• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Aspirin icmiyorumki ben.iyneler vardi transferden sonra verdiydiler biri yağ,biri kan sulandirici.ben bi hafta sonunda alerji verdim diye kesdik.sadece vitamin ,progesteron bide esterofem baska ilac yok
Anladım canım. İlaçlarını ihmal etme sakın. Kanaman hala aynı şekildemi devam ediyor? Azalma yokmu?

kızlar normalde test günüm bugündü ama pazartesi dayamayıp kan vermiştim 18 çıkmıştı. bugün tekrar verdim 92 olmuş. yalnız adet olacak gibi belim ağrıyo 2_3 gündür sizce bu normal mi
Hayırlı olsun canım, değerin çok güzel. Adet sancıların çok normal.herşeyin yolunda gittiğini gösteriyor zaten, kafana takma keyfini çıkar.

Benim de kendiliğinden olma şansı yok gibi bişi dün transfer yapıldı beklemek nasıl zor oluyo içimde mi gelişiyor mu deli sorular
Sahiplenmeye çalışıyorum
İşallah tutunur çünkü kalan 4 embriyo için çok parlak konuşmadılar hastaneden bu transfere uygunmuş
Olmazsa diye kurmuyorum ama olmazsa sil baştan hormon iğnelerine dönmek istemiyorum

Olmadi cnm 3. Denememizde negatif malesef..cok kötüyüm tarifi imkansız duygulardayım :'(
geçmiş olsun cnm çok emek güç harcıyoruz yıpranıyoruz inşallah hepimizin kucağına bebek nasip eder Allah ..

Kol bantları kullandınız mı tutunma için bana vermediler çok aşırı bi etkisi Yok ztn dedi hemşire de iğne ve vajinal jel kullanıyorum tutunma için

kızlar normalde test günüm bugündü ama pazartesi dayamayıp kan vermiştim 18 çıkmıştı. bugün tekrar verdim 92 olmuş. yalnız adet olacak gibi belim ağrıyo 2_3 gündür sizce bu normal mi
Canimya bendede ayniydi.doktora doyledim.bol su ic dediydi.hakketende suyu iki litre icince hafif geciyordu o gun,birazcik wc yi cok goruyodum :)

Benim de kendiliğinden olma şansı yok gibi bişi dün transfer yapıldı beklemek nasıl zor oluyo içimde mi gelişiyor mu deli sorular
Sahiplenmeye çalışıyorum
İşallah tutunur çünkü kalan 4 embriyo için çok parlak konuşmadılar hastaneden bu transfere uygunmuş
Olmazsa diye kurmuyorum ama olmazsa sil baştan hormon iğnelerine dönmek istemiyorum
Hayırlı olsun ins cnm ..sakin stres yapma..belirti falan arama cnm..kafani karistirma..herkesin bünyesi farkli..kan testi haric hersey hikaye inan bana..Allah nasip edecek sadece geri kalan hersey bos..herseyime cok dikkat ettim hersey cok guzeldi ama olmadi..nasibimizde yokmuş napalim hayirlisi yeni tedaviye..

Sahiplenmeye çalışıyorum
Bu dusunceler hic gitmiyor beynimizden bizimde son gune iki tanr kaldi dondurulmus yoktu cok canimiz sıkıldi maddi manevi cok yiprndik hic umudumuz yokken pozitifi gorduk bakalm devami gelir insallah

Kol bantları kullandınız mı tutunma için bana vermediler çok aşırı bi etkisi Yok ztn dedi hemşire de iğne ve vajinal jel kullanıyorum tutunma için
Bana da bant vermediler sabah jel aksam igne kullaniyordum

Kızlar erken gebelik testlerinden kullanan varmı? Bir tane aldım bugün eczaneden, üzerinde ilişkiye girdikten 7 gün sonra kullanabilirsiniz yazıyor,%99 kesin sonuç diyor. Bugün 8. Günüm yapsammı beklesemmi diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun ins cnm ..sakin stres yapma..belirti falan arama cnm..kafani karistirma..herkesin bünyesi farkli..kan testi haric hersey hikaye inan bana..Allah nasip edecek sadece geri kalan hersey bos..herseyime cok dikkat ettim hersey cok guzeldi ama olmadi..nasibimizde yokmuş napalim hayirlisi yeni tedaviye..
Her tedavide her yeni adımda kendimizi nasıl da onarıyoruz değil mi :) kadın olmak hem çok zorlu hem de güzel
Rahatladım teşekkür ederim şimdilik güzel enerjiler yollamak dışında bişeye takmicam
Nasipten ötesi yok çok haklısın ❤️

Saol cnm benim hele de bu defaki tedavi daha agir oldu bana da hayırlısı napalim
Allah bol bol sabır ve güç versin hepimize
Ol demesi yeter sen ben hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ve anneliğimiz aslında çoktan başladı bile :)
Bence bebişler de sabırsızlıkla bizi bekliyorlar bu aksilikler olumlu olumsuz tüm süreçler bizi onlara daha da yakınlaştırıyor

Back