• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Dondurulmuşmuydu canım senin transferin? Çok belirti arama, il iki üç gün belirti olmuyor sonra biraz ağrı başlıyor sonra yine üç gün falan belirti olmuyor hatta o ara tutmadımı diye için içini yiyor. Kafana takma belirtileri rahat geçirmeye çalış bu dönemi inan psikoloji çok önemli bu evrede. Değerim 421 çıktı canım. Dondurulmuş embriyoydu.
Insallah artarak devam eder degerin. Benim ilk denemem 3.gun embriyosu idi. Yarin 1hafta olacak hala ara ara agrim oluyor birde son 2gundur bel agrim cok fazla ama bunlar adete yakinda oluyordu o yüzden umidim kirildi biraz. Hayirlisi hakkimizda.

Dondurulmuşmuydu canım senin transferin? Çok belirti arama, il iki üç gün belirti olmuyor sonra biraz ağrı başlıyor sonra yine üç gün falan belirti olmuyor hatta o ara tutmadımı diye için içini yiyor. Kafana takma belirtileri rahat geçirmeye çalış bu dönemi inan psikoloji çok önemli bu evrede. Değerim 421 çıktı canım. Dondurulmuş embriyoydu.
inşaAllah sağsalim kucağınıza da alırsınız.8 ay boyunca bana dua etmeyi unutma emi kuzum :)

inşaAllah sağsalim kucağınıza da alırsınız.8 ay boyunca bana dua etmeyi unutma emi kuzum :)
Canım benim dualarımdasın inanki, lütfen sana gönderdiğim testleri araştır. Sana yapıldımı kontrol et. Çok önemliler çünkü.

Canım benim dualarımdasın inanki, lütfen sana gönderdiğim testleri araştır. Sana yapıldımı kontrol et. Çok önemliler çünkü.
inşaAllah bu sefer baktıracam.hele bi hcg sıfılansın ilaçlaın etkisi gitsin.

hayir yapmadim bugun baya bel agrisim var
Ağrılar iyiye işarettir canım, dert etme daha da olacak zaten. Benimde var bel ve kasık ağrısı adet olacakmış gibi hissediyorum çoğen. Ben de cumartesi erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm.

Ağrılar iyiye işarettir canım, dert etme daha da olacak zaten. Benimde var bel ve kasık ağrısı adet olacakmış gibi hissediyorum çoğen. Ben de cumartesi erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm.
ilgin icin tesekkur ederim esim istemedi test tarihinden once test negatif cikacar diye korktu sanirim umarim dedigin gibidir agrilar iyiye isarettir

Bende eşime söylemeden aldım eczaneden perşembe günü. Aslında test gününden bir gece önce yapmayı planlamıştım ama cumartesi evde yanlızdım bir ara ve düşüncelerime yenildim ve yaptım vallahi. :)

Bende eşime söylemeden aldım eczaneden perşembe günü. Aslında test gününden bir gece önce yapmayı planlamıştım ama cumartesi evde yanlızdım bir ara ve düşüncelerime yenildim ve yaptım vallahi. :)
hayirli sonucu almissin emin ol her iyi habere cok seviniyorum burda okudugum sanada cok sevindim cesaretli kizmissin tek basina sonucu almissin tekrar tebrik ederim

Do

doğru diosun ama zaman geçmip inanki cuma gelmek bilmedi ilk tüp bebek denemem bide başıma ağrı girdi bu sabah
ztn duygu değişimi de çok sık oluyor ztn bugün ben de hep hamile kalsam da diken üstünde olucam dedim
O yüzden hayırlısı neyse o olsun ve kötü bişey olacaksa en başından atlatayım artık uzun zamanlarla sınama beni Allahım diye dua ettim resmen
sürecin hep aşamalardan oluşması bizi çok geriyor aslında hamile gibi de hissedemiyorum psikolojik olarak hamile değil gibi de Araf bu başka bişi değil

Vallah kizlar testle filan ugrasmayin.ne idrar testi ne de kan testi birseyi cozmuyor.Allaha bol bol dua.hayirlisi ne ise o.ben hcg 840 lari gordum de ne oldu.simdi agridan kivrilarak yatiyorum.bi ilac filanda vermiyolari en azindan sakinleseyim fizik olarak.psikolojik olarak zaten hic bisey fayda etmez..tek tesellim transferden sonra gozumu kapadigimda uykuyla gercek arasi birsey dawn sendromlu cocuk gordum.sonradan esimde itiraf etdi,o gunlerde oda ayni olmuş.Allahima hamd olsun.verende o alanda o
Ya biliyor musun ben de benzer bi rüya görmüştüm. O nedenle herseyin hayırlısı. .

Back