• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enfeksiyon gebeliğe engel mi?

Internette yazanlara sakın inanma canım.ben dört senelik evliyim ve dört senedir sürekli idrar yollarım iltihaplı.gitmedigim doktor kalmadı.ilac içiyorum geçiyor bir iki hafta içinde tekrar oluyor yani.uroloji ve kadın doğumda doktorlara çok kez sordum hamile kalmaya engel mi diye asla engel değil alakası yok dediler.bebek istedigimizin ikinci ayında hamile kaldım allaha şükür ve hamile kaldigimda iltihapliydim zaten her zamanki gibi.

Bende bugün doktordan geldim o da aynı şeyi söyledi engel değil dedi.. valla bu google sağlam adamı hasta eder.
Hamilelik ihtimalini düşünerek ilaç yazdı. Fitil verdi bana..
Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah :) Bu enfeksiyon bir kere bulaştı mı gitmiyor vücuttan malesef

Gebeligi zorlastirir engel degil ama tedavi olsaniz daha iyi olur cunku gebelikte vucut daha hassas oluyor idrar yolu enfeksiyonlari cok sık tekrarliyor hamile iken ilac kullanmak zorunda kaliyorsunuz normal hamile bayanlar agri kesici bile kullanmamaya ozen gosterirken kutu kutu antibiyotik icmek cok uzucü oluyor oyuzden önce kurtulun gebeliginizi rahat gecirin..

Bu akşam başlayacağım tedaviye inşalla. Zaten doktorun yazdığı ilaçlar gebeliğe engel değilmiş. O yüzden şuan hamile de olsam sorun olmaz herhalde.

hangi ilaçları yazdı canım bana bir antibiyotik fitil bir iğne yazdı 1 hafta kullanıcam ilişkiyi de yasakladı

GYNOMAX-XL Vajinal 3 Fitil verdi
2 kutu monurol 1 saşe verdi
1 kutu Travazol 15 gr Krem verdi

inşallah faydasını görürüz..
Benim gebelik ihtimaline karşı bunları verdi

GYNOMAX-XL Vajinal 3 Fitil verdi
2 kutu monurol 1 saşe verdi
1 kutu Travazol 15 gr Krem verdi

inşallah faydasını görürüz..
Benim gebelik ihtimaline karşı bunları verdi
anladım canım rabbim şifa versin ben,m gebelik ihtimalim yoktu adet sonrasıydı zaten iğne verdi o yüzden geçmiş iltihabım çok şükür

Back