• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Tarlusal bittikten ne kadar süre sonra adet oldunuz acaba onu sorayım bari muhtemel günümü bekleyeyim yasminsay yasminsay o_O
Ben sizin sorunuzu anlamadığım için cevap veremedim.
Normalde reglim gecikmez ama bu ay stresten veya dört gözle beklemekten gecikmişti.Sanırım tarlusal söktürücü ilaç, bana önermedi doktorum 10 günlük bir gecikme olsun, tahlilini yaptır. Sonuç negatif veya pozitif farketmez gel dedi, ben 8 gün gecikmeli regl oldum ve gittim. Yani betaHCG ne baktırmadan ve doktoruna danışmadan ilaç kullanma canım. Belki kist oluştu, muayene olmadan bilemezsin. Eğer opudan sonra ne kadar sürede regl olduğumu soruyorsan, tam döngümde olmuştum.

Son düzenleme:
Ben sizin sorunuzu anlamadığım için cevap veremedim.
Normalde reglim gecikmez ama bu ay stresten veya dört gözle beklemekten gecikmişti.Sanırım tarlusal söktürücü ilaç, bana önermedi doktorum 10 günlük bir gecikme olsun, tahlilini yaptır. Sonuç negatif veya pozitif farketmez gel dedi, ben 8 gün gecikmeli regl oldum ve gittim. Yani betaHCG ne baktırmadan ve doktoruna danışmadan ilaç kullanma canım. Belki kist oluştu, muayene olmadan bilemezsin. Eğer opudan sonra ne kadar sürede regl olduğumu soruyorsan, tam döngümde olmuştum.
Opu dan sonra verdiler bana daha önce hiç kullanmadım hep düzenli olurum şimdi 3-4 gün sonra bile olsam ilaç bitince 9 gün erken olmuş oluyorum ama bir an önce de transfer tedavilerine başlamak istiyorum ondan sormuştum ama her yerin ve herkesin tedavi şekli farklı tabi size verilmemiş demek ki :eek: teşekkür ederim
Diğer sorum da sebepsiz infertilite olup da ilk seferde pozitif alan var mı onu merak ediyorum hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum :KK43:

İnan kalite olayı bile bazen fasafiso. Temmuzda 2 adet compact blastokist transferim oldu, sonuç negatif. Şimdi 6. gün dondurulmuş olanı transfer edildi, bekliyorum.
Yani özüne gelecek olursak, nasibimizde ise olacak zaten. Kaliteye de fazla bağlamamak lazım. Çok arkadaşımızdan okudum 2. veya 2b ile gebe kalıp, sağlıklı evlat dünyaya getireni. Sen içini ferah tut canım.
Doğru söylüyorsun hakkımda hayırlısı artık

Selam kızlarrr 16 ekimde yumoşlar toplandı ve donduruldu. Doktor transfer için 2. adetle gel rahimin dinlenmesi lazım dedi. Opudan sonra beklenen adet günümden 7-8 gün erken adet oldum yani 19.günde. Sizde de aynı şey oldumu opudan sonra ? Birde 2. adetimde erken gelirmi acaba yoksa normal günündemi gelir. Normal şartlarda 25-26 günde bir adet görüyorum.
Seninle aynı durumdayız sanırım. Bnde 19 ekimde opu oldum 30 yumurta toplandı.transfer günü ohss olduğunu söledi dr um iptal etti transferi. 19yumurta döllenmiş.donduruldu.İkinci adette gel dedi. 7 gün erken adet oldum.

Selam kızlarrr 16 ekimde yumoşlar toplandı ve donduruldu. Doktor transfer için 2. adetle gel rahimin dinlenmesi lazım dedi. Opudan sonra beklenen adet günümden 7-8 gün erken adet oldum yani 19.günde. Sizde de aynı şey oldumu opudan sonra ? Birde 2. adetimde erken gelirmi acaba yoksa normal günündemi gelir. Normal şartlarda 25-26 günde bir adet görüyorum.
Seninle aynı durumdayız sanırım. Bnde 19 ekimde opu oldum 30 yumurta toplandı.transfer günü ohss olduğunu söledi dr um iptal etti transferi. 19yumurta döllenmiş.donduruldu.İkinci adette gel dedi. 7 gün erken adet oldum.

Şuan nasılsın peki ? Benim hala tuvalete çıkınca ve öksürünce ağrılarım oluyor.

Bende opu sonrası adet bekliyorum ama transfer için sanırım ocak ayı na karar verdik.ilk tedavim iğneler ve opu beni bayaa sisirdi gergin bir ben yaptı koca göğüsler ve şiş bir göbek.:)) dondurulmuş 7tane embriyom var. Adet te dr transfer için tedaviye devam edecekti ama kendimi hazır hissetmiyorum çok sistim:(((

Merhaba kızlar bende klomen kullanmaya başlamıştım bu tedavide az ilaç kaliteli yumurta istedi doktorum ama klomene bile aşırı tepki oldu :( yarın devam edip edemiycegimiz belli olacak :( herkesin derdi aynı ama sorunları farklı bende kaliteli yumurta ve embriyo için çabalıyorum , umarım benimde yumurtalarim güzel olur ve hatta embriyo dondurma islemim bile olursa havalara ucucam :(

Kızlar benim ilacımın 6 .günü e2 fırlamış gidiyor hemşireye sordum yumurtaların içinin dolu olduğunu gösterir dedi başka bi hemşire de e 2 yüksekliği tüp bebek başarısını düşürür sesi Kime inanayım şimdi ben kasık ağrım bacağıma vuruyor en büyük yumurta 13 mm , başım dönüyor bide ne yapsam bilemedim

Kizlar transferden sonra odaya gecerken yuruyerekmi gecirdiler.
Daha onceki tup bebeklerimde yatarak sedyeyle gecirip odadaki yatagimada kalkmadan gecirtmislerdi ama simdikiler transferden sonra yuruyerek odaniza gececeksiniz diyor az yataydik daha iyiydi sanki
Canim transfer oldu hemen sedyeye aldilar ve sedyeden yarim saat kaldim.

Bende sizinle ayni gun oğrenecem cevabi ama adet sancisi gibi agri var cok korkuyorum.
Canım ne güzel 3 kişi olduk aynı güne inşallah seninde güzel haberini alırız ağrıya takılma benim ilk tedavi de çok ağrı oldu bunda da hiçbirşey yok eşim bile soruyor ne hissediyorsun diye bomboş diyorum ağrı olmuyoki birşey hissedeyim belirti bende arıyorum ama yok içini ferah tut inşallah güzel olucak her şey

Kızlar benim ilacımın 6 .günü e2 fırlamış gidiyor hemşireye sordum yumurtaların içinin dolu olduğunu gösterir dedi başka bi hemşire de e 2 yüksekliği tüp bebek başarısını düşürür sesi Kime inanayım şimdi ben kasık ağrım bacağıma vuruyor en büyük yumurta 13 mm , başım dönüyor bide ne yapsam bilemedim
Evet canım, estradiolün ilaçlara başlandıktan birkaç gün sonra yüksekliği yumurtanın fazla ve dolu olmasından kaynaklı olduğunu söylemişti benim doktorumda, korkma doktoruna güven.

Valla ben transfer için sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum canım :) sizin bekleyişleriniz en heycanlısı tabi :) inşallah pozitifleri görürüz
Ben de adetimi bekliyorum acaba aynı döneme mi geliriz biz de sizinle o_O

Bende sizinle ayni gun oğrenecem cevabi ama adet sancisi gibi agri var cok korkuyorum.
Korkulacak bir durum yok canım, gebeliğin başlangıç belirtileri de adet belirtileri ile birebir zaten.
Bu sebeple belirtileri boşver, rahat ol canım. Bak 5 günden az kaldı sonuç almamıza.

Back