• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Slm kizlar bugun transferi olan arkadaslar naptiniz nasilsinjz aldinizmu bebislerinizi:emir_bebek: benim transfer yarin 9 da :KK49:
Transfer oldum. Yarım saat yattım.
Ben artık ay nasıl olcak işlerini biraktim.
Doktor 15 dakka yatin dedi. Sonra yanimiza gelen yetkili valla attigimiz an tutuyorsa tutuyor dedi.
2 saat yatsam ne olur 3 saat yatsam ne olur.
İns rabbim ol emrini vermiştir.
2 gün dikkat edin dediler.
Bu cocuk işini düşün düşün hayatımız bitecek.
İnş olur. Olmazsa durmak yok başarana kadar devam.
Herkese hayırlı olsun.

Transfer oldum. Yarım saat yattım.
Ben artık ay nasıl olcak işlerini biraktim.
Doktor 15 dakka yatin dedi. Sonra yanimiza gelen yetkili valla attigimiz an tutuyorsa tutuyor dedi.
2 saat yatsam ne olur 3 saat yatsam ne olur.
İns rabbim ol emrini vermiştir.
2 gün dikkat edin dediler.
Bu cocuk işini düşün düşün hayatımız bitecek.
İnş olur. Olmazsa durmak yok başarana kadar devam.
Herkese hayırlı olsun.

İnşallah allah nasip etsin melekleriniz sizinle ve bu sayfadaki bütün bu yolda emek harcayan anne adaylarıyla olsun
Ben cuma günü negatif sonucu aldım şuan regliyim ve gerçekten zormuş hala o şoktan çıkamadım elbette pes etmek yok ama insan kırılıyor inciniyor ben bir süre ara vermeye karar verdim
Psikolojik olarak hazır olduğunda
Gayırlısı olsun hepiniz hakkında

Kizlar transferden sonra odaya gecerken yuruyerekmi gecirdiler.
Daha onceki tup bebeklerimde yatarak sedyeyle gecirip odadaki yatagimada kalkmadan gecirtmislerdi ama simdikiler transferden sonra yuruyerek odaniza gececeksiniz diyor az yataydik daha iyiydi sanki

Sedye
Daha onceki tup bebeklerimde yatarak sedyeyle gecirip odadaki yatagimada kalkmadan gecirtmislerdi ama simdikiler transferden sonra yuruyerek odaniza gececeksiniz diyor az yataydik daha iyiydi sanki
sedyeyle geçirdiler canım. Yarım saat yatırdılar. Sanki biraz yatmak gerekiyor gibi geliyor bana nedense:) aslında hakikaten olacağı varsa oluyor ya..sanırım fazla kafaya takmamak lazım

Merhaba cnm bugun transferim oldu beni de sedyeyle gecirdiler..ilk yarim saat bacaklarin toplu sırtüstü yatcaksin cok sıkışiksan sürgüye yap yoksa yarim saatten sonra wc ye kalk dediler..2 saat kadar odada dinlendirdiler sonra eve geldim

Sedyeyle yatağa getirildim. Ufak hareketlerle geçmiştim. 1 saat tuvalete kalkmadım. Sürgü önermişlerdi yapamadım. 1 saat sonra tuvalete kalktım. Sonrasında 1 saat daha hastanede kalıp, normal oturur pozisyonda arabayla eve geldik.

İnşallah allah nasip etsin melekleriniz sizinle ve bu sayfadaki bütün bu yolda emek harcayan anne adaylarıyla olsun
Ben cuma günü negatif sonucu aldım şuan regliyim ve gerçekten zormuş hala o şoktan çıkamadım elbette pes etmek yok ama insan kırılıyor inciniyor ben bir süre ara vermeye karar verdim
Psikolojik olarak hazır olduğunda
Gayırlısı olsun hepiniz hakkında
Aman valla olmuyo die ölecek halim yok. Transferden sonra değiştim ben.
Maddiyatimiz, vücudumuz el verdiği sürece deneriz.
Gerisi rabbimin emrinde.
Takma kafana valla.
Yoksa hayat zehir oluyor.

Benimde dün opu vardı 8 tane toplanmıştı hepsine işlem yapılmış 5 tane embriyo oluşmuş inşallah 5.güne giderler
İnşallah canım. Sayı çok fazla olmayınca 3. Veya 4. Gün de transfer olabiliyor.Bu kötü bir şey degil yani. Benim ilk hamileligimde yumurta toplamadan sonraki 3. Günümde transferim olmuştu. Şimdi de 3. Gun transfer oldu. Hayırlısı olsun hepimiz için

İnşallah canım. Sayı çok fazla olmayınca 3. Veya 4. Gün de transfer olabiliyor.Bu kötü bir şey degil yani. Benim ilk hamileligimde yumurta toplamadan sonraki 3. Günümde transferim olmuştu. Şimdi de 3. Gun transfer oldu. Hayırlısı olsun hepimiz için
Amin canım inşallah benim diğer 3 tedavimde hep 3.gün embriyosu transfer edildi tutmadı hiç biri bakalım hakkımızda hayırlısı allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Back