le ilgili sorunlar varmış evlendikten sonra 20 yıl hiç çocukları olmamış 20 yılın sonunda gelmişim ben mucize gibi inşallah ben okadar beklemem
Canım benim sen hiç üzülme inşallah olmazsın dualarım seninle. Emin ol Allahım bize de en kısa zamanda verecek yasatacak bu mutluluğu.
Bende bu sabah gördüm kırmızıları 13 gün sonraaa...

Ekim ayını hüsranla kapattık kasım hepimize uğurlu gelsin inşallah bende dün kırmızıyı gördüm oturdum yerime:KK47:
Aynen canim ekim ayini kapattik hayirlisi neyse o olsun bu ay benim eşim yok zaten şehir disinda bu ayda gitti umudum aralik ayina kaldi hersey kader kismet bekliyecez sabirli olcaz doktora gidip şifa ariyacaz umudumuzu kesmeyecegiz insallah arada bu topigimize girip sorunlarimizi dertlerimizi paylasalim birbirimizi habersiz birakmayalim en kisa zamanda hayirlisiyla bebek haberlerini paylasalim canim olmazmi gorusmek uzere

Allah tüm evlat isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah kızlar. Bende ekim ayında hamile olduğunu ogrenenlerdenim. Bu topik bana uğurlu geldi :) herkesden Allah razi olsun. Ben bebeğimi gördüm bugün kalbinin attığını gördüm. Kısmetse yarin 7 haftalık olucam. Herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. Allahtan ümidi kesmeyin kızlar.

Kızlar bnde bu topiğe yazmıştım ekim ayı olmadı hatta kasım 10 adet görünüyordu şimdiden geliyor gibi içimde neler oluyor nie olmuyor doktora gidicem artık tedavi isticem :KK12::KK20:

• Beğen
Aynen canim ekim ayini kapattik hayirlisi neyse o olsun bu ay benim eşim yok zaten şehir disinda bu ayda gitti umudum aralik ayina kaldi hersey kader kismet bekliyecez sabirli olcaz doktora gidip şifa ariyacaz umudumuzu kesmeyecegiz insallah arada bu topigimize girip sorunlarimizi dertlerimizi paylasalim birbirimizi habersiz birakmayalim en kisa zamanda hayirlisiyla bebek haberlerini paylasalim canim olmazmi gorusmek uzere
Hakkı'mızda hayırlısı olsun canım umudumuz hep var bende dün puregona başladım aşılama deniycez bu ay nasip inşallah daha çok beklemeden hepimiz güzel haberler veririz birbirimize ,görüşürüz ben gergin gelip bakıyorum topice :KK54:

• Beğen
Allah tüm evlat isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah kızlar. Bende ekim ayında hamile olduğunu ogrenenlerdenim. Bu topik bana uğurlu geldi :) herkesden Allah razi olsun. Ben bebeğimi gördüm bugün kalbinin attığını gördüm. Kısmetse yarin 7 haftalık olucam. Herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. Allahtan ümidi kesmeyin kızlar.
Canım bende seni merak ediyordum çok şükür rabbime kalp atışınıda duymuşsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin habersiz bırakma bizi buarada içimden gelenide söyleyeyim oğlan geliyo bence :KK46::nazar::KK51:

Back