Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

şimdi canım ben geçen adetimde histeroskopi oldum. doktor 9 ekimde kontrole çağırdı rahim kalınlığın az deyip bu climara bandı verdi. ayrıca doğum kontrol ilacı ve takviye alıyordum. hemşire 5 güne bir bandı değiştirip kullan yazmış. tüm ilaçlarıda 19 ekimde kes diye yazmış kağıda. ben bundan bandında kesileceğini anlamadım ve kullandım. fazladan 5 gün kalmış bende. tabi adetin 2. günü kanda e2 yüksek çıktı diğer değerler normaldi amh 1.87 fsh lh normalmiş. işte ultrasonlada baktı alttan yumurta folükülün az dedi. bende hiç bant aklıma bile gelmedi. herşeyi defalarca arayıp soran ben bandı es geçmişim kalçamda bi bant varlığını bile unutmuşum.

9 ekimde rahim duvarım ince diye başlatmıştı bu bandı canım

O zaman korkulacak bir durum yok demekki, yumurta sayın az olduğu için estradiol o sayıda çıkmış. İğnelerle yumurta gelişimin artacaktır ve estradiol değerinde bununla eş değer yükselecektir. Sadece şu etki olabilir, transferin 2 ay sonraya ertelenir ve bu senin için daha iyi olur. Rahim dinlenmiş olur. Kendini strese sokmaman lazım özellikle bu dönemde, inan yumurta gelişimini çok etkileyen bir faktör. Ne kadar rahatsan, o kadar çok ve kaliteli yumurta oluyor.

Rahim duvarı inceliği için nar suyu öneriyorlar kızlar. Benimde 16 ekimde yumurtalar toplandı donduruldu transfer aralıkta. Bol bol tüketmeyi düşünüyorum

9 ekimde rahim duvarım ince diye başlatmıştı bu bandı canım
Tamam onu anladım, fakat zaten regl ile rahim duvarı inceliyor her ay. Regl ile başlatınca kalınlaşması daha iyi olmaz mı? Bilmediğim için sordum neden önce başlatıldığını.

Rahim duvarı inceliği için nar suyu öneriyorlar kızlar. Benimde 16 ekimde yumurtalar toplandı donduruldu transfer aralıkta. Bol bol tüketmeyi düşünüyorum
Bende hergün 1 adet nar tüketiyorum, suyu daha mı iyi acaba? Gerçi istenilen seviyeye ulaşmış rahmim, pazartesi kontrolümde 10 mm di. Cuma’ya kadar 12 olur dedi hoca.

sabahtan beri ağlıyorum canım stresten bişey yiyemiyorum. kk da ve sitelerden okuduğuma göre e2 yüksekse yumurta kalitesi ve sayısı az oluyor gebelik oluşmuyor. inşallah kiste falan çevirmez yumurtalar dolu çıkar. stresin etkilediğini bilmez olurmuyum ama elimde değil.

Bende hergün 1 adet nar tüketiyorum, suyu daha mı iyi acaba? Gerçi istenilen seviyeye ulaşmış rahmim, pazartesi kontrolümde 10 mm di. Cuma’ya kadar 12 olur dedi hoca.
Nar tüketmekle suyunu içmek aynı şey bence canım. Faydasını gördün ozaman ?

Tamam onu anladım, fakat zaten regl ile rahim duvarı inceliyor her ay. Regl ile başlatınca kalınlaşması daha iyi olmaz mı? Bilmediğim için sordum neden önce başlatıldığını.
bilmiyorum ki canım bişey demedi bu konuda yoğun bi yer zaten zaman olmuyor sormaya

İki transfer olmasi icin ya 2 defa tup bebek denemis yada 35 yas ustu olman gerek cnm
Devlet hastenesi için geçerli söyledikleriniz.
Özel hast. Tedavı görüyorsanız istemeniz halinde 2 embriyo koyarlar yaş ve denemeye bakmıyorlar.

Kızlar 11. Gün 18 13. Gün 57 15. Gün yani bugünkü değerim 214 haftaya kese göreceğiz inşallah. Benim değerlerim düşük başladı 3 e katlandı sonradan sizlere nacizane önerim var. Mango, kivi gibi c vitamini yüksek meyveler yiyin. Bol protein ve bol su.

Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

İnşallah hepimiz hala korkuyorum kalbini duyarsam biraz rahatlarım sanırım.

Gözün aydın olsun canım, Rabbim kucağında göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…