Amin canim insallah yarin doktora gidiyosun heralde Minicigine baktir bakalim doktor hanima annesi onun icin neler yemeli icmeli vitamin takviyesi ne olcak hepsini sor emi bide eşin nasil karsiladi herkeze soyledinmi bizimle paylasirmisinCanım benim çok teşekkür ederim. Senin de çok güzel kalbin var umarım allahım sana tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder canım benim. Dualarımız kabul olsun inşallah. Allahım dualarimizi duyar. Sanal da olsa insan konuşurken muhabbet ederken kendi içini yansıtmalı. Ben böyle bildim hep ne hissediyorsan yanlış olmadan ne bir eksik ne bir fazla yansitmalisin karsindaki insana :) o zaman inanır kalbinin güzelliğine :) Allahım kucaklarimizi boş bırakmasın. Sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
canim sende anlatirmisin kendini neden aşilama yaptin problemin neydi kac senedir istiyorsun ilk cocugunmu bak allah soyletti demekki sende de var bebiş belirtinde hamiş belirtisi gibi kac gun oldu aşilama yapali benim bildigim 9.gun idrarda silikte olsa cikar hadi hayirlisiayyy inşallahh canımm Allah razı olsun rabbim hepimizin kucagını doldursun inşallah
Meraba canim hoşgeldin topigimize batina cok az kalmis canim belirtin varmi paylasirsan sevinirimMerhaba , ben bu forumu ara ara okuyordum ama üye olmamıştım,bu konu başlığı üye olmama ve size yazmama sebep oldu.benim adetim 19 ekimde gecen ay 2 gün gecikti normalde hiç gecikmez o Yüzden 17sinde de gelebilir,ama nedense bn bu ay umutluyum , biz de 1 buçuk Yıldır deniyoruz ,burası sanırım 4 kişiye uğurlu gelmiş , paylaşımların hepsini okudum ve Ağladım , çok sevindim mutlu sonlarınıza umarım Allah bana ve diğer bekleyenlere de nasip eder
Tabiki canim beraber dertlerimizi sorunlarimizi belirtilerimizi ne varsa paylasalim birbirimize fikir danisalim neden olmasin ortak sorunumuz hayirli bir evlat icin cabaliyoruz allah hic kimsenin kucagini boş birakmasinNasreddin hoca eşekten düşmüş , demişler ki hocam doktor çağıralım , hoca Demiş ki ne yapsın doktor , bana eşekten Düşen birini getirin , bu kıssadan da yola çıkarak tüm bekleyenlerle bekleyip ,eğer hamile olmazsam yine , bu zor durumu sizlerle atlatmak istiyorum,şimdiden teşekkürler
Hoşbulduk , şişlik ve kasıklarımda batma bi de sağ bacağımda hatta dizimde bi Ağrı Romatizma ağrısı gibi, yine sağ ayak topuğumda bi acı ama hamilelikle ilişkili midir o bilmem, çok terleyip soğuyorum bi de ama tüm bunlar mevsim geçişinden de olabilir tabii bilemiyorum HayırlısıMeraba canim hoşgeldin topigimize batina cok az kalmis canim belirtin varmi paylasirsan sevinirim
Amin canim insallah yarin doktora gidiyosun heralde Minicigine baktir bakalim doktor hanima annesi onun icin neler yemeli icmeli vitamin takviyesi ne olcak hepsini sor emi bide eşin nasil karsiladi herkeze soyledinmi bizimle paylasirmisin
Ne guzel masallah sana ve bebegine tatlim amaa edindigim tecrubeye dayanarak tatli istegin degismesse erkek evlat geliyo heralde bakalim ilerleyen zamanlarda degisebilirde belli olmaz ilk cocugun artik hangisi olursa allahin dedigi olur namazimi kildim duami ettim burdaki herkeze ve kendime artik yatayim yarin okul var malum erken kalkiyoruz iyi geceler yarin gorusmek uzereEvet canım yarin doktora gidicem. Minik mercimeğim görünmez. Sadece hafif karin ağrım var onu sorucam vitamin takviyesi vs. Önerisi varsa onları alicam. Eşim heyecanlı baba olmaya hazırlanıyor şimdiden bebek eşyaları bakıyoruz hasretle :) ailelere söyledik bekleyen herkese söyledik :) çok sevindi herkes. Allah sağlıkla kucagima almamı nasip etsin inşallah. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Veee tatlı şeyler canım çekiyo :) su anlık bu kadar :)
Canim şişlikten kastin gaz olayimi var yoksa baya bildigimiz şişlikmi eger gazsa yumurta dollenirse eger vucut progestan salgiliyo buda gaz olusumuna sebep oluyo diye biliyorum insallah bebişin seninledir gebe kalindiginda bacak agrisi oldugunu duymustum daha once romatizmal bir agrin yoksa eger buda bi belirti olabilir ben şu an yumurtlama donemindeyim sag ve sol kasiklarim acayip agriyo insallah guzel sonuclar aliriz mucizemiz bizi daha fazla bekletmezHoşbulduk , şişlik ve kasıklarımda batma bi de sağ bacağımda hatta dizimde bi Ağrı Romatizma ağrısı gibi, yine sağ ayak topuğumda bi acı ama hamilelikle ilişkili midir o bilmem, çok terleyip soğuyorum bi de ama tüm bunlar mevsim geçişinden de olabilir tabii bilemiyorum Hayırlısı
Bizim sebebi bilinmeyen infertiliteydi ama 2 ay önce AMH testi yapıldı yumurtalık rezervimin azaldıgı ortaya çıktı ama o kadar çok düşük bi rakam deil 1,23 çıktı, evliligimizin 2. senesi bitti canım ama ben hiç hamilelik yaşamadım geçen sene 12. ayda ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı, eşiminde benimde 2. evliligimiz 7 senede ilk evliligimden olmadı,belki böylesi daha hayırlıymış ama şimdi çok istiyorum Allaha şükür bu eşimle çok mutluyuz bebişlerimizde olsa dahada mutlu olcazCa
canim sende anlatirmisin kendini neden aşilama yaptin problemin neydi kac senedir istiyorsun ilk cocugunmu bak allah soyletti demekki sende de var bebiş belirtinde hamiş belirtisi gibi kac gun oldu aşilama yapali benim bildigim 9.gun idrarda silikte olsa cikar hadi hayirlisi
Gaz olayı normal seyrinde , ama karnım ve kasıklarım böyle bi değişik Şiş sanki adet olacakmışım gibi yaklaşık 10 gündür böyleCanim şişlikten kastin gaz olayimi var yoksa baya bildigimiz şişlikmi eger gazsa yumurta dollenirse eger vucut progestan salgiliyo buda gaz olusumuna sebep oluyo diye biliyorum insallah bebişin seninledir gebe kalindiginda bacak agrisi oldugunu duymustum daha once romatizmal bir agrin yoksa eger buda bi belirti olabilir ben şu an yumurtlama donemindeyim sag ve sol kasiklarim acayip agriyo insallah guzel sonuclar aliriz mucizemiz bizi daha fazla bekletmez
Ne guzel masallah sana ve bebegine tatlim amaa edindigim tecrubeye dayanarak tatli istegin degismesse erkek evlat geliyo heralde bakalim ilerleyen zamanlarda degisebilirde belli olmaz ilk cocugun artik hangisi olursa allahin dedigi olur namazimi kildim duami ettim burdaki herkeze ve kendime artik yatayim yarin okul var malum erken kalkiyoruz iyi geceler yarin gorusmek uzere
dayanamadın dimi? daha erken ümitsizliğe kapılma. sabret canım. belirti var mı sende? benim bir iki gün önce romatizma ağrısı gibi sol kasığım bacağıma vuracak şekilde sızladı. şu an hiç belirti yok. kuzenim de hiç belirti yaşamamış adet olacağı gün idrar testinde silik çizgi çıkmış. yani belirti olabiliyor da olmayabiliyorda. beklemekten başka yapacak bir şey yok. inşallah ikimiz de görürüz çift çizgileri :) TABİ HAYIRLIYSA...evet eve gdince test yaptm boş çıktızaten daha erken
ama ne biliyim insan görmek istiyo
zaten varya bi hamile kalıym 5 10 tane test alcam hepsini yapcm çift çizgileri göremediğim günlere inat olsun
diye
İnşallah canım. Bende aynı senin gibi yazılanları okuyordum epeydir. sonrada üye olmaya karar verdim. inşallah bizde mutlu haberimizi paylaşaırız buradaMerhaba , ben bu forumu ara ara okuyordum ama üye olmamıştım,bu konu başlığı üye olmama ve size yazmama sebep oldu.benim adetim 19 ekimde gecen ay 2 gün gecikti normalde hiç gecikmez o Yüzden 17sinde de gelebilir,ama nedense bn bu ay umutluyum , biz de 1 buçuk Yıldır deniyoruz ,burası sanırım 4 kişiye uğurlu gelmiş , paylaşımların hepsini okudum ve Ağladım , çok sevindim mutlu sonlarınıza umarım Allah bana ve diğer bekleyenlere de nasip eder
dayanamadın dimi? daha erken ümitsizliğe kapılma. sabret canım. belirti var mı sende? benim bir iki gün önce romatizma ağrısı gibi sol kasığım bacağıma vuracak şekilde sızladı. şu an hiç belirti yok. kuzenim de hiç belirti yaşamamış adet olacağı gün idrar testinde silik çizgi çıkmış. yani belirti olabiliyor da olmayabiliyorda. beklemekten başka yapacak bir şey yok. inşallah ikimiz de görürüz çift çizgileri :) TABİ HAYIRLIYSA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?