Sende belirti falan var miydi cnm idrar silik ciktiysa da vardir olmayinca bembeya cikiyor lanet.Ben bugün idrarda baktım ikinci çizgi silik çıktı ama çok heyecanlıyım. Hepimiz için hayırlı olsun
Hayırlısı ile güzel sonuç alırsın inşallah canım. Senin 4. Denemenmiydi? Problem nedir sizde peki?Gunaydin kizlar kan verdik sonucu bekliyoruz. Sabah idrar testi yaptik cizgiyi gordum ama kanda cikarsa inanicam ancak.meneksemelifim sen naptn cnm
Hadi hayırlı haberler insGunaydin kizlar kan verdik sonucu bekliyoruz. Sabah idrar testi yaptik cizgiyi gordum ama kanda cikarsa inanicam ancak.meneksemelifim sen naptn cnm
Senin sonuc ne zaman cnmHayırlısı ile güzel sonuç alırsın inşallah canım. Senin 4. Denemenmiydi? Problem nedir sizde peki?
Salı günü canım, bugün 8. Günüm.Senin sonuc ne zaman cnm
Evt cnm 4. Denemem kimse bize sundandir diyemedi ki ama surekli bir takim islemler gorduk her gittigimiz dr boylede olur dedi ama olmayinca olasiligi artirmak icin ugrasti.Hayırlısı ile güzel sonuç alırsın inşallah canım. Senin 4. Denemenmiydi? Problem nedir sizde peki?
Canım ben de verdim bir saat sonra çıkacakmış. .Ay hayırlısı..beklemek ne kadar zorGunaydin kizlar kan verdik sonucu bekliyoruz. Sabah idrar testi yaptik cizgiyi gordum ama kanda cikarsa inanicam ancak.meneksemelifim sen naptn cnm
Hayırlısiyla gelsin ins minnaklariniz cnmSalı günü canım, bugün 8. Günüm.
Bizede eşimde morfoloji sorunu var dendi bir kimyasal bir de 9 haftalık kalp durmasından kaybettim bebeğimi. Sonunda doktor değiştirdim. Genetik testler yapıldı ve bende sorun olduğu ortaya çıktı. 4 seneyi bir kenara atıp sıfırdan yeni tedaviyle yeniden başladık. 3. Transferimi gerçekleştirdim. Bugün 8. Günüm. Neyazık ki doktorlar çok geniş çaplı araştırma yapmıyor tedavinin başında olan da tabi bizlere oluyor.Evt cnm 4. Denemem kimse bize sundandir diyemedi ki ama surekli bir takim islemler gorduk her gittigimiz dr boylede olur dedi ama olmayinca olasiligi artirmak icin ugrasti.
Hiç bilmiyorum canım benim doktorum ocakta gel dedi.Allah im daha nelerle karsilacaz sen büyüksün rabbim ol de oluversin..sonra yine tup bebek mi deneniyo hemen bilgin var mi cnm
Sen ne yaptın canim. Bugün test yaptircaktin galiba.insallah güzel sonuç alırsın değerin yükselir.seninle aynı merkez aynı değer olunca merak ettim.Allahim hayırlısıyla olumlu sonuç versin insallahHayırlısiyla gelsin ins minnaklariniz cnm
inşallah doğal yoldan sonuç alırsınız.cok yorucu gerçekten.Hiç bilmiyorum canım benim doktorum ocakta gel dedi.
Ama ben gitmeyecem eşimde varikosel çıktı ameliyat olup tedavi olcak
Doğal yollardan deneyeceğim uzun bir süre çok yorulduk artik
İnsallah canim.allahtan tek dileğim doğal yoldan bebek sahibi olmak. İnşallah hepimiz için gerek kalmaz tup bebeğeinşallah doğal yoldan sonuç alırsınız.cok yorucu gerçekten.
Evet cnm geldim hastanedeyim ama umudum yok hicSen ne yaptın canim. Bugün test yaptircaktin galiba.insallah güzel sonuç alırsın değerin yükselir.seninle aynı merkez aynı değer olunca merak ettim.Allahim hayırlısıyla olumlu sonuç versin insallah
Hayırlısı olsun canım. Kaç çıktı değerin?Kizlar çok sukur benim sonuc cikti simdilik hamileyim. Pazartrsi tekrar ver dediler insallah devami gelir 5.5 yillik mucadelemiz biter hayirlisiyla
hadi hayırlısı inşallah.. ümidini yitirme.her duanın bir vakti var..Evet cnm geldim hastanedeyim ama umudum yok hic
Sagol cnm 290Hayırlısı olsun canım. Kaç çıktı değerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?