- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
hepimiz aynıyız ya ama kendini dinleme dinledikçe hamiş olduğuna dair daha çok belirti buluyosun tecrübeyle sabit :)TEŞEKKÜR EDERİM BEKLEYELİM BAKALIM MERAKTAN ÇATLAMAZSAM OGÜNE KADAR İYİDİR.
PEKİ CUMA GÜNÜ YAPINCA KESİN ÇIKARMI TESTTEhepimiz aynıyız ya ama kendini dinleme dinledikçe hamiş olduğuna dair daha çok belirti buluyosun tecrübeyle sabit :)
İNŞ ALLAH EN KISA ZAMANDA NASİP EDER BEKLEYEN HERKESE HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM. DEDİĞİN GİBİ ÇOK DÜŞÜNMEMEK GEREK GALİBA AMA İNSANIN ELİNDE OLMUYOR BAKALIM CUMAYI BEKLİCEM BENDEher ay aynı şeyi beklemek çok zor olmadıkça insan dha çok bekliyo
kendini daha çok şartlıyo ne kadar şartlamadığını iddia etsede o yüzden
oluruna bırakmak en güzeli ama onuda ben şahsen yapamıyorum
sonuç olarak bu ay yine bekliyorum
her ay aynı şeyi beklemek çok zor olmadıkça insan dha çok bekliyo
kendini daha çok şartlıyo ne kadar şartlamadığını iddia etsede o yüzden
oluruna bırakmak en güzeli ama onuda ben şahsen yapamıyorum
sonuç olarak bu ay yine bekliyorum[/QUOTE
Çok istediğin halde beklemek gerçekten çok zor.
Bugün kan verdim sonucu yarın alıcam hayırlısyla inşallah...
Meraba canim cuma idrar yapabilirsin varsa umarim vardir cikar cift cizgi insallahçok teşekkür ederim beklemedeyim şuanda inşallah güzel haberi paylaşrım.
Sizce peki ne zaman test yapmalıyım? cuma günü diye düşündüm ama? idrar mı kan mı? kararsız kaldım?? idrar için erken midir?
Canım ne yaptın kan tahlili sonucunu aldın mı muhtemelen sabah alırsın ama bende merak ettim sorayım dedimBende beklemek istemiyorum ama esim rahat. Eşim beklemek istiyo anlamadım neden bu kadar rahat ama iste. Tesekkur ederim canım benim. Su kan kahlili mi de alayim bir elime gerisi kolay da bizimkisi rahat canım sıkılmaya başladı
Canım ne yaptın kan tahlili sonucunu aldın mı muhtemelen sabah alırsın ama bende merak ettim sorayım dedim
tebrikler. hayırlı olsun darısı başımıza :)ben aldım sonucu değerim 892,40 çıktı daha çok küçük ultrasonla haftaya bakarız dedi
ALLAH isteyen herkese nasip etsinn en yakın zamanda...
ben aldım sonucu değerim 892,40 çıktı daha çok küçük ultrasonla haftaya bakarız dedi
ALLAH isteyen herkese nasip etsinn en yakın zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?