- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
inşallah canmBenimde 6 gün var adetime 19 ekim hem adet hem evlilik yıldönümüm belki mutlu bi haber alırım :) tüm isteyenler alır inşallah
canim bu testi adete kac gun kala yaptinÇok şükür canım. Nasildi acıdı mi ? Açık olması güzel yapışıklık pürüz varsa onlar da gider. İnşallah bu ay tutunur bebiş sana.
canim bu testi adete kac gun kala yaptin
Sizin adınıza çok sevindim. darısı bize inşallah.
gebelik teti canimNe testi
gebelik teti canim
Canim ya cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah bizede dua et canim bu ayin sonunda benimde belli olur yine takviye seyler yiyorum yumurta tembelligi var bende corek otu bal ari sutu aliyorum insallah faydasini gorurum burdan sen bebisinin gelisimini paylas bizde belirtilerimizi paylasalim biyere gitmek yok tamammi bebisine cok iyi bak canim80.93 çıkmış canım yeni çok daha adet tarihine gore iki hafta geri baya bi geç dollenmis
Canim ya cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah bizede dua et canim bu ayin sonunda benimde belli olur yine takviye seyler yiyorum yumurta tembelligi var bende corek otu bal ari sutu aliyorum insallah faydasini gorurum burdan sen bebisinin gelisimini paylas bizde belirtilerimizi paylasalim biyere gitmek yok tamammi bebisine cok iyi bak canim
Ayy canim benim cok duygu yuklu seyler yazmissin gozlerim doldu valla bende bebisime yaklastigimi hissediyorum annemde beni ruyasinda gormus elma veriyormus bana tabiki yine yuce yaradan bilir ama annemin ruyalari cikar cok test ettim ozellikle adimi zikredip dua edersen cok mutlu olurum adim suzan tatlim bende senin icin dua edicem hayirlisiyla kucagina alman icin bu topigi acarken ne dusundum biliyormusun herkez bi topik aciyo topik sahibi hamile cikiyo bu sansmi kadermi acaba belki bana da ugur getirir niyetiyle acmistim ama kismet olmadi sana ve diger arkadaslara kismetmis belki bu ayin sonunda bende mucizemi paylasirim dualarimdasin canimSenin sayende tanıdım burayı uğurlu geldi bana bırakmak olur mu olmazbana uğurlu getirdiniz topigi :) yazarım tabi yarin doktora gidicem bakalım kese görünmez ama folik asit gibi takviye alayim bende bebişim sımsıkı tutuşun annesine diye. Allahım sana tüm isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bana da sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin inşallah. Çok tesekkur ederim her şey için. Sizler sayesinde sorularima cevap buldum :) burasi bizim topigimiz artik :) Allah yüzünü güldürsün canım benimm.
Ayy canim benim cok duygu yuklu seyler yazmissin gozlerim doldu valla bende bebisime yaklastigimi hissediyorum annemde beni ruyasinda gormus elma veriyormus bana tabiki yine yuce yaradan bilir ama annemin ruyalari cikar cok test ettim ozellikle adimi zikredip dua edersen cok mutlu olurum adim suzan tatlim bende senin icin dua edicem hayirlisiyla kucagina alman icin bu topigi acarken ne dusundum biliyormusun herkez bi topik aciyo topik sahibi hamile cikiyo bu sansmi kadermi acaba belki bana da ugur getirir niyetiyle acmistim ama kismet olmadi sana ve diger arkadaslara kismetmis belki bu ayin sonunda bende mucizemi paylasirim dualarimdasin canim
Hayırlı olsun Canım inşallah yakın Zaman'da keseyi de sağlıkla görürsünüz80.93 çıktı değerim. Geç döllenme olmuş baya bi canim
Hayırlı olsun Canım inşallah yakın Zaman'da keseyi de sağlıkla görürsünüz
Hayirlisiyla kucagina al canimBenimki geç döllenme oldu adetten 6 gün sonra silik çizgi gördüm koyulasti simdi idrar da ama iste kanda 80.93 çıktı. 6 haftalık olması lazim 4 haftalık şuan 3 hafta geç yumurtladim
Hayirlisiyla kucagina al canim
Canim benim sanal bi ortamda olsa tanimadigim birinden boyle guzel sozler duymak ne guzel ALlah sendende razi olsun cok guzel bi kalbin var eminim bebegini saglikli bi sekilde dunyaya getirip cok iyi bir anne olacagina ben emin oldum bugece muharrem ayin 1 i yani muslumanlarin yeni senesi basliyor dualarin reddedilmedigi gece bu gece daha cok dua edelim bu yeni senenin hepimize saglik sihhat mutluluk huzur dolu bi sene olmasini bebeginle cok mutlu olmani dilerim canimCanım benim sende benim dualarimdasin merak etme. Benim adım da yeşim. Allahım tez zamanda sevindirsin seni. Ben bir buçuk yıl bekledim bebeğimi. Her defasında hüsran ile karşılaştım ama bu actigin topik bana uğurlu geldi senin sayende. Allah senden razi olsun. Benim yüzüm güldü sıra sende seninde yüzün güler inşallah. Dua edeceğim sana da tez zamanda hamile kalırsın bu topik sana da uğur getirecek umudunu kesme. Ben hicbir zaman kesmedim. Bu topik simdi olmasa bu ay sonunda kesin sana uğurlu gelecek inanıyorum sende inan kardeşim.
Canim meraba ben duaya basladim bile merak etme senin icinde bu topikteki herkez icinde kucagi boş olan isteyen herkez icinde dua ediyorum evet gercekten topigim ugurlu geldi bayagi arkadas hamile kaldi cok sevincliyim bu yuzden umarim sende bu mujdeyi burda verirsinMrb kızlar benimde karnımda şişlik var, biraz ayakda duruncada kasıgımın üst tarafında agrı oluyor şimdilik bu kadar belirti var acaba hamilemiyimdir geçen salı aşılama yaptırdım kan testi yaptırmama 1 hafta var daha, baktım bu topikdeki herkes hamile kalmış belki banada ugurlu gelir diye düşündüm dua edin nolur kızlar bende hamile oluyum 2 senedir bekliyorum
Canim benim sanal bi ortamda olsa tanimadigim birinden boyle guzel sozler duymak ne guzel ALlah sendende razi olsun cok guzel bi kalbin var eminim bebegini saglikli bi sekilde dunyaya getirip cok iyi bir anne olacagina ben emin oldum bugece muharrem ayin 1 i yani muslumanlarin yeni senesi basliyor dualarin reddedilmedigi gece bu gece daha cok dua edelim bu yeni senenin hepimize saglik sihhat mutluluk huzur dolu bi sene olmasini bebeginle cok mutlu olmani dilerim canim
ayyy inşallahh canımm Allah razı olsun rabbim hepimizin kucagını doldursun inşallahCanim meraba ben duaya basladim bile merak etme senin icinde bu topikteki herkez icinde kucagi boş olan isteyen herkez icinde dua ediyorum evet gercekten topigim ugurlu geldi bayagi arkadas hamile kaldi cok sevincliyim bu yuzden umarim sende bu mujdeyi burda verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?