- 20 Eylül 2010
- 392
- 310
- 303
Doktorum progesteron testine gore soylicem ben dedi,int okudum >25 olmasi lazim normal gebeliyinDış gebelik testi mi ? O ne canım YÖK ki öle bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum progesteron testine gore soylicem ben dedi,int okudum >25 olmasi lazim normal gebeliyinDış gebelik testi mi ? O ne canım YÖK ki öle bişey
Cnm carsamba gunu beylikdüzünde ozel bi hastanede yaptirdim cnm <2 cıktı..yarin da tekrarlayacam ama hic umudum yok eşime bile diyemedim daha cok hevesliydi ama negatifi yarin ogrenecek artıkCanimya kime ve neye gore negativ?deyer kac.ben ayri ayri hastanelerde verdim,ikisindede farkli cikdi.yarin diş gebelik testi verecem
Senin sonuclar kac cikti ki cnmCanimya kime ve neye gore negativ?deyer kac.ben ayri ayri hastanelerde verdim,ikisindede farkli cikdi.yarin diş gebelik testi verecem
minimum limit 5,4 olan yede 5,6 alt limit 47 olan yerde 50Senin sonuclar kac cikti ki cnm
Benim yakin bi arkadasimin da ilk degeri 50 sonra 72 ydi sonra düzenli katlandı masallah simdi 2 aylik oglu varminimum limit 5,4 olan yede 5,6 alt limit 47 olan yerde 50
inşaAllah canım.Allah heimize hayırlı evlatlar versinBenim yakin bi arkadasimin da ilk degeri 50 sonra 72 ydi sonra düzenli katlandı masallah simdi 2 aylik oglu var
.Allah sana da nasip etsin ins hayirli sonuclarla gelin de haber verin kizlar
Embriyon kacinci gun embriyosuydu cnm..kacinci gun sonucun 50minimum limit 5,4 olan yede 5,6 alt limit 47 olan yerde 50
Doktorum progesteron testine gore soylicem ben dedi,int okudum >25 olmasi lazim normal gebeliyin
evet canım şikayetlerim aynende öyle.doktora soyledim oda progestoron testi istedi.int.dede aynı.eger ddış gebelikse keseyi göreyim derkene tuplerim ilan patlar.o yuzden beklemek istemedimÖyle birşey hiç duymadım cnm . bnde dış gebelik yaşadım 1500 üstü olduğunda kesenin vajinal muayenene ile gözükmesi gerekirken gözükmedi iki üç gün DHA takip edildi kese görülmedi dış gebelik olduğu netleşti doktorun vardır bir bildiği dicemde daha bi iki kerelik test değerine göre dış gebelik denmesi saçma bir kere aşırı ağrın var mı kaşıklarında ? Omuzlarına kadar vuran bi ağrı mide bunaltısı belirtileri genelde bunlar oluyor aklında olsun
3.gun embriosu 13.gun deyei 50Embriyon kacinci gun embriyosuydu cnm..kacinci gun sonucun 50
evet canım şikayetlerim aynende öyle.doktora soyledim oda progestoron testi istedi.int.dede aynı.eger ddış gebelikse keseyi göreyim derkene tuplerim ilan patlar.o yuzden beklemek istemedim
Yani dis gebelikte deger cok yuksek ve duzensiz cikiyo bildigim kadariyla..deger dusmeye baslarsa kimyasal gebelik oluyo da..hakkinizda hayirlisi olsun cnm ne gelirse Allah'tanevet canım şikayetlerim aynende öyle.doktora soyledim oda progestoron testi istedi.int.dede aynı.eger ddış gebelikse keseyi göreyim derkene tuplerim ilan patlar.o yuzden beklemek istemedim
Hayırlısıyla yükselir ins stres yapma cnm3.gun embriosu 13.gun deyei 50
Ben bugün idrarda baktım ikinci çizgi silik çıktı ama çok heyecanlıyım. Hepimiz için hayırlı olsunBenimde yarin cnm simdiye kadar hic baktirmadim hic bisey de hissetmedim cok korku doluyum bende. Pozitif hayali bile kuramiyorum Allah yardimcimiz olsun. Sabah kana gitmeden idrarda bakcam ama
benimde 6. Gündü bugün değerim 2 çıktı.Cnm carsamba gunu beylikdüzünde ozel bi hastanede yaptirdim cnm <2 cıktı..yarin da tekrarlayacam ama hic umudum yok eşime bile diyemedim daha cok hevesliydi ama negatifi yarin ogrenecek artık
Seninki icin daha cok erken cnm sakin bozma moralini..benimde 6. Gündü bugün değerim 2 çıktı.
insan etkileniyor biliyorum erken ama olsaydı azbiraz belli ederdi diyorum.sonra yine bir ümit beliriyor içimde.boyle bir ümit bir korku günleri geçirmeye çalışıyorum.hayirlisi rabbimdenSeninki icin daha cok erken cnm sakin bozma moralini..
Canım inşallah dış gebelik veya kimyasal gebelik değildir.Lütfen moralini yüksek tut..Herşey Allah'tan. Rabbim ol derse hayırlısıyla olur inşallah3.gun embriosu 13.gun deyei 50
Seni inan cok iyi anliyorum amam seninki cidden cok erken cnm..ben 9.gunde gördüm negatifi sirf adet yerini bulsun hesabi yarin kan verceminsan etkileniyor biliyorum erken ama olsaydı azbiraz belli ederdi diyorum.sonra yine bir ümit beliriyor içimde.boyle bir ümit bir korku günleri geçirmeye çalışıyorum.hayirlisi rabbimden
Ya 6. Gun için iyi değil mi?bebek hiç tutunmasa sıfır cikmaz mıydı? Canını sıkma güzel haberlerini bekliyoruzbenimde 6. Gündü bugün değerim 2 çıktı.