Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Canlar bugün 12.gün test yaptım ve çift cizgiyi gördüm Allahima şükürler olsun yarın kan testi mi tekrarliycam inşallah yükselmiştir
Super cnm gozun Aydin Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla

Benide bugun aradiklarinda 5 embriyo devam ediyor dediler kalitesini sorunca 2 si birinci 3 ü orta kalite dedi bu orta kalite ne oluyor yani kizlar bilen varmi devamo gelmicek demekki koyulamaz demekmi

Kızlar bişey soracağım.. hurma poleni bal karışımı duydunuz mu ve kullanan varsa bi yazabilir mi

Benide bugun aradiklarinda 5 embriyo devam ediyor dediler kalitesini sorunca 2 si birinci 3 ü orta kalite dedi bu orta kalite ne oluyor yani kizlar bilen varmi devamo gelmicek demekki koyulamaz demekmi
Onlara takılma cnm..rabbim ol dedikten sonra..orta kalite de transfer ediliyo merak etme..benim arkadaslarimdan orta kaliteyle dunya tatlisi bebeklere sahip olanlar var..pozitif olalim daima ok

Merhaba kader arkadaslarim
Bende kendimdem kisaca bahsedeyim
32 yasindayim 4yıllık evliyim 3yıldır bebek istiyoruz görünürde esimin morfolojisi dısinda hic bir sorun yok.
Cuma gunu itibari ile ben de ilk tüp bebek tedavime baslamis bulunmaktayim
İnsallah hepimiz tedavilerimizin sonunda guzel haberleri aliriz.
Ozellikle sonucu pozitif olan arkadaslarimdan bir ricam olucak tüp bebek yapma nedenlerinizi de söleyebilrmisiniz

Kızlar opu sonrası kasiginda tek taraflı sislik hisseden oldu mu hic

Merhaba kızlar bende transfer olup bekleyenlerdenim 1 aşılama ve 1 negatif tüp tedavi var 2.tup bebek yapalım dedik bugün 5.gunum rabbim isteyen herkese nasip etsin yıllardır okuyup gözlerim dolarak takip ediyorum gerçekten sabır gerektiren bi durum inşallah bu yolda rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin

Aleyküm selam cnm benim transfer gerceklesti yarim saat oldu minnaklarim düştü içime cok şükür..ins rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin..tum isteyenlere nasip etsin..
İnsallah cnm hayirli olsun

Aleyküm selam cnm benim transfer gerceklesti yarim saat oldu minnaklarim düştü içime cok şükür..ins rabbim hayirlisyla tamamina erdirsin..tum isteyenlere nasip etsin..
Hayırlı olsun canım. Ben farkettim ki bu transfer sonrası bekleme kısmı en zoruymuş. Benimde geçen pazartesi transfer yapıldı. Bugün transfer sonrası 7. Gün test tarihim transfer gününüde sayarak 12. Gün yani cuma. Bugünde işe başladım umarım günler daha hızlı geçer böyle...

Saol cnm Allah razi olsun..aynen öyle zor yaa hepimiz icin hayırlısı olsun bakalim..sen azaltmissin günleri valla darisi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…