• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

iyi aksamlar ben cok heyecanliyim. test gunume 1 gun kaldi korku endise had safhada son iki geceyi nasil gecircem bakalim.sizler nasilsiniz

Iyi aksamlar insallah gönlünce olur hersey idrar testi yaptınmı?

Hayırlısı canım, inşallah güzel haberler vereceksin bize. Benimde bugün test tekrarım vardı. Allahıma şükürler olsun iki katına çıktı değerim.
Maşaallah allah tamamina erdirsin darisi başımıza.

Düşünüyorumda dogurdukdan sonra cocugunu kaybeden anneler nasil hayata tutunuyorlar acaba.Allahima hamd olsun imanli muslumanim ama bi hafta oldu dusuk yapali ama hala kabul edemiyorum.hala icimdedir diye dusunuyorum.cok zormuş yau.

Düşünüyorumda dogurdukdan sonra cocugunu kaybeden anneler nasil hayata tutunuyorlar acaba.Allahima hamd olsun imanli muslumanim ama bi hafta oldu dusuk yapali ama hala kabul edemiyorum.hala icimdedir diye dusunuyorum.cok zormuş yau.
Çok zor, ben düşük yaptığımda ciğerim kopa kopa ağlamıstim ki yeni bi hamilelikti.
Geciyo cnm, sadece zaman lazım sana.
Biraz kafanı dağıt.

Hakkımızda hayırlısını versin canım Allahım. Ne desem boş biliyorum, seni çok iyi anlıyorum. Geçen şubatta 9 haftalık bebğimin kalbi durdu, tam 3 hafta onun o tatlı pıt pıtlarını dinledim. Çok acı geldi bana
, haftalarca aklımdan çıkmadı, psikoloğa gitmeyi bile düşündüm. Ama allahım yüzüme güldü. İnan unutmayacan ama yine aynı heyecanla aynı istekle yeni bir tedaviye başlayacaksın ve inan bu defa kesin olacak, çünkü bebeğini kucağına almaya bir adım daha yaklaştın, pozitifi gördün .

Yarın bi denicem sanırım
Ama kendimi hala kaptırmamaya çalışıyorum bi yandan da
zor durumlar artık hayırlısı neyse o olsun tek duam bu ve kötü bi haber gelecekse bile çok vakit geçmeden olacağına varsın ve arkada bırakayım
Bu bi haftadaki duygu değişimini kelimelere döksem en az on sayfa çıkar
Merhaba test yaptin mi? Benim silik 2.cizgim cikti cok şükür ama yeni beklemelerim ve endiselerim var devam edecek mi ? Gercek gebelik mi? Bir turlu sevinemedim bile

Merhaba test yaptin mi? Benim silik 2.cizgim cikti cok şükür ama yeni beklemelerim ve endiselerim var devam edecek mi ? Gercek gebelik mi? Bir turlu sevinemedim bile
İlk idrarımı kaçırdım bakalım aldırıyorum şimdi testi
Öyle erken test fln aldırmıyorum ama normal test alıp gelicek bu biraz keyfi eğlence olsun kafası
silik de önemli cnm benim iyi hissetmek için önemli kötü hissetmeye yetmeyecek kadar önemsiz

Öyle erken test fln aldırmıyorum ama normal test alıp gelicek bu biraz keyfi eğlence olsun kafası
silik de önemli cnm benim iyi hissetmek için önemli kötü hissetmeye yetmeyecek kadar önemsiz
Kesinlikle önemli suan yine umidim var şükür insallah emeklerimiz bosa gitmez hicbirimizin. Benim testim erken gebelik testiydi buarada

Guzel haberlerini bekloyorum insallah.

Kesinlikle önemli suan yine umidim var şükür insallah emeklerimiz bosa gitmez hicbirimizin. Benim testim erken gebelik testiydi buarada
Sanki bi yandan kendimi kaptırmak istemiyorum ya erken test demek aklıma gelmedi sabah heralde

Merhaba biraz geç cevaplıyor ama .5 embriyom vardı 4.u gün 3 e düştü inşallah sende güzel sonuçlar almissindir

benim 5. güne 13 embriyo geldi hepsi çok iyi kalitede deiler çok umutluyduk hepsi brca2 gen mutasyonu taraması için incelendi ama sadece 2 tanesinde bu mutasyon saptanmadı. 11 tanesi uygun bulunmadı:( şimdi bu sağlıklı iki taneye bir de kromozom taraması yapılacak, 10 güne gelecek sonuçlar allahın izniyle şu an -196 derecede olan kuzucuklarımı kucağıma almak nasip olur inşallah.

benim 5. güne 13 embriyo geldi hepsi çok iyi kalitede deiler çok umutluyduk hepsi brca2 gen mutasyonu taraması için incelendi ama sadece 2 tanesinde bu mutasyon saptanmadı. 11 tanesi uygun bulunmadı:KK43: şimdi bu sağlıklı iki taneye bir de kromozom taraması yapılacak, 10 güne gelecek sonuçlar allahın izniyle şu an -196 derecede olan kuzucuklarımı kucağıma almak nasip olur inşallah.
InşâAllah canimya.sizde sorun ne idi ki,siz bu kadar tarama filan ihtiyaç duydunuz.

Ben normal aldım çıkmadı yani çıkmaması da normal heralde
Yarın ve pazar birer kez daha denerim artık ztn pts öğrenicez kısmetse

Sanki bi yandan kendimi kaptırmak istemiyorum ya erken test demek aklıma gelmedi sabah heralde
Hic sikma canini Şuan normal testte cikmaz bence? Cok erken henüz insallah pazartesi guler yüzümüz:)

Hic sikma canini Şuan normal testte cikmaz bence? Cok erken henüz insallah pazartesi guler yüzümüz:)
Sıkmıyorum valla olucak ya da olmicak
ameliyat arkasından tüp bebek olunca kendi hayatım iyice dondurulmuş yasaklı bi duruma geldi o daha çok sıkıyo beni bu ara

kızlar 30 ekımde transfer olmustum.
sabah hcg baktırdım 1364 çıktı katlayarak artıyo o kısımda problem yok. yalnız vajinal usg de kese gözükmedi. sizce bu norma mi

Bi de daha bugün fln anca dolanmaya başladı hormonlar bizde sanırım gün gün ne olduğu yazılı bi tablo vardı

sabah hcg baktırdım 1364 çıktı katlayarak artıyo o kısımda problem yok. yalnız vajinal usg de kese gözükmedi. sizce bu norma mi
Değeri bilmiyorum ama güzel bence de
12. gün kan testinden bi on gün kadar snr bakıyorlar keseye benim hastanede
yani bi gebelik hesaplamasında 4 haftayı bitirmek ya da geçmiş olmaya denk geliyor

Canım benimde 26 ekimdi transferim sonuçtan sonra 2 hafta geçmesi gerekir demişti. 21inde nasipse görmeye gidicez.

Back