Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek embriyomuydu cnm konan? Değerin çok güzel, ikiz olma ihtimalide varSagol cnm 290
İki embriyoydu cnm evet deger yuksek dedi hemsirede insallah hayirlisiyla hayirli saglikli olsunda simdi pazartrsi yi beklicez 4 gozleTek embriyomuydu cnm konan? Değerin çok güzel, ikiz olma ihtimalide var
Hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuyduBu 4. Denemem ilk defa hic bir belirtim olmadi ilk defa bu kadar mutsuz umutsuzdum hala soktayim
Sagol cnm insallah. 5. Gun embriyosuydu.Hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu
Düşüklerin niye oldu canım? Hangi ilaçlara devam ediyorsun şuan?Sagol cnm insallah. 5. Gun embriyosuydu.
Daha once dusuklerim ve dis gebeligim var o yuzden korkuyorum Rabbim insallah bu defa nasip eder
Bu gun kan vermeye gitdiydim,geldim oldu.deyerlerde gayet guzel cikmisdi oysaHakkımızda hayır neyse o olsun canım, sabırlı olmak lazım, mutlaka bebişini kucağına alacaksın.
Kaç çıktı canım değerin? Doktorla konuştunmu durumu? İlaçları sakın kesme madem değerin iyi çıktı. Kanamayı durdurmak için iğne verdilermi sana? Devamlı yat , belki bebişin seninledir canım.Bu gun kan vermeye gitdiydim,geldim oldu.deyerlerde gayet guzel cikmisdi oysa
Yo doktor birsey vermedi pazartesi gel yanima dedi.bende arkasi uste uzandim.ta aksamdan esime dediydim birsey olacak diye inanmadi.korku filimlerinde olurya hani derinin altina bocek girer ordan cikmaya calisir diye karnim ve belim aynen oyleydiKaç çıktı canım değerin? Doktorla konuştunmu durumu? İlaçları sakın kesme madem değerin iyi çıktı. Kanamayı durdurmak için iğne verdilermi sana? Devamlı yat , belki bebişin seninledir canım.
Hcg 300 e yakin ,progestoron >400Kaç çıktı canım değerin? Doktorla konuştunmu durumu? İlaçları sakın kesme madem değerin iyi çıktı. Kanamayı durdurmak için iğne verdilermi sana? Devamlı yat , belki bebişin seninledir canım.
cnm ne desek bos gelir Rabbim insallah tez zamanda hayirli saglikli bebisler nasip eder hepimizeKizlar benim bebiş gidiyo.moralim cok bozuk.wc de parcalar halinde kan geliyo
Değerin güzelmiş, progesteron kaç olması lazım bilmiyorum, umarım bebişin seninledir canım. Yat devamlı dinlen kalkma hiç, böyle kanaması olupda bebeği tutunan çok kişi var. İlaçlarını kullan devamlı, doktora sor aspirini kes birkaç gün , kanamayı artırır çünkü.Hcg 300 e yakin ,progestoron >400
Birsey cikmadi cnm patolojide. 3 aydan once dusenler sagliksizdir dediler. Simdi estrofem,prognex igne,hibor gobekten igne,folidoce,prednol bunlari kullaniyorumDüşüklerin niye oldu canım? Hangi ilaçlara devam ediyorsun şuan?
Aspirin icmiyorumki ben.iyneler vardi transferden sonra verdiydiler biri yağ,biri kan sulandirici.ben bi hafta sonunda alerji verdim diye kesdik.sadece vitamin ,progesteron bide esterofem baska ilac yokDeğerin güzelmiş, progesteron kaç olması lazım bilmiyorum, umarım bebişin seninledir canım. Yat devamlı dinlen kalkma hiç, böyle kanaması olupda bebeği tutunan çok kişi var. İlaçlarını kullan devamlı, doktora sor aspirini kes birkaç gün , kanamayı artırır çünkü.
Bu gunluyu nasil yaptin,banada oyret :) icimde kalmasin.9 senedir ilk kez hamile kaldim o da gidiyor.bari bu hevesim icimde kalmasinBirsey cikmadi cnm patolojide. 3 aydan once dusenler sagliksizdir dediler. Simdi estrofem,prognex igne,hibor gobekten igne,folidoce,prednol bunlari kullaniyorum
Cnm degerin 300 e yakinsa yat dinlen artmis bak 50 idi. İnsallah Rabbim ol demisse onunde hic bisey durmaz zaten olmayacagi varsa her sekildede olmuyor.Bu gunluyu nasil yaptin,banada oyret :) icimde kalmasin.9 senedir ilk kez hamile kaldim o da gidiyor.bari bu hevesim icimde kalmasin