ekim ayindan umudu olanlar

TEŞEKKÜR EDERİM BEKLEYELİM BAKALIM MERAKTAN ÇATLAMAZSAM OGÜNE KADAR İYİDİR.
hepimiz aynıyız ya ama kendini dinleme dinledikçe hamiş olduğuna dair daha çok belirti buluyosun tecrübeyle sabit :)

yani bünyeden bünyeye değişir tabi ama çıkar muhtemelen heralde burda okuduklarıma göre çıkıyo,
ama geçen ay bnm bat günüm 3 gün gecikti bnde kesin hamişim diyip halara uçtum üçüncü gün öğlen gbi test yaptım yaptıktan yarım saat sonra gördüm kırmızıyı adet olmustum

her ay aynı şeyi beklemek çok zor olmadıkça insan dha çok bekliyo
kendini daha çok şartlıyo ne kadar şartlamadığını iddia etsede o yüzden
oluruna bırakmak en güzeli ama onuda ben şahsen yapamıyorum
sonuç olarak bu ay yine bekliyorum

İNŞ ALLAH EN KISA ZAMANDA NASİP EDER BEKLEYEN HERKESE HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM. DEDİĞİN GİBİ ÇOK DÜŞÜNMEMEK GEREK GALİBA AMA İNSANIN ELİNDE OLMUYOR BAKALIM CUMAYI BEKLİCEM BENDE

evde 5 tane test var fazla fazla alınıp kullanmadıklarım gidince yapmamak için zor tutucam kendimi

Bugün kan testi vermiştim sonuç negatif çıktı ve ben hala regl olmadım

Bende yarın kan testi versem diyorum. Bilemedim ki , Emin de değilim. Yarın gecikmenin 4. Günü olacak

Meraba canim cuma idrar yapabilirsin varsa umarim vardir cikar cift cizgi insallah

Canım ne yaptın kan tahlili sonucunu aldın mı muhtemelen sabah alırsın ama bende merak ettim sorayım dedim

ben aldım sonucu değerim 892,40 çıktı daha çok küçük ultrasonla haftaya bakarız dedi

ALLAH isteyen herkese nasip etsinn en yakın zamanda...

Adetin kaç gün gecikmişti ? Bende dun yaptırdım ama hala çıkmadı sinirlendim baya. Ne zormus ya. İdrar testin nasildi silik miydi ikiside koyu muydu ? Allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşallah :)

kesin karar verdim eve gidince testlerden birini denicem
daha 21ine çokvar ama napiim dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…