Adetin hemen basliormu yoksa boyle leke gelip devam ediyor insallah yerlesmedirkızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız
Arkadaşlar ben istisnasız olarak reglden en az 1 hafta önce manyaklaşırdım. psikolojim bozulur, her şeye takarım, olayları büyütürüm ben olmaktan çıkarım. ozamanlar kendi halime bırakır beni eşim. :) hiç bulaşmaz bana. Esas konu şu ki bu ay çok pozitifim, mutluyum, gülücükler saçıyorum. acaba mı? dedirtiyor bu durum bana.acaba bu da belirti olabilir mi?
olabilir tabi insallah hayırlı haberlerini alırız canmkızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız
Canim adet gunun bugunmus eger hamileysen teste cikar zaten yap istersen en azindan icin rahatlarkızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız
işteyim canım akşama ancak yapıbilirim tabi o zamana kadar adet olmazsamCanim adet gunun bugunmus eger hamileysen teste cikar zaten yap istersen en azindan icin rahatlar
inşallah canım hep dua ettim tabi hayırlısı olur inşallah diye :) inşallah hayırlı haberleride alırımolabilir tabi insallah hayırlı haberlerini alırız canm
son 4 ayımda takvim tutmuştum tabi bebek istediğimizden herşeyi not etmiştim normalde hep sabah kalktığımda adet oluyordum leke sadece dun akşam geldi ve bitti sonrada normal renksiz akıntım devam etti zaten son 10 gündür normalden biraz fazla akıntım vardı.Adetin hemen basliormu yoksa boyle leke gelip devam ediyor insallah yerlesmedir
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım,hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu bu saate kadarda kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilirmi lekelenmem? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız
Insallah bebisin gelmistir canimson 4 ayımda takvim tutmuştum tabi bebek istediğimizden herşeyi not etmiştim normalde hep sabah kalktığımda adet oluyordum leke sadece dun akşam geldi ve bitti sonrada normal renksiz akıntım devam etti zaten son 10 gündür normalden biraz fazla akıntım vardı.
inşallah canım yarın test yapıcam zaman geçmiyoInsallah bebisin gelmistir canim
Belki bebegin yerlesiyordur canim olamazmi onun agrisi olabilir insallah oyledirkızlar !!!! adet olcakmışım gbı karnım agrıyo ara ara ama dha erken ya bat 22
Canım regl için henüz erken aynı gün regl tarihimiz,hassas testlerden falan denedinmi hiç artık sonuç verir..kızlar !!!! adet olcakmışım gbı karnım agrıyo ara ara ama dha erken ya bat 22
Inşallah
yok denemedim ya bilmiyorm kiCanım regl için henüz erken aynı gün regl tarihimiz,hassas testlerden falan denedinmi hiç artık sonuç verir..
ay insallah yaaBelki bebegin yerlesiyordur canim olamazmi onun agrisi olabilir insallah oyledir
Canım hadi inşallah,güzel haberlerini bekliyorum .Ben çok stres yapıyorum varmı yokmu diye düşünürken varsada panikten gidecek yani o yüzden test yapıyorum olmadığını görüncede önümüzdeki aya inşallah deyip sakinleşiyorumyine bulantiyla cikardm yediklerimi biraz atesim var gbi yanaklarm al al hala ara ara kasiklarim agriyo ama test yapmiyorum bakalm bat gunune kadar beklicem cok umitlenmek istemiyorum allah hayrlisini versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?