• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar merhaba.bugün transferden sonraki 5. Gunum.3. Gun embriyosu 3 adet yerleştirildi. Sizce kan testi yaptırsam ne olur?
Mrb cnm benim de transferden sonra 5. Günüm..5.gün embriyosu bu güne kadar çok rahat geldim ama sanırım test günü yaklaştıkça heyecanim artiyo..hakkimizda hayirlisi olsun ins

kızlaaaar,
ben eşimin de isteğini kıramadım, ve kan testi yaptım.
bugün 9. gün ve sonuç 10,64.
sevinmeli miyim sizce yoksa henüz erken mi?
Normalde gebelik var görünüyor, Pazartesi tekrarlayıp katlanışı izlemek lazım. Hayırlı olsun canım.

kızlaaaar,
ben eşimin de isteğini kıramadım, ve kan testi yaptım.
bugün 9. gün ve sonuç 10,64.
sevinmeli miyim sizce yoksa henüz erken mi?
ayın kaçı tansver oldunuzki?benimde kontrol pazartesi ama bu gun 11 .gun. 9 gün için fena diyil.

Normalde gebelik var görünüyor, Pazartesi tekrarlayıp katlanışı izlemek lazım. Hayırlı olsun canım.
inşallah canım,
test yapma diyenlerin hakkı var gerçekten.
doktordan duymadan bi napıcağını bilemiyor insan. inşallah pazartesi de güzel haberler almak nasip olur. bana ve isteyen herkese..

26sında transfer oldum canım,
5. gün embriyosu muydu senin de?
hayırlı olsun canım.yok benimki 24 u 3. gun emriosuydu.dun test verdiydim çıkmadı.3üz olur diye beklerken olmadı.ama yinede Allahdan umudu kesmiyorum.

Back