Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Canimya kime ve neye gore negativ?deyer kac.ben ayri ayri hastanelerde verdim,ikisindede farkli cikdi.yarin diş gebelik testi verecem
Cnm carsamba gunu beylikdüzünde ozel bi hastanede yaptirdim cnm <2 cıktı..yarin da tekrarlayacam ama hic umudum yok eşime bile diyemedim daha cok hevesliydi ama negatifi yarin ogrenecek artık

minimum limit 5,4 olan yede 5,6 alt limit 47 olan yerde 50
Benim yakin bi arkadasimin da ilk degeri 50 sonra 72 ydi sonra düzenli katlandı masallah simdi 2 aylik oglu var
.Allah sana da nasip etsin ins hayirli sonuclarla gelin de haber verin kizlar

Benim yakin bi arkadasimin da ilk degeri 50 sonra 72 ydi sonra düzenli katlandı masallah simdi 2 aylik oglu var
.Allah sana da nasip etsin ins hayirli sonuclarla gelin de haber verin kizlar
inşaAllah canım.Allah heimize hayırlı evlatlar versin

Doktorum progesteron testine gore soylicem ben dedi,int okudum >25 olmasi lazim normal gebeliyin

Öyle birşey hiç duymadım cnm . bnde dış gebelik yaşadım 1500 üstü olduğunda kesenin vajinal muayenene ile gözükmesi gerekirken gözükmedi iki üç gün DHA takip edildi kese görülmedi dış gebelik olduğu netleşti doktorun vardır bir bildiği dicemde daha bi iki kerelik test değerine göre dış gebelik denmesi saçma bir kere aşırı ağrın var mı kaşıklarında ? Omuzlarına kadar vuran bi ağrı mide bunaltısı belirtileri genelde bunlar oluyor aklında olsun

evet canım şikayetlerim aynende öyle.doktora soyledim oda progestoron testi istedi.int.dede aynı.eger ddış gebelikse keseyi göreyim derkene tuplerim ilan patlar.o yuzden beklemek istemedim

evet canım şikayetlerim aynende öyle.doktora soyledim oda progestoron testi istedi.int.dede aynı.eger ddış gebelikse keseyi göreyim derkene tuplerim ilan patlar.o yuzden beklemek istemedim

İki günde bir kan ver canım aynı hastanede aynı saatlerde ver. bnm çok şükür tüpüm patlamadan ameliyat oldum 4600 civariydi sanırım ameliyat olduğumda değer düşük rakamlarla bişsy olmaz çok korkma ama temkinli ol . İnş dış gebelik değildir Rabbim yardımcın olsun

Yani dis gebelikte deger cok yuksek ve duzensiz cikiyo bildigim kadariyla..deger dusmeye baslarsa kimyasal gebelik oluyo da..hakkinizda hayirlisi olsun cnm ne gelirse Allah'tan

Benimde yarin cnm simdiye kadar hic baktirmadim hic bisey de hissetmedim cok korku doluyum bende. Pozitif hayali bile kuramiyorum Allah yardimcimiz olsun. Sabah kana gitmeden idrarda bakcam ama
Ben bugün idrarda baktım ikinci çizgi silik çıktı ama çok heyecanlıyım. Hepimiz için hayırlı olsun

insan etkileniyor biliyorum erken ama olsaydı azbiraz belli ederdi diyorum.sonra yine bir ümit beliriyor içimde.boyle bir ümit bir korku günleri geçirmeye çalışıyorum.hayirlisi rabbimden
Seni inan cok iyi anliyorum amam seninki cidden cok erken cnm..ben 9.gunde gördüm negatifi sirf adet yerini bulsun hesabi yarin kan vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…