• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

10. Gün kan testi sonucum 65.95 çıktı.ama 1 gün öncesinde ovitrelle çatlatma ignesini yarım doz uygulamistim.hemsire bu iğnenin 5 -10 birim etkisi olur sadece dedi.12. gün tekrar kan vericem. Transver sonrası çatlatma iğnesi olup test veren birileri var mı?

Aynen öyle cnm da carsamba gununden beri icim çıktı aglamaktan ama hic isyan etmedim Allah biliyo ya..embriyomun biri blastokistti..simdi boyle biseyle karşılaşınca Allahim noluyo dedim yani bebek ihtimali uzerinde dahi durmadim çünkü kanda cikmadi..ne olabilir diye anlam veremedik
sizinle merkezimiz aynı diye soruyorum.catlatma ignesini size de vermişlerdi değil mi? Kan Sonucunu ne kadar etkiledi.kan değerleriniz nasıldı.?birde sizde ultrasonda bir şey gördü Dr demiştiniz ne çıktı acaba

10. Gün kan testi sonucum 65.95 çıktı.ama 1 gün öncesinde ovitrelle çatlatma ignesini yarım doz uygulamistim.hemsire bu iğnenin 5 -10 birim etkisi olur sadece dedi.12. gün tekrar kan vericem. Transver sonrası çatlatma iğnesi olup test veren birileri var mı?
aslında 10 gun için çok iyi ama o ilaç akıllarda soru işareti bırakıyor.hani ilaçdan önce bakacakdınız hcg e?inşaAllah gerçekdeen hamilesindir canım

İşte bende o yüzden hiç sevinemedim ya.Artik tevekkül edip dua ile bekliyorum.Rabbim hayırlısıyla versin diye.ikinci tahlilde belli olacak artık.size de çok geçmiş olsun.Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

sizinle merkezimiz aynı diye soruyorum.catlatma ignesini size de vermişlerdi değil mi? Kan Sonucunu ne kadar etkiledi.kan değerleriniz nasıldı.?birde sizde ultrasonda bir şey gördü Dr demiştiniz ne çıktı acaba
Iyi aksamlar cnm..evet bana da vermislerdi testten bir gun oncesi yarim doz yapmam icin ama ben o gun kan verdim negatif cikinca uygulamadim cnm..ama en fazla 25-30birim etkiler demisti melek hemsire..
Bugun adetimin 3.günü gittim cnm bakıldı tekrar hala vardi o siyah sey.. seval hanim muhtemelen ilaclarla adetiniz baskilandigi icin kan pihtisi olabilir dedi..histereskopi ile birlikte rahime çizik atcaz dedi ama simdi yaptirabilecek durumda degilim psikolojik olarak bir sure igne ilac görmek istemiyorum..size yapildi mi öyle bi islem

Iyi aksamlar cnm..evet bana da vermislerdi testten bir gun oncesi yarim doz yapmam icin ama ben o gun kan verdim negatif cikinca uygulamadim cnm..ama en fazla 25-30birim etkiler demisti melek hemsire..
Bugun adetimin 3.günü gittim cnm bakıldı tekrar hala vardi o siyah sey.. seval hanim muhtemelen ilaclarla adetiniz baskilandigi icin kan pihtisi olabilir dedi..histereskopi ile birlikte rahime çizik atcaz dedi ama simdi yaptirabilecek durumda degilim psikolojik olarak bir sure igne ilac görmek istemiyorum..size yapildi mi öyle bi islem
bana yapilmadi.gercekten haklısınız ama iğne ve ilaçtan bende biraz bunaldım.ama ne yapalım aynı durumda bir sürü bayan var.Allah herkesin yardımcısı olsun

hemşireye bende sonrdum.ignenin etkisinin ne kadar olabileceğini.bana da 5 -10 birim demişti.size 25-30 demisler

Burdayim canim.ilgin icin tesekkur.kanamam hala devam ediyor.dun usm e gitmeden hcg vereyim dedim,benim bildiyim zaten hcg 1500 gecmeden kese gozukmez ,progesteron deyerlerine gorede dis gebelik diyil,dusuk yaptiysamda en son 300 olan hcg dusmesi lazim diye dusundum.sonucda bu doktorlar her seyi ticarete dokmus ikide bir usm masraf.ne ise uzun konusdum :) kan sonucunu aldim şok deyer 800. Doktor bu kadar burda niye bekledin usme gec kaldin,sabahlari bakiyor yalniz,git dinlen yarin gel usm e dedi.bugun gitdim.kise filan yok,kanama devam,agri kavruluyorum.ilaclari birak dedi.hcg ver ona gore emeliyat yada ilac verecem dedi :KK43: cok uzgunum
Çok geçmiş olsun canım, keşke başka bir doktora daha danışaydın. Yarın tahlil sonucunda belki bir sürpriz olur inşallah.

O nasil oluyorki?sabir ben ederimde doktorum ilaclari kes demesi cok uzdu.kanama fazla ama yinede hcg dususe gecmeden nasil bitiriyor bilemedim
İlaçları kesme canım benim, tekrarla tahlilini gör sonucu ona göre karar verirsin.

Kızlar iki gündür dandik testlerle gayet belirgin çizgi çıkarken bugün erken test yapim dedim yok denilcek kadar silik çok zor görünüo sizce noluo degerim mi düşüo.

Back