Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Insallah artarak devam eder degerin. Benim ilk denemem 3.gun embriyosu idi. Yarin 1hafta olacak hala ara ara agrim oluyor birde son 2gundur bel agrim cok fazla ama bunlar adete yakinda oluyordu o yüzden umidim kirildi biraz. Hayirlisi hakkimizda.

inşaAllah sağsalim kucağınıza da alırsınız.8 ay boyunca bana dua etmeyi unutma emi kuzum :)

inşaAllah sağsalim kucağınıza da alırsınız.8 ay boyunca bana dua etmeyi unutma emi kuzum :)
Canım benim dualarımdasın inanki, lütfen sana gönderdiğim testleri araştır. Sana yapıldımı kontrol et. Çok önemliler çünkü.

Canım benim dualarımdasın inanki, lütfen sana gönderdiğim testleri araştır. Sana yapıldımı kontrol et. Çok önemliler çünkü.
inşaAllah bu sefer baktıracam.hele bi hcg sıfılansın ilaçlaın etkisi gitsin.

hayir yapmadim bugun baya bel agrisim var
Ağrılar iyiye işarettir canım, dert etme daha da olacak zaten. Benimde var bel ve kasık ağrısı adet olacakmış gibi hissediyorum çoğen. Ben de cumartesi erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm.

Ağrılar iyiye işarettir canım, dert etme daha da olacak zaten. Benimde var bel ve kasık ağrısı adet olacakmış gibi hissediyorum çoğen. Ben de cumartesi erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm.
ilgin icin tesekkur ederim esim istemedi test tarihinden once test negatif cikacar diye korktu sanirim umarim dedigin gibidir agrilar iyiye isarettir

Bende eşime söylemeden aldım eczaneden perşembe günü. Aslında test gününden bir gece önce yapmayı planlamıştım ama cumartesi evde yanlızdım bir ara ve düşüncelerime yenildim ve yaptım vallahi. :)

hayirli sonucu almissin emin ol her iyi habere cok seviniyorum burda okudugum sanada cok sevindim cesaretli kizmissin tek basina sonucu almissin tekrar tebrik ederim

Do

doğru diosun ama zaman geçmip inanki cuma gelmek bilmedi ilk tüp bebek denemem bide başıma ağrı girdi bu sabah
ztn duygu değişimi de çok sık oluyor ztn bugün ben de hep hamile kalsam da diken üstünde olucam dedim
O yüzden hayırlısı neyse o olsun ve kötü bişey olacaksa en başından atlatayım artık uzun zamanlarla sınama beni Allahım diye dua ettim resmen
sürecin hep aşamalardan oluşması bizi çok geriyor aslında hamile gibi de hissedemiyorum psikolojik olarak hamile değil gibi de Araf bu başka bişi değil

Ya biliyor musun ben de benzer bi rüya görmüştüm. O nedenle herseyin hayırlısı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…