Hayırlısı olsun canım dualarimiz seninle bebeğinin güzel haberlerini alırız ınş.Arkadaşlar yarın transferim var dualarınıza beni de katarsanız çok mutlu olurum.
Super cnm gozun Aydin Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiylaCanlar bugün 12.gün test yaptım ve çift cizgiyi gördüm Allahima şükürler olsun yarın kan testi mi tekrarliycam inşallah yükselmiştir
Amiiiinnn evlat hasreti yasayan herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin..Hayirli olsun cnm Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana bana hepimize insallah
Allah razı olsun. Amin. İnşallah hayırlı haberler alırız.Hayırlısı olsun canım dualarimiz seninle bebeğinin güzel haberlerini alırız ınş.
Onlara takılma cnm..rabbim ol dedikten sonra..orta kalite de transfer ediliyo merak etme..benim arkadaslarimdan orta kaliteyle dunya tatlisi bebeklere sahip olanlar var..pozitif olalim daima okBenide bugun aradiklarinda 5 embriyo devam ediyor dediler kalitesini sorunca 2 si birinci 3 ü orta kalite dedi bu orta kalite ne oluyor yani kizlar bilen varmi devamo gelmicek demekki koyulamaz demekmi
Amin inşallah. Hayırlı haber alırız. Cok heyecanliyim. Bugün yemekler yaptım. Evi topladim. Sacimi boyadım felan. Zaman geçmiyor.Hayırlısı olsun canım dualarimiz seninle bebeğinin güzel haberlerini alırız ınş.
Gözün aydın olsun canım, Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin.
Aminn inşallah canım çok saol rabbim tüm benm gibi canı gönülden isteyenlere de tattirsin inşallah dualarimdasinizGözün aydın olsun canım, Rabbim hayırlısıyla kucağında göstersin.
Aleyküm selam cnm benim transfer gerceklesti yarim saat oldu minnaklarim düştü içime cok şükür..ins rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin..tum isteyenlere nasip etsin..Slm kizlar bugun transferi olan arkadaslar naptiniz nasilsinjz aldinizmu bebislerinizibenim transfer yarin 9 da
İnsallah cnm hayirli olsunAleyküm selam cnm benim transfer gerceklesti yarim saat oldu minnaklarim düştü içime cok şükür..ins rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin..tum isteyenlere nasip etsin..
Hayırlı olsun canım. Ben farkettim ki bu transfer sonrası bekleme kısmı en zoruymuş. Benimde geçen pazartesi transfer yapıldı. Bugün transfer sonrası 7. Gün test tarihim transfer gününüde sayarak 12. Gün yani cuma. Bugünde işe başladım umarım günler daha hızlı geçer böyle...Aleyküm selam cnm benim transfer gerceklesti yarim saat oldu minnaklarim düştü içime cok şükür..ins rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin..tum isteyenlere nasip etsin..
Saol cnm Allah razi olsun..aynen öyle zor yaa hepimiz icin hayırlısı olsun bakalim..sen azaltmissin günleri valla darisi bizeHayırlı olsun canım. Ben farkettim ki bu transfer sonrası bekleme kısmı en zoruymuş. Benimde geçen pazartesi transfer yapıldı. Bugün transfer sonrası 7. Gün test tarihim transfer gününüde sayarak 12. Gün yani cuma. Bugünde işe başladım umarım günler daha hızlı geçer böyle...
Benim de transferim gerçekleşti. Yatakta yatıyorum. Hayırlısı bakalımAleyküm selam cnm benim transfer gerceklesti yarim saat oldu minnaklarim düştü içime cok şükür..ins rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin..tum isteyenlere nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?