InşâAllah benimki gibi deyildir.bende dandik testlerde silik ikinci cizgiyi goruyodum ama pahali testde onlardan daha soluk cikdi,sonradan tamamen kayboldu.Kızlar iki gündür dandik testlerle gayet belirgin çizgi çıkarken bugün erken test yapim dedim yok denilcek kadar silik çok zor görünüo sizce noluo degerim mi düşüo.
Kan testine kadar içini karartma ztn artıp azalma yaşayanları da okumuştum ilk ay değerlerindeKızlar iki gündür dandik testlerle gayet belirgin çizgi çıkarken bugün erken test yapim dedim yok denilcek kadar silik çok zor görünüo sizce noluo degerim mi düşüo.
Kimyasal olabilir , kan testi erken verirseniz artışıda gözlemlersiniz. Bende de giderek silikleşti kimyasaldı.Kızlar iki gündür dandik testlerle gayet belirgin çizgi çıkarken bugün erken test yapim dedim yok denilcek kadar silik çok zor görünüo sizce noluo degerim mi düşüo.
Ardından yine diğer ucuz testlerden yaptım sonuç böle sizce erken test yanlış olabilirmiKan testine kadar içini karartma ztn artıp azalma yaşayanları da okumuştum ilk ay değerlerinde
Özellikle son iki üç gün artışa da geçebiliyor cnm
Koca bi aylık hamilelikleri bile negatif gösterebiliyor bu testler
ah kardeşim taktiri ilahi.böyle benim gibi keendini yorma.Allah ne derse o.kan testini bekle.bu idrar testleeri bi işee yaramıyor tüp bebekde.sadece oyalanmak istiyorsan o başka.normal hamilee olsan 100% hamilesin diye biliriz ama tü bebek zor süreç.hiç kendinide bebeyide streese sokma.sakincee uzan beynini teemizle.Ardından yine diğer ucuz testlerden yaptım sonuç böle sizce erken test yanlış olabilirmi
doğru diosun ama zaman geçmip inanki cuma gelmek bilmedi ilk tüp bebek denemem bide başıma ağrı girdi bu sabahah kardeşim taktiri ilahi.böyle benim gibi keendini yorma.Allah ne derse o.kan testini bekle.bu idrar testleeri bi işee yaramıyor tüp bebekde.sadece oyalanmak istiyorsan o başka.normal hamilee olsan 100% hamilesin diye biliriz ama tü bebek zor süreç.hiç kendinide bebeyide streese sokma.sakincee uzan beynini teemizle.
inanki seni çok iyi anlıyorum.ama sabır vee sakinlik.bol dua.Allah sa salim eevtlarımıza kavuşmağı nasi eder inşaAllah.Do
doğru diosun ama zaman geçmip inanki cuma gelmek bilmedi ilk tüp bebek denemem bide başıma ağrı girdi bu sabah
Benim pazartesi daha günleeeerrr var testime kuzum senin iki güncük bişey kaldıKızlar iki gündür dandik testlerle gayet belirgin çizgi çıkarken bugün erken test yapim dedim yok denilcek kadar silik çok zor görünüo sizce noluo degerim mi düşüo.
Kızlar 12. Gun degerin kaç olması lazım benim cuma gunu daha geçmek bilmio bugünde yaptım test böle çıktu[/QUO Cnm benim 10.günü degerim 44 cıkmıştır 12. günü 144 çıkmıştı endişelenme
Kuzum Allah bilir ne gelirse Allahtan deyip kabul etmek gerekir ztn şöyle bişey de var yani tutunamayan embriyolar genelde sağlıklı gelişemeyenler oluyor Yani özel bi düşük tehdidi de yoksaVallah kizlar testle filan ugrasmayin.ne idrar testi ne de kan testi birseyi cozmuyor.Allaha bol bol dua.hayirlisi ne ise o.ben hcg 840 lari gordum de ne oldu.simdi agridan kivrilarak yatiyorum.bi ilac filanda vermiyolari en azindan sakinleseyim fizik olarak.psikolojik olarak zaten hic bisey fayda etmez..tek tesellim transferden sonra gozumu kapadigimda uykuyla gercek arasi birsey dawn sendromlu cocuk gordum.sonradan esimde itiraf etdi,o gunlerde oda ayni olmuş.Allahima hamd olsun.verende o alanda o
Sizinle benim test günüm ayni insallah guzel haberler alirizBenim pazartesi daha günleeeerrr var testime kuzum senin iki güncük bişey kaldıo da olacağı neyse o çıkıcak o yüzden hiç kendini kurup kurup üzmüyorsun
Iyi aksamlar ben gecen hafta transfer oldum sonuc bekliyorum insallah:) sizinde yazilarinizi gördüm bu siteyi incelerken. Sonucunuz belli oldu mu? Guzel haberler almissinizdir umarimİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Test yaptıran varmı bugün? @qepa nasılsın canım?
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım, evet benim dündü test günüm, allahıma şükürler ki sonuç pozitif, yarına tekrarlıycaz testi.Iyi aksamlar ben gecen hafta transfer oldum sonuc bekliyorum insallah:) sizinde yazilarinizi gördüm bu siteyi incelerken. Sonucunuz belli oldu mu? Guzel haberler almissinizdir umarim
Hayirli ugurlu saglikli bir evlat olur insallah... cok sevindim.Deger kac çıktı? Birde belirti yasadiniz mi hic? Habire kendimi dinliyorum elimde olmadanHayırlı haberler alırsın inşallah canım, evet benim dündü test günüm, allahıma şükürler ki sonuç pozitif, yarına tekrarlıycaz testi.
Dondurulmuşmuydu canım senin transferin? Çok belirti arama, il iki üç gün belirti olmuyor sonra biraz ağrı başlıyor sonra yine üç gün falan belirti olmuyor hatta o ara tutmadımı diye için içini yiyor. Kafana takma belirtileri rahat geçirmeye çalış bu dönemi inan psikoloji çok önemli bu evrede. Değerim 421 çıktı canım. Dondurulmuş embriyoydu.Hayirli ugurlu saglikli bir evlat olur insallah... cok sevindim.Deger kac çıktı? Birde belirti yasadiniz mi hic? Habire kendimi dinliyorum elimde olmadan
teşekkürler canım.öğleeye kadar resmen ölecek gibiydim.şimdi çok şükür iyiyim.kalkıb çay ala biliyorum artık :)İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Test yaptıran varmı bugün? @qepa nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?