kızlar !!!! adet olcakmışım gbı karnım agrıyo ara ara ama dha erken ya bat 22
Canım hadi inşallah,güzel haberlerini bekliyorum .Ben çok stres yapıyorum varmı yokmu diye düşünürken varsada panikten gidecek yani o yüzden test yapıyorum olmadığını görüncede önümüzdeki aya inşallah deyip sakinleşiyorum.Çok heyecanlanıyorum ben çok..
Ben de 1,5 Yıldır silik çizgi bile görmedim gebelik testlerinde bu sabah çok silik bi çizgi gördüm lh testinde ama belli belirsiz , inşallah bu ay 1 buçuk yıllıkların ayıdırKızlar test yaptım ve koskoca negatif ile karşılaştım. Millet 5 gün önce öğrenir ben maşallah 1 buçuk senedir öğrenemedim. Rüyalarım da hep pozitif idrar testi örnekleriyle doldu. Dun gece sabaha kadar pozitif idrar testi gördüm ya deli oldum. Bu sabah negatifi gördüm tabii.
Hoşgeldin... Geliyor mu bebişinnn.. Hadi hayırlı olsun çok sevindim
Ben de 1,5 Yıldır silik çizgi bile görmedim gebelik testlerinde bu sabah çok silik bi çizgi gördüm lh testinde ama belli belirsiz , inşallah bu ay 1 buçuk yıllıkların ayıdır
saol evet gelio bebişim darısı isteyen herkesin başınaHoşgeldin... Geliyor mu bebişinnn.. Hadi hayırlı olsun çok sevindim
oy kıyamam beb rüyamda test yapıodum sonucunu göremeden uyandım sonra gittim test yaptım sonuçta gölge gibi bir çizgi göemüştüm .adetimden 4gün önceya ruyamda herkez bana hamile oldugumu soluyodu git test yap falan diyodu girdim test yaptm pozitifi gordm snra uyandm orda bile kisa surdu sevincim ya
Amiiinnn. Hamişlerin duası kabul olur.bol bol dua edin bizeeesaol evet gelio bebişim darısı isteyen herkesin başına
ederim tabikiiAmiiinnn. Hamişlerin duası kabul olur.bol bol dua edin bizeee
Hayirli olsun insallah bebisini gorursun minik kalp atislarini duyarsin canimBebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar ben de bir yıl sonunda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama bebişimi daha göremedik salı günü tekrar kontrole gideceğim .
Meraba bu yumurtlama testleri hic kullanmadim yumurtlama olmadigi zamanda silik mi gosteriyo yoksa hic cizgi olmuyomu eger olmuyorsa sizin silik cikmis insallah bebişin seninledirBen de 1,5 Yıldır silik çizgi bile görmedim gebelik testlerinde bu sabah çok silik bi çizgi gördüm lh testinde ama belli belirsiz , inşallah bu ay 1 buçuk yıllıkların ayıdır
Merhaba benim adet günüm yarın, normalde ovaluasyon testleri yumurtlama anını tesbit için KULLANILIYOR , en koyu anı yakaladıktan sonra 24 saat içinde ilişki tavsiye ediliyor ,hamilelik içinkullanıldığını bu sitede öğrendim ben , ne kadar doğru bilmiyorum ama Israrla savunanlar var doğruluğunuMeraba bu yumurtlama testleri hic kullanmadim yumurtlama olmadigi zamanda silik mi gosteriyo yoksa hic cizgi olmuyomu eger olmuyorsa sizin silik cikmis insallah bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?