• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Selam arkadaşlar, nasılsınız bugün ? qepa qepa dan haber yokmu bugün? Noldu doktor kontrolü acaba? Tahlili olan varmıydı bugün? Benim yarın test günüm, Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.
Kendiyle kalmak istemiş olabilir
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum benim daha 1 hafta var eşime ikide bir içimdedir dimi diye soruyorum

Transfer gününü sayarsak 5. günüm ve bugün halsiz ve çabuk sinirleniyorum oldu mu böyle şeyler sizde?
Gerçi kızmakta haksız sayılmam çevremde bu konuda bilgisi olan bi arkadaşım var ilgilenmek istiyo ama her gün nasılsın nasıl evladın fln sorunca ben kendimi hasta gibi hissediyorum ya
ben daha kendi halinde geçirmeyi sevdim bu süreci hani karnımda evet dikkat ediyorum ama böyle çok abartılı hasta gibi hissetmeyi de istemiyorum
Var mı böyle olanınız ben mi anormalim
ztn şu süreçte çok küçük sadece seviyorum arada ama sürekli nasıl olduğunu ben düşünmemeye çalışırken ısrarla sormaları çok sıkıcı ve bugün artık çok sinirimi bozdu
Sinirlenmen çok normal insan kendi sessizliğine çekilmek istiyor. Ben pozitifi gören ama bir türlü işler rayına oturmayanlardanım. Bir arkadaşım var baya yakın sürekli arama sorma halinde, dönmezsem ısrarla devam. Duyacakları karşısında diyebileceği şeyler sınırlı Allah hayırlısını nasip etsin (tamam bende bunu istiyorum duam bu ama neden hergün hatırlatılıyor) sabret geçer geçmezse yapılacak birsey yok (ben aptalım bilmiyorum zaten) raporluyum mesai saatleri icinde telefonu kapatamıyorum soru sormak için arıyorlar diye varya telefonu kırıp atasım geliyor. En son dayanamadım halimin hatırımın sorulmasını istemediğimi teselliye ihtiyacım olmadigini sessizlik istediğimi söyledim. Peki dedi muhtemelen kırılmıştır. Ama ben bu ara insanları kırmakta sakınca görmüyorum. Senden daha beteri benim :)

Sinirlenmen çok normal insan kendi sessizliğine çekilmek istiyor. Ben pozitifi gören ama bir türlü işler rayına oturmayanlardanım. Bir arkadaşım var baya yakın sürekli arama sorma halinde, dönmezsem ısrarla devam. Duyacakları karşısında diyebileceği şeyler sınırlı Allah hayırlısını nasip etsin (tamam bende bunu istiyorum duam bu ama neden hergün hatırlatılıyor) sabret geçer geçmezse yapılacak birsey yok (ben aptalım bilmiyorum zaten) raporluyum mesai saatleri icinde telefonu kapatamıyorum soru sormak için arıyorlar diye varya telefonu kırıp atasım geliyor. En son dayanamadım halimin hatırımın sorulmasını istemediğimi teselliye ihtiyacım olmadigini sessizlik istediğimi söyledim. Peki dedi muhtemelen kırılmıştır. Ama ben bu ara insanları kırmakta sakınca görmüyorum. Senden daha beteri benim :)
Beni bunaltan süreni soran kişi bi de tüp bebek yapmış biri ..
Ben de whats App ı kaldırmayı düşünüyorum tlf da sürekli sessizde tutup yanıtlamamayı istediğime bi şekilde ulaşıyorum nasıl olsa

Selam arkadaşlar, nasılsınız bugün ? qepa qepa dan haber yokmu bugün? Noldu doktor kontrolü acaba? Tahlili olan varmıydı bugün? Benim yarın test günüm, Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.
Burdayim canim.ilgin icin tesekkur.kanamam hala devam ediyor.dun usm e gitmeden hcg vereyim dedim,benim bildiyim zaten hcg 1500 gecmeden kese gozukmez ,progesteron deyerlerine gorede dis gebelik diyil,dusuk yaptiysamda en son 300 olan hcg dusmesi lazim diye dusundum.sonucda bu doktorlar her seyi ticarete dokmus ikide bir usm masraf.ne ise uzun konusdum :) kan sonucunu aldim şok deyer 800. Doktor bu kadar burda niye bekledin usme gec kaldin,sabahlari bakiyor yalniz,git dinlen yarin gel usm e dedi.bugun gitdim.kise filan yok,kanama devam,agri kavruluyorum.ilaclari birak dedi.hcg ver ona gore emeliyat yada ilac verecem dedi :( cok uzgunum

Burdayim canim.ilgin icin tesekkur.kanamam hala devam ediyor.dun usm e gitmeden hcg vereyim dedim,benim bildiyim zaten hcg 1500 gecmeden kese gozukmez ,progesteron deyerlerine gorede dis gebelik diyil,dusuk yaptiysamda en son 300 olan hcg dusmesi lazim diye dusundum.sonucda bu doktorlar her seyi ticarete dokmus ikide bir usm masraf.ne ise uzun konusdum :) kan sonucunu aldim şok deyer 800. Doktor bu kadar burda niye bekledin usme gec kaldin,sabahlari bakiyor yalniz,git dinlen yarin gel usm e dedi.bugun gitdim.kise filan yok,kanama devam,agri kavruluyorum.ilaclari birak dedi.hcg ver ona gore emeliyat yada ilac verecem dedi :KK43: cok uzgunum
Allah Allah ya çok değişik az daha sabır cnm bi an önce netleşecek inşallah kendine çok dikkat et
Kese oluşma dönemine girmiş miydin peki sen

Allah Allah ya çok değişik az daha sabır cnm bi an önce netleşecek inşallah kendine çok dikkat et
Kese oluşma dönemine girmiş miydin peki sen
O nasil oluyorki?sabir ben ederimde doktorum ilaclari kes demesi cok uzdu.kanama fazla ama yinede hcg dususe gecmeden nasil bitiriyor bilemedim

O nasil oluyorki?sabir ben ederimde doktorum ilaclari kes demesi cok uzdu.kanama fazla ama yinede hcg dususe gecmeden nasil bitiriyor bilemedim
kan tahlilini 12. Gün istiyorlar ya yanlış hatırlamıyorsam bi on gün snr da keseye bakıyorlar ama doktor ne düşündüğünü tam detayıyla anlatsaymış keşke sana aklından ne geçiyorsa ihtimalleri tahminlerini fln

kan tahlilini 12. Gün istiyorlar ya yanlış hatırlamıyorsam bi on gün snr da keseye bakıyorlar ama doktor ne düşündüğünü tam detayıyla anlatsaymış keşke sana aklından ne geçiyorsa ihtimalleri tahminlerini fln
3 gun embriosuydu deyer 50 idi.cok dusuk oldugundan takibde kaldim normal artdi.cuma kani verib eve geldim kan geldi.dun kan gelmiyormus gibi normal ardi 800 oldu.doktorum gorusune gore bugun 1200 lerde olmasi lazim ve vacinal usm de kese gozukmesi lazim,gormeyince kes dedi.ama burda kizlar 60% den cok artarda iki gunden bir normaldir diyor.yani bu gun 30% olmasi yeterliki oda deyer keseyi gormeye yetmez bence.offff delirecem.kan sonucuda gec cikacakmis.cok sabitsizlandim

Hiyatek hcg sonucu geldi dunden dusmus:( bi cocuk kac defe giderya her defasinda uzuluyordum bi surpriz yapiyordu.ama bu kec kesin gitti :(

Hiyatek hcg sonucu geldi dunden dusmus:KK43: bi cocuk kac defe giderya her defasinda uzuluyordum bi surpriz yapiyordu.ama bu kec kesin gitti :KK43:
hormonların ilk dönem değişkenlik gösterebildiğini duymuştum ama değerlere henüz ben de yabancıyım
bak öyle teselli laflarını yazmayı sevmiyorum her zaman..bu durumda da üzülme demek çok saçma olur evet üzüntünü yaşayacaksın tabi ama önce bi doktorun da sonuçları takip etsin bu sonucu da bir görsün
doktoruna da aklındaki tüm soruları sor ve sana bu konuda yetemezse başka bi doktorla devam edersin olmadı
Polyanna olmanın en saçma ama zorunlu olduğu dönemlerden geçiyoruz ama benim hep inandığım daha doğrusu gerçekten buna inanırsan iyi hissettiğim şu olmuştur; belki de çok daha iyi şeyler olacak ve onların olması için bunun böyle yaşanması gerekiyor
Ve algını kapatma bu şekilde yaşandıysa neden olmuş ya da tekrar olmaması için bir planı var mı doktorunun vs sormak istediklerini çekinmeden sor
illaki bi tahmini vardır net teşhis koyamasa da şeffaf bir şekilde anlatsın sakin sakin

Kızlar 12. Gun degerin kaç olması lazım benim cuma gunu daha geçmek bilmio bugünde yaptım test böle çıktu

Eklentiler

• IMG_7552.JPG
    IMG_7552.JPG
    68,4 KB · Görüntüleme: 46
hormonların ilk dönem değişkenlik gösterebildiğini duymuştum ama değerlere henüz ben de yabancıyım
bak öyle teselli laflarını yazmayı sevmiyorum her zaman..bu durumda da üzülme demek çok saçma olur evet üzüntünü yaşayacaksın tabi ama önce bi doktorun da sonuçları takip etsin bu sonucu da bir görsün
doktoruna da aklındaki tüm soruları sor ve sana bu konuda yetemezse başka bi doktorla devam edersin olmadı
Polyanna olmanın en saçma ama zorunlu olduğu dönemlerden geçiyoruz ama benim hep inandığım daha doğrusu gerçekten buna inanırsan iyi hissettiğim şu olmuştur; belki de çok daha iyi şeyler olacak ve onların olması için bunun böyle yaşanması gerekiyor
Ve algını kapatma bu şekilde yaşandıysa neden olmuş ya da tekrar olmaması için bir planı var mı doktorunun vs sormak istediklerini çekinmeden sor
illaki bi tahmini vardır net teşhis koyamasa da şeffaf bir şekilde anlatsın sakin sakin
Cok teşekku ederim

Back