Arkadaşlar merhaba benimde bu ay tedavim basladi. Transferde bugün 3. Günüm , Rabbim hepimizin yuzunu güldürsün inşallah . Bu arada benim aşırı derecede belim ağrıyor , Böyle bir şey yaşayan var mı
Canım naptın?bu gün gidicektin kan vermeyeÇok normal canım endişe etmene gerek yok
Canım naptın?bu gün gidicektin kan vermeye
Gözünüz aydın hayırlısı olsun ınş güzel haberler duyalim :)Slm kizlar bugun opu oldum 6 yumurtam gorunuyordu 10 tsne toplandi insallah hepsi de olgundur simdi heyecanli bekleyis basladi @Gamze020 sen naptin cnm
Kırmızı olmadıktan sonra korkma diyorlar. Benimde 8.gün olmuştu. Hakkında hayırlısı olsun canım içini ferah tut sonuç güzel olsunCanım verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç
Hayırlısı ama çok umutlu değilim
Bütün gece kahve rengi leke geldi
Sanki kurumuş kan gibi kahve renk
Kısmet bakalım belim ağrıyo sırt üstü uzanıyorum
Üzüldüm cnm Allah can sagligi versin insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsinSonuç 0.25 yani yokkk
bol şanslar canımMerhaba arkadaşlar benimde bugün transferim oldu çok heyecanlıyım ilk denemem rezervim az ve fsh ım yüksek temmuzdan beri hazırlanıyordum şimdiye kadar güzel ilerledik Allah sonunu göstermeyi nasip edersin inşallah
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende bugun sordum transferden sonra odaya yuruyerek geleceksiniz dediler daha once yaptirdigim yerde hic kaldirmadan diger yataga geciriyorlardi normal mi bu durum anlamadim direk kalkilirmi[/QUOTE
Canım benim yaptırdığım merkezde (izmirde) 1 saat kalkmayacaksın dedi
Benim hiç olmadı 19 ekim perşembe sabah 8:30 da opu oldum. Cuma sabahı işe gittim hiç ağrım olmadı...Opu dan sonra agriniz oldu mu kızlar
Evet kanunları bağlılar ve olmak zorundalar. Ben 36 yaşındayım bana bile iki koymayı düşündüler. Evet tutunma oranı %35 ten %45e çıkıyor ama düşük olma ihtimalide artıyor dedi doktorlarMerhaba canım
Malesef ki bu yasa özel hastane ve devlet hastanesi hepsini kapsıyor
Eskiden evet haklısın özelde iki istiyince okey diyip iki tane transfer yapılıyormuş ancak luan yasaya uyulmaması halinde
Sağlık bakanlığı soruşturma açıyormuş
Ben daha 1 hafta önce koç üniversite hs transfer oldu çok rica ettim iki tane transfer edilsin diye ama nafile ilk tedavim ve 33 yaşındayım kabul edilmedi tek yapıldı
Benimde transfer sonrası 3. Günüm. Bel ağrım aşırı olmasa da var. Kasıklarıma ani kramplar giriyor. Ve göğüslerimde inanılmaz sızı var çok dolgun...Arkadaşlar merhaba benimde bu ay tedavim basladi. Transferde bugün 3. Günüm , Rabbim hepimizin yuzunu güldürsün inşallah . Bu arada benim aşırı derecede belim ağrıyor , Böyle bir şey yaşayan var mı
Sanırım üçüncü gün dondurdular embriyoları???Şimdi hastaneden aradılar kafam karıştı 7 embriyo oluştu 3 tanesi 8 hücreli 2tanesi 10 hücreli bir tanesi 9 bir tanesi 12 hücreli. Normal mi dedim hepsi kaliteli dondurma isleminizi gerçekleştirdik bilginiz olsun dedi neden hepsi birbirinden farklı ki?? :// bilgisi olan var mı bu konuda?
Merhaba canım
dün bu saatlerde pembe pembe damlalar akşam gece kahve rengi akıntıya döndü sanki kan parçaları kalmış kahve rengine dönmüş gibi hemşirem hala yarını bekle diyor çok sinirlendim tamam 10. Gün bakılacak kanda ama 9. Gğn varsa çıkmazmı bu kahve rengi akıntıyada cvp veremiyor neyin nesi birşey demiyor çıldırıcam
Birazdan gidip en yakın hastanede kanda baktırıcam kğtfen dua et korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?