- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın aldın mı canım hadi artık merak içindeyim ben bile hayırlı haberini dört gözle bekliyorumYarim saat sonra alicam kuzum. Merak içindeyim. Evham yaptım bide çıkmazsa dedim içim içimi yiyo
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın darısı bize inşallahben aldım sonucu değerim 892,40 çıktı daha çok küçük ultrasonla haftaya bakarız dedi
ALLAH isteyen herkese nasip etsinn en yakın zamanda...
evet darısıı bize insallah tebriklerRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydın darısı bize inşallah
Ne yaptın aldın mı canım hadi artık merak içindeyim ben bile hayırlı haberini dört gözle bekliyorum
Sonucu herkes aldı bi ben alamadım zaten canım valla sorma sinir krizi geçiricem o kadar sinirliyim. Seker tersi kan sayımı testi çıktı bi bhcg testi çıkmadı. Sorun varmış ta bilmem ne sinirlerim zıpladı iyice ya
tebrikler. hayırlı olsun darısı başımıza :)
Adetin kaç gün gecikmişti ? Bende dun yaptırdım ama hala çıkmadı sinirlendim baya. Ne zormus ya. İdrar testin nasildi silik miydi ikiside koyu muydu ? Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah :)
Adetim en son 3 eylülde olmuştu son bir haftadır iki defa test yaptım çıkmadı cumartesi sabah erken yaptım bir çizgi çok belli diğeri silik çıktı bekledikçe bende dün kan tahlili verdim bugün çıktı ALLAH sanada nasip etsin...
çıktımı sonuç canım
Ayy canim stres yapma bak bebisin etkilenir tekrar mi yapilcak yani testin yoksa bugun cikicakmi sonucun merakla bekliyoruzSonucu herkes aldı bi ben alamadım zaten canım valla sorma sinir krizi geçiricem o kadar sinirliyim. Seker tersi kan sayımı testi çıktı bi bhcg testi çıkmadı. Sorun varmış ta bilmem ne sinirlerim zıpladı iyice ya
Ayy canim stres yapma bak bebisin etkilenir tekrar mi yapilcak yani testin yoksa bugun cikicakmi sonucun merakla bekliyoruz
çıktımı sonuç canım
Ne yaptın aldın mı canım hadi artık merak içindeyim ben bile hayırlı haberini dört gözle bekliyorum
hayırlı olsunnn80.93 çıktı canım. Geç dollenmis
hayırlı olsunnn
Sizin adınıza çok sevindim. darısı bize inşallah.80.93 çıkmış canım yeni çok daha adet tarihine gore iki hafta geri baya bi geç dollenmis