- 20 Eylül 2010
- 392
- 310
- 303
Test pozitivdeee hcg esas o kaç?Kızlar 12. Gun degerin kaç olması lazım benim cuma gunu daha geçmek bilmio bugünde yaptım test böle çıktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test pozitivdeee hcg esas o kaç?Kızlar 12. Gun degerin kaç olması lazım benim cuma gunu daha geçmek bilmio bugünde yaptım test böle çıktu
sizinle merkezimiz aynı diye soruyorum.catlatma ignesini size de vermişlerdi değil mi? Kan Sonucunu ne kadar etkiledi.kan değerleriniz nasıldı.?birde sizde ultrasonda bir şey gördü Dr demiştiniz ne çıktı acabaAynen öyle cnm da carsamba gununden beri icim çıktı aglamaktan ama hic isyan etmedim Allah biliyo ya..embriyomun biri blastokistti..simdi boyle biseyle karşılaşınca Allahim noluyo dedim yani bebek ihtimali uzerinde dahi durmadim çünkü kanda cikmadi..ne olabilir diye anlam veremedik
Değeri bilmiyorum ama belirginleşmiş maşallahKızlar 12. Gun degerin kaç olması lazım benim cuma gunu daha geçmek bilmio bugünde yaptım test böle çıktu
Peki kan testin ne zaman 12. gün bakıyor doktorlar aslındaKızlar 12. Gun degerin kaç olması lazım benim cuma gunu daha geçmek bilmio bugünde yaptım test böle çıktu
cuma gunu işte gelmek bilmediPeki kan testin ne zaman 12. gün bakıyor doktorlar aslında
Pardon yanlış anlamışım 12. günün sandım bugünüC
cuma gunu işte gelmek bilmedi
aslında 10 gun için çok iyi ama o ilaç akıllarda soru işareti bırakıyor.hani ilaçdan önce bakacakdınız hcg e?inşaAllah gerçekdeen hamilesindir canım10. Gün kan testi sonucum 65.95 çıktı.ama 1 gün öncesinde ovitrelle çatlatma ignesini yarım doz uygulamistim.hemsire bu iğnenin 5 -10 birim etkisi olur sadece dedi.12. gün tekrar kan vericem. Transver sonrası çatlatma iğnesi olup test veren birileri var mı?
Iyi aksamlar cnm..evet bana da vermislerdi testten bir gun oncesi yarim doz yapmam icin ama ben o gun kan verdim negatif cikinca uygulamadim cnm..ama en fazla 25-30birim etkiler demisti melek hemsire..sizinle merkezimiz aynı diye soruyorum.catlatma ignesini size de vermişlerdi değil mi? Kan Sonucunu ne kadar etkiledi.kan değerleriniz nasıldı.?birde sizde ultrasonda bir şey gördü Dr demiştiniz ne çıktı acaba
bana yapilmadi.gercekten haklısınız ama iğne ve ilaçtan bende biraz bunaldım.ama ne yapalım aynı durumda bir sürü bayan var.Allah herkesin yardımcısı olsunIyi aksamlar cnm..evet bana da vermislerdi testten bir gun oncesi yarim doz yapmam icin ama ben o gun kan verdim negatif cikinca uygulamadim cnm..ama en fazla 25-30birim etkiler demisti melek hemsire..
Bugun adetimin 3.günü gittim cnm bakıldı tekrar hala vardi o siyah sey.. seval hanim muhtemelen ilaclarla adetiniz baskilandigi icin kan pihtisi olabilir dedi..histereskopi ile birlikte rahime çizik atcaz dedi ama simdi yaptirabilecek durumda degilim psikolojik olarak bir sure igne ilac görmek istemiyorum..size yapildi mi öyle bi islem
hemşireye bende sonrdum.ignenin etkisinin ne kadar olabileceğini.bana da 5 -10 birim demişti.size 25-30 demislerIyi aksamlar cnm..evet bana da vermislerdi testten bir gun oncesi yarim doz yapmam icin ama ben o gun kan verdim negatif cikinca uygulamadim cnm..ama en fazla 25-30birim etkiler demisti melek hemsire..
Bugun adetimin 3.günü gittim cnm bakıldı tekrar hala vardi o siyah sey.. seval hanim muhtemelen ilaclarla adetiniz baskilandigi icin kan pihtisi olabilir dedi..histereskopi ile birlikte rahime çizik atcaz dedi ama simdi yaptirabilecek durumda degilim psikolojik olarak bir sure igne ilac görmek istemiyorum..size yapildi mi öyle bi islem
Çok geçmiş olsun canım, keşke başka bir doktora daha danışaydın. Yarın tahlil sonucunda belki bir sürpriz olur inşallah.Burdayim canim.ilgin icin tesekkur.kanamam hala devam ediyor.dun usm e gitmeden hcg vereyim dedim,benim bildiyim zaten hcg 1500 gecmeden kese gozukmez ,progesteron deyerlerine gorede dis gebelik diyil,dusuk yaptiysamda en son 300 olan hcg dusmesi lazim diye dusundum.sonucda bu doktorlar her seyi ticarete dokmus ikide bir usm masraf.ne ise uzun konusdum :) kan sonucunu aldim şok deyer 800. Doktor bu kadar burda niye bekledin usme gec kaldin,sabahlari bakiyor yalniz,git dinlen yarin gel usm e dedi.bugun gitdim.kise filan yok,kanama devam,agri kavruluyorum.ilaclari birak dedi.hcg ver ona gore emeliyat yada ilac verecem dedi cok uzgunum
İlaçları kesme canım benim, tekrarla tahlilini gör sonucu ona göre karar verirsin.O nasil oluyorki?sabir ben ederimde doktorum ilaclari kes demesi cok uzdu.kanama fazla ama yinede hcg dususe gecmeden nasil bitiriyor bilemedim
çok şükürİyi akşamlar kızlar, bugün işe başladım tm gün giremedim nete. Bugün test yaptım, Allaha şükürler olsun pozitifi gördüm, perşembe günü tekrarlayacam testi.
Kaç çıktı değerim canım çok sevindim adınaİyi akşamlar kızlar, bugün işe başladım tm gün giremedim nete. Bugün test yaptım, Allaha şükürler olsun pozitifi gördüm, perşembe günü tekrarlayacam testi.