• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar iki gündür dandik testlerle gayet belirgin çizgi çıkarken bugün erken test yapim dedim yok denilcek kadar silik çok zor görünüo sizce noluo degerim mi düşüo.
InşâAllah benimki gibi deyildir.bende dandik testlerde silik ikinci cizgiyi goruyodum ama pahali testde onlardan daha soluk cikdi,sonradan tamamen kayboldu.

Kızlar iki gündür dandik testlerle gayet belirgin çizgi çıkarken bugün erken test yapim dedim yok denilcek kadar silik çok zor görünüo sizce noluo degerim mi düşüo.
Kan testine kadar içini karartma ztn artıp azalma yaşayanları da okumuştum ilk ay değerlerinde
Özellikle son iki üç gün artışa da geçebiliyor cnm
Koca bi aylık hamilelikleri bile negatif gösterebiliyor bu testler

Kimyasal olabilir , kan testi erken verirseniz artışıda gözlemlersiniz. Bende de giderek silikleşti kimyasaldı.

Kan testine kadar içini karartma ztn artıp azalma yaşayanları da okumuştum ilk ay değerlerinde
Özellikle son iki üç gün artışa da geçebiliyor cnm
Koca bi aylık hamilelikleri bile negatif gösterebiliyor bu testler
Ardından yine diğer ucuz testlerden yaptım sonuç böle sizce erken test yanlış olabilirmi

Eklentiler

• IMG_7555.JPG
    IMG_7555.JPG
    11,6 KB · Görüntüleme: 45
Ardından yine diğer ucuz testlerden yaptım sonuç böle sizce erken test yanlış olabilirmi
ah kardeşim taktiri ilahi.böyle benim gibi keendini yorma.Allah ne derse o.kan testini bekle.bu idrar testleeri bi işee yaramıyor tüp bebekde.sadece oyalanmak istiyorsan o başka.normal hamilee olsan 100% hamilesin diye biliriz ama tü bebek zor süreç.hiç kendinide bebeyide streese sokma.sakincee uzan beynini teemizle.

Do
ah kardeşim taktiri ilahi.böyle benim gibi keendini yorma.Allah ne derse o.kan testini bekle.bu idrar testleeri bi işee yaramıyor tüp bebekde.sadece oyalanmak istiyorsan o başka.normal hamilee olsan 100% hamilesin diye biliriz ama tü bebek zor süreç.hiç kendinide bebeyide streese sokma.sakincee uzan beynini teemizle.
doğru diosun ama zaman geçmip inanki cuma gelmek bilmedi ilk tüp bebek denemem bide başıma ağrı girdi bu sabah

Do

doğru diosun ama zaman geçmip inanki cuma gelmek bilmedi ilk tüp bebek denemem bide başıma ağrı girdi bu sabah
inanki seni çok iyi anlıyorum.ama sabır vee sakinlik.bol dua.Allah sa salim eevtlarımıza kavuşmağı nasi eder inşaAllah.

Benim pazartesi daha günleeeerrr var testime kuzum senin iki güncük bişey kaldı ;) o da olacağı neyse o çıkıcak o yüzden hiç kendini kurup kurup üzmüyorsun

Vallah kizlar testle filan ugrasmayin.ne idrar testi ne de kan testi birseyi cozmuyor.Allaha bol bol dua.hayirlisi ne ise o.ben hcg 840 lari gordum de ne oldu.simdi agridan kivrilarak yatiyorum.bi ilac filanda vermiyolari en azindan sakinleseyim fizik olarak.psikolojik olarak zaten hic bisey fayda etmez..tek tesellim transferden sonra gozumu kapadigimda uykuyla gercek arasi birsey dawn sendromlu cocuk gordum.sonradan esimde itiraf etdi,o gunlerde oda ayni olmuş.Allahima hamd olsun.verende o alanda o

Yeni
Oncelikle merhaba kizlar.ben 24 ekim transfer olanlardanim.3tane 3. Embriyousu koyulduydu.6 kasim deyerlerim 51hcg cikdi kimyasal diye uzuldum,agladim derken artmalar basladi.10 kasim kan verib eve geldim kanamam basladi.oylen sonucu aldim hcg 306. Cumartesi agrili kanama,pazar kan bihtilari ve doku parcalari geldi,cok kotu ates basdi ,titreme oldu.pazartesi yine kan verdim hcg 842. Kan pazar gununden baska pihti ,doku filan yok,sadece sivi agrili kanama var.agriyida opu yaparkene sidik kesesini ezmisler,ona bagliyorum.sali usm gitdim kese gozukmedi,kan verdim.hcg 815 e gerilemis.artma yok dusuk dedi dokyor ilaclari kesdi.benim sormak istediyim dusuk yapaniniz varsa yardimci olsun lutfen.nasil oluyoda doku ve pihti dusdukden sonra hcg artiyo,sadece akinti oldugunda hcg dusuyor?

Vallah kizlar testle filan ugrasmayin.ne idrar testi ne de kan testi birseyi cozmuyor.Allaha bol bol dua.hayirlisi ne ise o.ben hcg 840 lari gordum de ne oldu.simdi agridan kivrilarak yatiyorum.bi ilac filanda vermiyolari en azindan sakinleseyim fizik olarak.psikolojik olarak zaten hic bisey fayda etmez..tek tesellim transferden sonra gozumu kapadigimda uykuyla gercek arasi birsey dawn sendromlu cocuk gordum.sonradan esimde itiraf etdi,o gunlerde oda ayni olmuş.Allahima hamd olsun.verende o alanda o
Kuzum Allah bilir ne gelirse Allahtan deyip kabul etmek gerekir ztn şöyle bişey de var yani tutunamayan embriyolar genelde sağlıklı gelişemeyenler oluyor Yani özel bi düşük tehdidi de yoksa
ben de hiç heyecan yapamıyorum mesela ne hamileyim gibi hissedebiliyorum ne de değilmişim gibi
hayırlısını istemekten ve tedbirli olmaktan başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok

Dr. Bülent Tıraş'a ait yazıdan bi kesit paylaşıyorum idrar testlerle ilgili önemli bi detay ;
Genellikle, gebelik testleri 10mIU / ml’den 40 mlU / ml’ye kadar hassaslık aralığındadır. Numara ne kadar düşük olursa test daha duyarlı olur ve daha erken gebelik tespit edebilir.

Yine de, her gebelik farklıdır. Adet gecikmesinden sonra gebelik testi yaparsanız en doğru sonucu elde edersiniz. Hassas testler yaparsanız çok erken test ederseniz, idrardaki hCG miktarı algılayacak kadar yüksek olmayabilir. Olumsuz bir sonuç aldıysanız, ancak hala adet olmamışsanız üç gün içinde tekrar test yapın.

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Test yaptıran varmı bugün? @qepa nasılsın canım?

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Test yaptıran varmı bugün? @qepa nasılsın canım?
Iyi aksamlar ben gecen hafta transfer oldum sonuc bekliyorum insallah:) sizinde yazilarinizi gördüm bu siteyi incelerken. Sonucunuz belli oldu mu? Guzel haberler almissinizdir umarim

Iyi aksamlar ben gecen hafta transfer oldum sonuc bekliyorum insallah:) sizinde yazilarinizi gördüm bu siteyi incelerken. Sonucunuz belli oldu mu? Guzel haberler almissinizdir umarim
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım, evet benim dündü test günüm, allahıma şükürler ki sonuç pozitif, yarına tekrarlıycaz testi.

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım, evet benim dündü test günüm, allahıma şükürler ki sonuç pozitif, yarına tekrarlıycaz testi.
Hayirli ugurlu saglikli bir evlat olur insallah... cok sevindim.Deger kac çıktı? Birde belirti yasadiniz mi hic? Habire kendimi dinliyorum elimde olmadan

Hayirli ugurlu saglikli bir evlat olur insallah... cok sevindim.Deger kac çıktı? Birde belirti yasadiniz mi hic? Habire kendimi dinliyorum elimde olmadan
Dondurulmuşmuydu canım senin transferin? Çok belirti arama, il iki üç gün belirti olmuyor sonra biraz ağrı başlıyor sonra yine üç gün falan belirti olmuyor hatta o ara tutmadımı diye için içini yiyor. Kafana takma belirtileri rahat geçirmeye çalış bu dönemi inan psikoloji çok önemli bu evrede. Değerim 421 çıktı canım. Dondurulmuş embriyoydu.

teşekkürler canım.öğleeye kadar resmen ölecek gibiydim.şimdi çok şükür iyiyim.kalkıb çay ala biliyorum artık :)

Back