• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Merhaba herkese
8.gun 17 çıktı
9.gun 25.90
11.gun 54
13.gun 50 çıktı farklı hastanede yaptırdım ondan midir bilmiyorum ama Düşüyor galiba yarın yine kan vereceğim bakalım sonuç ne olacak ....

Hayırlısı ile güzel sonuç alırsın inşallah canım. Senin 4. Denemenmiydi? Problem nedir sizde peki?
Evt cnm 4. Denemem kimse bize sundandir diyemedi ki ama surekli bir takim islemler gorduk her gittigimiz dr boylede olur dedi ama olmayinca olasiligi artirmak icin ugrasti.

Evt cnm 4. Denemem kimse bize sundandir diyemedi ki ama surekli bir takim islemler gorduk her gittigimiz dr boylede olur dedi ama olmayinca olasiligi artirmak icin ugrasti.
Bizede eşimde morfoloji sorunu var dendi bir kimyasal bir de 9 haftalık kalp durmasından kaybettim bebeğimi. Sonunda doktor değiştirdim. Genetik testler yapıldı ve bende sorun olduğu ortaya çıktı. 4 seneyi bir kenara atıp sıfırdan yeni tedaviyle yeniden başladık. 3. Transferimi gerçekleştirdim. Bugün 8. Günüm. Neyazık ki doktorlar çok geniş çaplı araştırma yapmıyor tedavinin başında olan da tabi bizlere oluyor.

Allah im daha nelerle karsilacaz sen büyüksün rabbim ol de oluversin..sonra yine tup bebek mi deneniyo hemen bilgin var mi cnm
Hiç bilmiyorum canım benim doktorum ocakta gel dedi.
Ama ben gitmeyecem eşimde varikosel çıktı ameliyat olup tedavi olcak
Doğal yollardan deneyeceğim uzun bir süre çok yorulduk artik

Sen ne yaptın canim. Bugün test yaptircaktin galiba.insallah güzel sonuç alırsın değerin yükselir.seninle aynı merkez aynı değer olunca merak ettim.Allahim hayırlısıyla olumlu sonuç versin insallah
Evet cnm geldim hastanedeyim ama umudum yok hic :(

Back