Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum

Mrb Asm 'de tüp bebek tedavisi gördüğünüzde her kontrolde E2 degerinizi kan testi yaparak mı ölçtüler ?

Benim ASM 'de hiç e2 bakılmadı canım çünkü oradaki doktorum az doz verip az ama kaliteli yumurta olsun dedi belki iyi bir tedavi yöntemi ama bende başarılı olmadı tabi deneye yanıla vücudun tepkisine göre anlıyor onlarda. 2015 de yumurtaları olgun çıkmadı normalde 18-19 mm olgun olması gerekirken bende olmadı. 2017 ocakta da menapur başlattılar düşük doz ve bu seferde yumurtalar tepki vermedi büyümedi sağdan hiç gelişmedi soldan da 4 tane toplandı son 2 gün puregon vurdum da öyle onlardan da 2 tanesi yavaş gelişti 6. gün blastokist oldu miyomum vardu alınacaktı donduruldu temmuzda transfer oldum tuttu ama değerim düştü kimyasal oldu ama labaratuarları iyi ebru hanımda Aydın beyde iyi insanlar ben hiç suçlamıyorum hemşireler çok ilgili istediğim zaman ulaştım zaten telefon numarası listesi veriyorlar whatsapptan yazdım falan ama ben şimdi çalışıyorum üniversitede dönem içi yaptırdığım için bursaya gittim geldim günaşırı ist.a gitmedim o yüzden şimdi bursa da 5 embriyom 5. gün günüyle uyumlu donduruldu ohss oldum falan ağrım sancım çok oldu çok yumurta toplandı ama çok toplanması da bir yandan iyi değil.

Ohss olduğunuzda neler yaşadınız bende 6 gündür mahvoldum da

Ohss olduğunuzda neler yaşadınız bende 6 gündür mahvoldum da

Çok çok kötüydü canım daha ancak toparlıyorum benim geçen salı günü opum oldu. 25 yumurta toplandı zaten doktorum ohss riskini biliyordu hastanede pek birşey yoktu ağrı kesicilerden sanırım. Baskı ağrı vardı dayanılmayacak gibi değildi. Biz yaşadığımız şehrede dönecektik çıktık hastaneden eve gelene kadar ağrım vardı ama eve geldim, önce kürek kemiklerimde acı başladı sonra omuzlara geçti ve sağ sol omuzlarda dayanılmaz bir acı başladı baltayla kemiklerimi kırsalar bu kadar acırdı ancak kesinlikle tek hareket bile beni öldürüyordu aynı zamanda kaburgalarım karnım heryerim ağrıyordu. Yatamadım yastıkları diktik oturarak uyamaya çalıştım nefes alamadım camı açtık. Yastıklarım kaydıkça eşim düzeltmek istedikçe azcık öne eğilsem bağırıyordum tün gece böyle geçti. Sabah hem rapor almaya gittim hem serum aldım öyle uyudum omuz ağrım geçmişti ama kasık kaburga devam etti kambur yürüdüm hep. Meğer akciğerlere su birikmesi olmuş o an çok sıvı biriktiği için o sancım olmuş. Cuma da kontrole gittim burada hastaneye karnımda hala su varmış ama az protein ağırlıklı beslenme önerdi özellikle günde 5-6 yumurta. Powerade enerji içeceği falan gerçi ben çok uygulayamadım. Pazar günü de regl oldum o biraz rahatlattı iyiyim ama sol kasığım hala ağrıyor, karnımın altı şiş, idrar yaparken zorlanıyorum ve idrar rengim koyu geçmezse yine kontrole gidicem. Embriyolarım 5 tane 5. gün embriyosu olarak donduruldu. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor.

Geçmişler olsun canım, Rabbim bu acıların mükafatını versin inşallah.

Yarın transferim var ama ben çok endişeliyim

Aynı benim gibi bende suan o haldeyim bugün 7. Gün opu olalı. Ama hala öksürür ken yürürken hapsururken karnimin içi kasigim yara gibi acıyor. Bu su toplama durumuna pek birsey yapmiyorlar sanırım . Benim doktor da bol su bitki çayı ve hareket dedi. Korktum baya bende

Canım bu olayın kademeleri var, arkadaşımız bir hayli ağır geçirmiş. Bizimki onun çektiğinin yanında sıfır derecede diyebilirim. Regl ile toparlayacaksın sende inşallah.

Canım bu olayın kademeleri var, arkadaşımız bir hayli ağır geçirmiş. Bizimki onun çektiğinin yanında sıfır derecede diyebilirim. Regl ile toparlayacaksın sende inşallah.
İnşallah canım bende 3. Gün kustum midem bulandi ara ara devam ediyor bulantı lar. Acile gittim serum yedim. Karnım davul gibi oldu. Kabız oldum mahvoldum. İnş adetle biraz daha iyi olurum. Hiç bu kadar zor olduğunu bilmiyordum çok yumurta olunca daha zormuş

Merak etme canım, diniyor regl ile. Toplanan yumurta fazla olunca yaşanabiliyor bu durum. Zeytinyağı içebiliyorsan eğer, kabızlığa birebir. Gerçi sancının korkusundan wc çıkılamıyor, ya da bana öyle olmuştu. Hele idrara çıkmak, ölüm geliyordu. Adetle hepsi geçti gitti.

Arkadaşlar merhaba 26 yaşına giriyorum önümüzdeki ay eşim de 30. 5 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik geçirdim.Opu m cumartesi yapıldı.15 yumurta toplandı 8 tanesi olgunmuş döllendi ancak 3.gün 3 tane embriyom vardı bugün 4.günüm. Opu sonrası benzer sıkıntılar yaşadım ilk adet itibariyle transfere hazırlanacağım.
Aynı durumda olup pozitif gören var mı merak ettim çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Rahat olman gerekirken, neden bu endişe? Oku kendini bol bol.
Aslında bugüne kadar hep rahattım hastaneden arayıp sadece 3 embriyonuz kaldı 1 tanesi 1. Kalite diğerleri geriden geliyor ben hep 5. Gün istemiştim çünkü diğer 3 tedavimde hep 3.gün embriyosuydu galiba ondan böyle oldum hayırlısı diyip yoluma devam etmekten başka çarem yok rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

İnan kalite olayı bile bazen fasafiso. Temmuzda 2 adet compact blastokist transferim oldu, sonuç negatif. Şimdi 6. gün dondurulmuş olanı transfer edildi, bekliyorum.
Yani özüne gelecek olursak, nasibimizde ise olacak zaten. Kaliteye de fazla bağlamamak lazım. Çok arkadaşımızdan okudum 2. veya 2b ile gebe kalıp, sağlıklı evlat dünyaya getireni. Sen içini ferah tut canım.

Arkadaşlar merhaba 26 yaşına giriyorum önümüzdeki ay eşim de 30. 5 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik geçirdim.Opu m cumartesi yapıldı.15 yumurta toplandı 8 tanesi olgunmuş döllendi ancak 3.gün 3 tane embriyom vardı bugün 4.günüm. Opu sonrası benzer sıkıntılar yaşadım ilk adet itibariyle transfere hazırlanacağım.
Aynı durumda olup pozitif gören var mı merak ettim çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşamaktankorkuyorum
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Arkadaşlar bu gun 7-8 gun olani varmi aranizda

Bencede kalite olayına takilmayin rabbim ol desin yeterki tabiki hayırlısı ile bende 2.
Tedavide 5. Güne sadece 1 tane geldi başka da yok 3. Gün bile olsa dondurulmuş kalsın isterdim ama malesef pazartesi lan vericem bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler inşallah hepinizin bebisleri kucağında görmek nasip olur kızlar

Bende Pazartesi tahlil vereceğim, Rabbim yardımcımız olsun. Kucağımızı sağlıklı, eli ayağı düzgün, akli melekeleri yerinde evlatlarla doldursun inşallah.

Tarlusal bittikten ne kadar süre sonra adet oldunuz acaba onu sorayım bari muhtemel günümü bekleyeyim yasminsay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…