• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

sol kasıgımdada 3 gündür agrı var ara ara gelip geçio

Ne yaptın aldın mı canım hadi artık merak içindeyim ben bile hayırlı haberini dört gözle bekliyorum

Sonucu herkes aldı bi ben alamadım zaten canım valla sorma sinir krizi geçiricem o kadar sinirliyim. Seker tersi kan sayımı testi çıktı bi bhcg testi çıkmadı. Sorun varmış ta bilmem ne sinirlerim zıpladı iyice ya

Sonucu herkes aldı bi ben alamadım zaten canım valla sorma sinir krizi geçiricem o kadar sinirliyim. Seker tersi kan sayımı testi çıktı bi bhcg testi çıkmadı. Sorun varmış ta bilmem ne sinirlerim zıpladı iyice ya

çıktımı sonuç canım

Adetin kaç gün gecikmişti ? Bende dun yaptırdım ama hala çıkmadı sinirlendim baya. Ne zormus ya. İdrar testin nasildi silik miydi ikiside koyu muydu ? Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah :)

Adetim en son 3 eylülde olmuştu son bir haftadır iki defa test yaptım çıkmadı cumartesi sabah erken yaptım bir çizgi çok belli diğeri silik çıktı bekledikçe bende dün kan tahlili verdim bugün çıktı ALLAH sanada nasip etsin...

Adetim en son 3 eylülde olmuştu son bir haftadır iki defa test yaptım çıkmadı cumartesi sabah erken yaptım bir çizgi çok belli diğeri silik çıktı bekledikçe bende dün kan tahlili verdim bugün çıktı ALLAH sanada nasip etsin...

Bende 6 eylülde oldum en son. İdrar testim koyu dun kan verdim ama hala çıkmadı. Sonucu bekliyorum.

Ayy canim stres yapma bak bebisin etkilenir tekrar mi yapilcak yani testin yoksa bugun cikicakmi sonucun merakla bekliyoruz

Benimde 6 gün var adetime 19 ekim hem adet hem evlilik yıldönümüm belki mutlu bi haber alırım :) tüm isteyenler alır inşallah

Back