- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
Yazdığını aynen sesli okuyarak dile getirmiş oldum yani dua ettim sana çok hoşuma gitti gülmekten alamadım kendimi :))) sen çok yasa emi :)) şaka bi yana ama inşallah ama inşallah bu tedaviyle bebisini yada bebislerini kucağına alırsın inşallah kuzum , ama bi ricam var sende bana bizlere et olur mu şimdiden teşekkürler :)Kızlar yarın yumurta toplamam var beni sakinleştirin lütfen çok heyecanliyimmmmm
(Bide bunu okuyanlar Allah rızası için inşallah güzel geçer yumurta toplama ve hamile kalirsin diye içlerinden soyleyebilirmi simDidem teşekkürler)
Yazdığını aynen sesli okuyarak dile getirmiş oldum yani dua ettim sana çok hoşuma gitti gülmekten alamadım kendimi :))) sen çok yasa emi :)) şaka bi yana ama inşallah ama inşallah bu tedaviyle bebisini yada bebislerini kucağına alırsın inşallah kuzum , ama bi ricam var sende bana bizlere et olur mu şimdiden teşekkürler :)Kızlar yarın yumurta toplamam var beni sakinleştirin lütfen çok heyecanliyimmmmm
(Bide bunu okuyanlar Allah rızası için inşallah güzel geçer yumurta toplama ve hamile kalirsin diye içlerinden soyleyebilirmi simDidem teşekkürler)
Hayirli ugurlu olsun cnm saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahım darisi basimizaBugün test yaptırdım. 287 çıktı :)
Valla dün ilk ignemi oldum ilk olmasina ragmen cok canm aciyorbana sabah akşam jel verdiler.üç gün arayla igne..bu igne herkesin canını çok yakıyor mu
Canım benden de fazla toplandı. 4 dediler. Üç almışlar.Canım ben de dün opu oldum.ben de de maşallah hiç sancı falan olmadı. Bunun sanırım yumurta sayısıyla ilgisi var.benim en fazla dört tane yumurtam toplanıyor. Belki fazla toplansa benim de ağrım olabilir. İnşallah hepimiz hayırlı evlatlar kavuşuruz.dua ile...
Maaşallah sübhanallah hadi hayırlısıyla kucağına al tatlım.Bugün test yaptırdım. 287 çıktı :)
Benimde transferim pazartesi öğleden sona Allah kısmet ederse. .Ben de burdakilere herkese çok dua ediyorum. Maddi manevi çok yipraniyoruz.Allah hepimize yardım etsinCanım benden de fazla toplandı. 4 dediler. Üç almışlar.
İlk gün o kadar agri degilde karnimda regl olunca sancılar olur ya öyle oldu, altima bicak saplanir gibi agrilar girdi. Sonrası zorladı biraz. Ertesi gün dunde dinlendim. Calisiyor olsam calisamazdim. Bugünde biraz is yapayim dedim fazla yaptirmadi.
Ama agri kesici icmedim idare edilmeyecek gibi degildi.
Sanırım alan hekimin eline ve bünyeye bağlı biraz.
O bu değilde bi kiz gordum ya sanki o degil ben aldirdim zip zip zıplıyordu resmen. Hic bisey olmamis gibiydi.
Canim umarim yavrularimiza kavusuruz.
Benim bir tanesi dollendi sadece.
Pazartesi allah nasip ederse transfer var sabahtan.
Dualarima senide kattim.
Sorma maddi olarak bilinmeyen bir sonuca tonla para, manevi olarak hiç o konuya girmiyorum. Dolapta bir köşede kullanmadıgim 1000 TL lik ilaç duruyo :):):).Benimde transferim pazartesi öğleden sona Allah kısmet ederse. .Ben de burdakilere herkese çok dua ediyorum. Maddi manevi çok yipraniyoruz.Allah hepimize yardım etsin
Inşallah ptesiden sonra mucizene kavuşmak için 10 12 günün kalacak :) dualarim sizlerle ptesi 2 transfer var sanırım Allahım inşallah inşallah güzel haberlerinizide duyariz ve seviniriz hep birlikteBenimde transferim pazartesi öğleden sona Allah kısmet ederse. .Ben de burdakilere herkese çok dua ediyorum. Maddi manevi çok yipraniyoruz.Allah hepimize yardım etsin
Hamilelik öncesi ilk defa duyuyorum , Bu arada hayırlı haberlerler alalım tedavi sonucunda inşallahKizlar merhaba
Bu ay diye niyet etmistik ama nasip olmadi. Bir sonraki ay testlerimizde bir aksilik cikmazsa tup bebek deneyecegiz ins. Doktorum a'dan z'ye her seyimize bakmak istedi tedavi oncesi. Seker yuklemesi yapilarak bir test de istedi. Hamilelikte seker yuklemesi duymustum da oncesinde sizden de istendi mi boyle bir test?
Zararli diye biliyorum seker yuklemesi ama:/ tereddutte kaldim
Selamun aleyküm arkadaslar..Allah nasip ederse yarin benim de transferim var..dua eder dua beklerim..Rabbim herkesin hakkinda hayirlisi ne ise onu nasip etsin ins
Cok sevindim cnm hadi insallah yarin daha da emin ve güzel haberler bekliyoruzCanlar bugün 12.gün test yaptım ve çift cizgiyi gördüm Allahima şükürler olsun yarın kan testi mi tekrarliycam inşallah yükselmiştir
Hayirli olsun cnm Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana bana hepimize insallahSelamun aleyküm arkadaslar..Allah nasip ederse yarin benim de transferim var..dua eder dua beklerim..Rabbim herkesin hakkinda hayirlisi ne ise onu nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?