• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Canım yazını okudum belki bana da umut olur 4 tup tedavim var 1 tane si 6 haftalik kalp durması
Genetik ve pihtilasma testleri temiz
Bende sorun yok deniliyor eşimde hız ve morfoloji sorunu var.
Bu 10 li test dediğin nedir acaba
127. Yazılara bak cnm, orda paylaştım test içeriklerini

Kizlar bugün 2 tane 5.gun blastokist transferimde 9.günüm ve kanda negatif çıktı..cok üzgünüm cok umutluyduk yine olmadi

Deyerlere bakildi.ama dun dedimya sağ tarafda sicaklik var bacagima vuruyo,uyuşuyor bacagim diye.bide fici başim donuyo kalkamiyorum ayaga.tansiyonu olcdum normal ama

Hamilelikte baş dönmesi yapar diyorlar ya hayra yoralım canım biz moral bozmak yok

12. Gün yine yaptır canım. Belki de kana daha geçmemiştir. Doktorun ne diyor?
Cuma tekrar yaptircam cnm ama deger 5-10 bisey ciksaydi umitlenirdim ama malesef..dr aradim hastalari var suan 1 saate musait olcak konuscaz..hrmsiremle konuştuk ilaclari birak ama cuma test yaptir yine de dedi.. bilmiyorum tüm umudum hevesim gitti

Kizlar bugün 2 tane 5.gun blastokist transferimde 9.günüm ve kanda negatif çıktı..cok üzgünüm cok umutluyduk yine olmadi
Cnm bence 11.gun yaptir yine benim 11. Gün kan degerim 13 cikmisti sonrasi devami geldi kese gorundu ama sonradn yok oldu. Belli olmaz bu isler

Canım 1 kasımda bende negatifi aldım
2 tane blast embriyo transfer edilmişti
Canını sıkma bunda da bir hayır vardır.
Benden doktorum biyopsi istedi

Cnm bence 11.gun yaptir yine benim 11. Gün kan degerim 13 cikmisti sonrasi devami geldi kese gorundu ama sonradn yok oldu. Belli olmaz bu isler
Bilmiyorum ki kuzum umutlanmali miyim dediklerine..ya öğleden beri icim çıktı..tutunsaydı az da olsa bisey çıkardı

Bilmiyorum ki kuzum umutlanmali miyim dediklerine..ya öğleden beri icim çıktı..tutunsaydı az da olsa bisey çıkardı
Bilmiyorim cnm benim gecende ikiside tutunmustu birisi tüpüme birisi normsl iki embriyonyn olusturdugu hcg 11. Gün 13 tü 13 ile baslafi tüptekinin kalp atisi bile vardi yani cok garip ama oyle birsey yasadim

Canım benim Allah emeklerinizi ve umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Umarım tez zamanda evladını kucağına alırsin

Back