Masallah cnm Allah tamamina erdirsin ins..tuttu cok şükür sevincini de yasatsin rabbim hepimizeeeBenim de transferim gerçekleşti. Yatakta yatıyorum. Hayırlısı bakalım
Transfer oldum. Yarım saat yattım.Slm kizlar bugun transferi olan arkadaslar naptiniz nasilsinjz aldinizmu bebislerinizibenim transfer yarin 9 da
Transfer oldum. Yarım saat yattım.
Ben artık ay nasıl olcak işlerini biraktim.
Doktor 15 dakka yatin dedi. Sonra yanimiza gelen yetkili valla attigimiz an tutuyorsa tutuyor dedi.
2 saat yatsam ne olur 3 saat yatsam ne olur.
İns rabbim ol emrini vermiştir.
2 gün dikkat edin dediler.
Bu cocuk işini düşün düşün hayatımız bitecek.
İnş olur. Olmazsa durmak yok başarana kadar devam.
Herkese hayırlı olsun.
Hayirli olsun cnm guzel haberlere insallahBenim de transferim gerçekleşti. Yatakta yatıyorum. Hayırlısı bakalım
sedyeyle geçirdiler canım. Yarım saat yatırdılar. Sanki biraz yatmak gerekiyor gibi geliyor bana nedense:) aslında hakikaten olacağı varsa oluyor ya..sanırım fazla kafaya takmamak lazımKizlar transferden sonra odaya gecerken yuruyerekmi gecirdiler.
Daha onceki tup bebeklerimde yatarak sedyeyle gecirip odadaki yatagimada kalkmadan gecirtmislerdi ama simdikiler transferden sonra yuruyerek odaniza gececeksiniz diyor az yataydik daha iyiydi sanki
Merhaba cnm bugun transferim oldu beni de sedyeyle gecirdiler..ilk yarim saat bacaklarin toplu sırtüstü yatcaksin cok sıkışiksan sürgüye yap yoksa yarim saatten sonra wc ye kalk dediler..2 saat kadar odada dinlendirdiler sonra eve geldimKizlar transferden sonra odaya gecerken yuruyerekmi gecirdiler.
Daha onceki tup bebeklerimde yatarak sedyeyle gecirip odadaki yatagimada kalkmadan gecirtmislerdi ama simdikiler transferden sonra yuruyerek odaniza gececeksiniz diyor az yataydik daha iyiydi sanki
Sedyeyle yatağa getirildim. Ufak hareketlerle geçmiştim. 1 saat tuvalete kalkmadım. Sürgü önermişlerdi yapamadım. 1 saat sonra tuvalete kalktım. Sonrasında 1 saat daha hastanede kalıp, normal oturur pozisyonda arabayla eve geldik.Kizlar transferden sonra odaya gecerken yuruyerekmi gecirdiler.
Aman valla olmuyo die ölecek halim yok. Transferden sonra değiştim ben.İnşallah allah nasip etsin melekleriniz sizinle ve bu sayfadaki bütün bu yolda emek harcayan anne adaylarıyla olsun
Ben cuma günü negatif sonucu aldım şuan regliyim ve gerçekten zormuş hala o şoktan çıkamadım elbette pes etmek yok ama insan kırılıyor inciniyor ben bir süre ara vermeye karar verdim
Psikolojik olarak hazır olduğunda
Gayırlısı olsun hepiniz hakkında
Hayırlı uğurlu olsun bebeğine kavuşursun umarımBenim de transferim gerçekleşti. Yatakta yatıyorum. Hayırlısı bakalım
İnşallah canim.dualar hepimiz için. .kucaklarımiz sağlıklı sıhhatli evlatlarla dolsun:)Hayırlı uğurlu olsun bebeğine kavuşursun umarım
İnşallah canım. Darısı bekleyenlerin başınaİnşallah canim.dualar hepimiz için. .kucaklarımiz sağlıklı sıhhatli evlatlarla dolsun:)
İnşallah canım. Sayı çok fazla olmayınca 3. Veya 4. Gün de transfer olabiliyor.Bu kötü bir şey degil yani. Benim ilk hamileligimde yumurta toplamadan sonraki 3. Günümde transferim olmuştu. Şimdi de 3. Gun transfer oldu. Hayırlısı olsun hepimiz içinBenimde dün opu vardı 8 tane toplanmıştı hepsine işlem yapılmış 5 tane embriyo oluşmuş inşallah 5.güne giderler
Amin canım inşallah benim diğer 3 tedavimde hep 3.gün embriyosu transfer edildi tutmadı hiç biri bakalım hakkımızda hayırlısı allah emeklerimizi boşa çıkarmasınİnşallah canım. Sayı çok fazla olmayınca 3. Veya 4. Gün de transfer olabiliyor.Bu kötü bir şey degil yani. Benim ilk hamileligimde yumurta toplamadan sonraki 3. Günümde transferim olmuştu. Şimdi de 3. Gun transfer oldu. Hayırlısı olsun hepimiz için
Çok iyi, hadi gözün aydın.Kızlar hastaneden aradılar bugün 5. Gün . 8 tane embriyo dondurmuslar. Nasıl sizce
Teşekkürler canimmm :)Çok iyi, hadi gözün aydın.
Ay maşallah nazar değmesin inşallah. Harika bir haberKızlar hastaneden aradılar bugün 5. Gün . 8 tane embriyo dondurmuslar. Nasıl sizce
Evet canım ara ara mide bulantim oluyo benim ya bu narkozu ne kadar zamn da atıyor vücut ya hala opu etkileri devam bendeAy maşallah nazar değmesin inşallah. Harika bir haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?