• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Canım benim Allah emeklerinizi ve umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Umarım tez zamanda evladını kucağına alırsin
Allah razi olsun cnm ama suan hicbirsey teselli etmiyo beni çok kötüyüm..tedavi geçmişim baya kabarık artik tükendim sanırım

Bilmiyorim cnm benim gecende ikiside tutunmustu birisi tüpüme birisi normsl iki embriyonyn olusturdugu hcg 11. Gün 13 tü 13 ile baslafi tüptekinin kalp atisi bile vardi yani cok garip ama oyle birsey yasadim
O da enteresan cnm yaa rabbimin hikmetinden sual olunmaz işte..hayirlisi demekten baska çaremiz yok sanırım ne kadar aglasak zirlasak da nasipten otesi yok tabagimizda

Benim internetim yoktu bakamadım bir türlü meraktan öldüm ama şimdi genel olarak negatif görünce çok üzüldüm ne söylesem bilemiyorum.. hiçbir söz yok sanki teselli edecek ama Rabbim inşaallah son kez bu negatifleri gösteriyordur bundan sonrası pozitif olur inşaallah.. Anneler hiçbir zaman pes etmez ablalarım sizler de ben de hepimiz anne adayıyız şimdiden pes etmek Yok :KK19: daha önce silkelenip toplandınız yeniden başladınız tekrar yapabilirsiniz. Ben inanıyorum :super:
Pozitif alan ablalarım sizleri de tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah:dua:
Ben de sonunda adet oldum transfer tedavisindeyim inşaallah ayın 22-23 ü gibi transferim olcak Benim de:dua: sizlerin kaçıncı denemeleriydi ? İlk olup pozitif alan var mı ?

Benim internetim yoktu bakamadım bir türlü meraktan öldüm ama şimdi genel olarak negatif görünce çok üzüldüm ne söylesem bilemiyorum.. hiçbir söz yok sanki teselli edecek ama Rabbim inşaallah son kez bu negatifleri gösteriyordur bundan sonrası pozitif olur inşaallah.. Anneler hiçbir zaman pes etmez ablalarım sizler de ben de hepimiz anne adayıyız şimdiden pes etmek Yok :KK19: daha önce silkelenip toplandınız yeniden başladınız tekrar yapabilirsiniz. Ben inanıyorum :super:
Pozitif alan ablalarım sizleri de tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah:dua:
Ben de sonunda adet oldum transfer tedavisindeyim inşaallah ayın 22-23 ü gibi transferim olcak Benim de:dua: sizlerin kaçıncı denemeleriydi ? İlk olup pozitif alan var mı ?

Benim ilk tüp bebek denememdi şimdilik pozitif :KK16: Rabbim sonunu da görmeyi nasip eder inşallah

Rahim den parça alcak canım
Genelde bi çok defa kaliteli embriyo transfer edilip negatif alanlardan yapiyolar
Allah im daha nelerle karsilacaz sen büyüksün rabbim ol de oluversin..sonra yine tup bebek mi deneniyo hemen bilgin var mi cnm

:KK17:Kızlar test günü yarın olan benden başka var mı? çok heyecanlıyım. .hepimiz için hayırlısı Allahtan:dua:
Allah hayırlısıyla pozitifi göstersin canım. Benim daha bir haftam var ama umudum hiç yok. Hele bugün tamamen ümitsizliğe kapıldım neden bilmiyorum sanki olmamış gibi hissediyorum :( sen ne hissediyosun bir belirti var mı

:KK17:Kızlar test günü yarın olan benden başka var mı? çok heyecanlıyım. .hepimiz için hayırlısı Allahtan:dua:
Benimde yarin cnm simdiye kadar hic baktirmadim hic bisey de hissetmedim cok korku doluyum bende. Pozitif hayali bile kuramiyorum Allah yardimcimiz olsun. Sabah kana gitmeden idrarda bakcam ama

Allah hayırlısıyla pozitifi göstersin canım. Benim daha bir haftam var ama umudum hiç yok. Hele bugün tamamen ümitsizliğe kapıldım neden bilmiyorum sanki olmamış gibi hissediyorum :KK43: sen ne hissediyosun bir belirti var mı
Tamda senin duygunda gecti benim bekleme surecim heyecanla basladim ama benimki 4. Belkide bundan kaynakli bi mutsuzluk var ustumde

Ben varim cnm ama 2 gun önce 9.gün negatifti yarin 2. Kez kan vercem..hic umudum yok..ins rabbim sizin bebeklerimizi hayırlısıyla nasip etsin
Canimya kime ve neye gore negativ?deyer kac.ben ayri ayri hastanelerde verdim,ikisindede farkli cikdi.yarin diş gebelik testi verecem

Back