• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu
Sagol cnm insallah. 5. Gun embriyosuydu.
Daha once dusuklerim ve dis gebeligim var o yuzden korkuyorum Rabbim insallah bu defa nasip eder

Kizlar benim bebiş gidiyo.moralim cok bozuk.wc de parcalar halinde kan geliyo :(

Bu gun kan vermeye gitdiydim,geldim oldu.deyerlerde gayet guzel cikmisdi oysa :KK43:
Kaç çıktı canım değerin? Doktorla konuştunmu durumu? İlaçları sakın kesme madem değerin iyi çıktı. Kanamayı durdurmak için iğne verdilermi sana? Devamlı yat , belki bebişin seninledir canım.

Kaç çıktı canım değerin? Doktorla konuştunmu durumu? İlaçları sakın kesme madem değerin iyi çıktı. Kanamayı durdurmak için iğne verdilermi sana? Devamlı yat , belki bebişin seninledir canım.
Yo doktor birsey vermedi pazartesi gel yanima dedi.bende arkasi uste uzandim.ta aksamdan esime dediydim birsey olacak diye inanmadi.korku filimlerinde olurya hani derinin altina bocek girer ordan cikmaya calisir diye karnim ve belim aynen oyleydi

Hcg 300 e yakin ,progestoron >400

Hcg 300 e yakin ,progestoron >400
Değerin güzelmiş, progesteron kaç olması lazım bilmiyorum, umarım bebişin seninledir canım. Yat devamlı dinlen kalkma hiç, böyle kanaması olupda bebeği tutunan çok kişi var. İlaçlarını kullan devamlı, doktora sor aspirini kes birkaç gün , kanamayı artırır çünkü.

Düşüklerin niye oldu canım? Hangi ilaçlara devam ediyorsun şuan?
Birsey cikmadi cnm patolojide. 3 aydan once dusenler sagliksizdir dediler. Simdi estrofem,prognex igne,hibor gobekten igne,folidoce,prednol bunlari kullaniyorum

Değerin güzelmiş, progesteron kaç olması lazım bilmiyorum, umarım bebişin seninledir canım. Yat devamlı dinlen kalkma hiç, böyle kanaması olupda bebeği tutunan çok kişi var. İlaçlarını kullan devamlı, doktora sor aspirini kes birkaç gün , kanamayı artırır çünkü.
Aspirin icmiyorumki ben.iyneler vardi transferden sonra verdiydiler biri yağ,biri kan sulandirici.ben bi hafta sonunda alerji verdim diye kesdik.sadece vitamin ,progesteron bide esterofem baska ilac yok

Birsey cikmadi cnm patolojide. 3 aydan once dusenler sagliksizdir dediler. Simdi estrofem,prognex igne,hibor gobekten igne,folidoce,prednol bunlari kullaniyorum
Bu gunluyu nasil yaptin,banada oyret :) icimde kalmasin.9 senedir ilk kez hamile kaldim o da gidiyor.bari bu hevesim icimde kalmasin

Bu gunluyu nasil yaptin,banada oyret :) icimde kalmasin.9 senedir ilk kez hamile kaldim o da gidiyor.bari bu hevesim icimde kalmasin
Cnm degerin 300 e yakinsa yat dinlen artmis bak 50 idi. İnsallah Rabbim ol demisse onunde hic bisey durmaz zaten olmayacagi varsa her sekildede olmuyor.
Kisisel bilgilerine giriyorsun bebegin muhtemel dogum tarihini yaziyorsun en altta da degisiklikleri kaydet butonuna basiyorsun cnm

Back