- 25 Mart 2018
- 394
- 164
- 29
- Konu Sahibi nutella2708
canim eger kan sonuçum pozitif cikarsa doktorlar naapicaklar kani durdurmak icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrlisi cnmhastaneye tekrar bende gelmem lazim miş babam vip ten kan verdirdi ozel oldugu icin internetende sonucu bakilmiyo muş başka kişiyede sonuç verilmiyomuş
Hic bi fikrim yok cnm vala bilmiorum ki hic basima gelmediicanim eger kan sonuçum pozitif cikarsa doktorlar naapicaklar kani durdurmak icin
Hic bi fikrim yok cnm vala bilmiorum ki hic basima gelmedii
Oy cnm bnm ederim ins hayırlı haberler veririsinbilemedim bende bakalim haber vercem sana bana dua et lutfen
Oy cnm bnm ederim ins hayırlı haberler veririsin
Ben düşünmemek icin temizlige verdim kendimi su kalan islerimi de halledeyim grsrz habrrini bekliom *)inşallah cnm :)
Ben düşünmemek icin temizlige verdim kendimi su kalan islerimi de halledeyim grsrz habrrini bekliom *)
Ben düşünmemek icin temizlige verdim kendimi su kalan islerimi de halledeyim grsrz habrrini bekliom *)
Hadi ins mujdeli haberi alirsin die umit ediorum cnm duam seninleiki tane ust uste gok kuşagi cikti :) test gibi
Hadi ins mujdeli haberi alirsin die umit ediorum cnm duam seninle
Kız sonucu öğrenir öğrenmez bana da yaz merak ettim habirazdan gidiyoz cnm
Bende merak ettim :) bende sizinle aynı durumdayım bugün 9. Gecikme günüm 29 nda olmam gerekiyordu hayatımda ilk kez gecikme yaşıyorum 3. Gecikme günümde kan testim negatifti bugn idrar testi yine negatiff nolcaksa olsun artık diyorum insan merak ediyorbirazdan gidiyoz cnm
Ayni bende cnm vala bende 4.gunumde yaptrdim negatif bi gun once idrar tahlili yaptm yine negatifBende merak ettim :) bende sizinle aynı durumdayım bugün 9. Gecikme günüm 29 nda olmam gerekiyordu hayatımda ilk kez gecikme yaşıyorum 3. Gecikme günümde kan testim negatifti bugn idrar testi yine negatiff nolcaksa olsun artık diyorum insan merak ediyor
Eee 5 ve uzeri gebe demek degil mi hamile degil miymissinevet geldim canim , test sonucum 5.32 cikti doktora girdik altan muaneye yapti kist yok yumurtan catlamamiş dedi sonra adetimin 3 gunu gel dedi ac karina bi suru testler yapacakmiş
Adet mi olmussunevet geldim canim , test sonucum 5.32 cikti doktora girdik altan muaneye yapti kist yok yumurtan catlamamiş dedi sonra adetimin 3 gunu gel dedi ac karina bi suru testler yapacakmiş