Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni yanıltmadı :)Kizlar erken gebelik testi yaniltir mi aceba? Birsürü hormon aldik sonucta
Insallah beni de yaniltmazkacinci gun yaptin testi transferden sonra?Beni yanıltmadı :)
transfer günüde dahil 9. Gün canım öğleden sonra.Insallah beni de yaniltmazkacinci gun yaptin testi transferden sonra?
Bende yarin yapacagim insallah benimde 9.gun olacak bu hesaba gore insallah benide sevindirir test.... allah tamamina erdirsin canim miss evlat kokusunu yasa insallahG
transfer günüde dahil 9. Gün canım öğleden sonra.
Amin canım, hayırlısı ile hepimiz yaşayacağız bu duyguyu inşallah.Bende yarin yapacagim insallah benimde 9.gun olacak bu hesaba gore insallah benide sevindirir test.... allah tamamina erdirsin canim miss evlat kokusunu yasa insallah
Insallah son olarak bu surecte hic atesini olctun mu? Bende ates hic yok korkuyorum ondan dolayiAmin canım, hayırlısı ile hepimiz yaşayacağız bu duyguyu inşallah.
Yok canım hiç ölçmedim. Açıkcası me zaman ölçülür neye göre değerlendirilir bilmiyorumda. Ama transfer sonrası zaten havalarda soğuktu üşüyordum ben genelde. Ateş basması belki bir defa olmuştur o da yani son bir haftadır hava ısısı yükseldi ondan heralde çünkü eşimide sıcak tutuyor.Insallah son olarak bu surecte hic atesini olctun mu? Bende ates hic yok korkuyorum ondan dolayi
Sabah yaparsan idrarda hormonlar daha yoğun oluyormuşBende yarin yapacagim insallah benimde 9.gun olacak bu hesaba gore insallah benide sevindirir test.... allah tamamina erdirsin canim miss evlat kokusunu yasa insallah
Sen yapacak mısın? Aceba acele mi ediyorum?Sabah yaparsan idrarda hormonlar daha yoğun oluyormuş
Yarın bi denicem sanırımSen yapacak mısın? Aceba acele mi ediyorum?
Hakkimizda hayırlısı olsun canim. Yarin guzel haberini bekliyorum insallah .Yarın bi denicem sanırım
Ama kendimi hala kaptırmamaya çalışıyorum bi yandan da
zor durumlar artık hayırlısı neyse o olsun tek duam bu ve kötü bi haber gelecekse bile çok vakit geçmeden olacağına varsın ve arkada bırakayım
Bu bi haftadaki duygu değişimini kelimelere döksem en az on sayfa çıkar
iyi aksamlar ben cok heyecanliyim. test gunume 1 gun kaldi korku endise had safhada son iki geceyi nasil gecircem bakalim.sizler nasilsinizKızlar nasılsınız?
Hayırlısı canım, inşallah güzel haberler vereceksin bize. Benimde bugün test tekrarım vardı. Allahıma şükürler olsun iki katına çıktı değerim.iyi aksamlar ben cok heyecanliyim. test gunume 1 gun kaldi korku endise had safhada son iki geceyi nasil gecircem bakalim.sizler nasilsiniz
tebrikler canım.Allah sağ salim kucağına almağı nasip etsin.Hayırlısı canım, inşallah güzel haberler vereceksin bize. Benimde bugün test tekrarım vardı. Allahıma şükürler olsun iki katına çıktı değerim.
Ben kullanmadım, bilmiyorum. Google dan baksana.Kızlar bu decapeptly 3.75 depot ne iğnesi ne işe yarıyor kullanan varsa bilgi verebilir mi
Baktım da pek anlayamadım belki kullanan vardır diye düşündüm. Gonapeptyl 3.75 ile eşdeğer bir ilaç mis bu. Ve karistiriliyor sanırım igneyi yaparken. Kendim yapamam bunu hastaneye giderim artikBen kullanmadım, bilmiyorum. Google dan baksana.