• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kizlar erken gebelik testi yaniltir mi aceba? Birsürü hormon aldik sonucta

G

transfer günüde dahil 9. Gün canım öğleden sonra.
Bende yarin yapacagim insallah benimde 9.gun olacak bu hesaba gore insallah benide sevindirir test.... allah tamamina erdirsin canim miss evlat kokusunu yasa insallah

Insallah son olarak bu surecte hic atesini olctun mu? Bende ates hic yok korkuyorum ondan dolayi
Yok canım hiç ölçmedim. Açıkcası me zaman ölçülür neye göre değerlendirilir bilmiyorumda. Ama transfer sonrası zaten havalarda soğuktu üşüyordum ben genelde. Ateş basması belki bir defa olmuştur o da yani son bir haftadır hava ısısı yükseldi ondan heralde çünkü eşimide sıcak tutuyor.

Bende yarin yapacagim insallah benimde 9.gun olacak bu hesaba gore insallah benide sevindirir test.... allah tamamina erdirsin canim miss evlat kokusunu yasa insallah
Sabah yaparsan idrarda hormonlar daha yoğun oluyormuş

Sen yapacak mısın? Aceba acele mi ediyorum?
Yarın bi denicem sanırım
Ama kendimi hala kaptırmamaya çalışıyorum bi yandan da
zor durumlar artık hayırlısı neyse o olsun tek duam bu ve kötü bi haber gelecekse bile çok vakit geçmeden olacağına varsın ve arkada bırakayım
Bu bi haftadaki duygu değişimini kelimelere döksem en az on sayfa çıkar

Yarın bi denicem sanırım
Ama kendimi hala kaptırmamaya çalışıyorum bi yandan da
zor durumlar artık hayırlısı neyse o olsun tek duam bu ve kötü bi haber gelecekse bile çok vakit geçmeden olacağına varsın ve arkada bırakayım
Bu bi haftadaki duygu değişimini kelimelere döksem en az on sayfa çıkar
Hakkimizda hayırlısı olsun canim. Yarin guzel haberini bekliyorum insallah .

iyi aksamlar ben cok heyecanliyim. test gunume 1 gun kaldi korku endise had safhada son iki geceyi nasil gecircem bakalim.sizler nasilsiniz
Hayırlısı canım, inşallah güzel haberler vereceksin bize. Benimde bugün test tekrarım vardı. Allahıma şükürler olsun iki katına çıktı değerim.

Ben kullanmadım, bilmiyorum. Google dan baksana.
Baktım da pek anlayamadım belki kullanan vardır diye düşündüm. Gonapeptyl 3.75 ile eşdeğer bir ilaç mis bu. Ve karistiriliyor sanırım igneyi yaparken. Kendim yapamam bunu hastaneye giderim artik

Back