Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Bende dün opu oldum.dr transferi sorunca acele etmek yok dedi.9 yumurta toplanmıştı 7 'sinin bölünmesi güzel dedi.3. Gün yani 26 'sında dondurulacak benim ne kadar bekler acaba 29 unda başlamam için duphaston hap verdi.Adet gelince bırak dedi.

Seninde rahim dinlensin diye bekletiyorlar muhtemelen. Rahim dinlenince tutma olasılığı daha da artıyormuş öyle dedi bana doktorum. 2. adetle gel dedi. benimde 11 tane toplanmıştı

Opu dan sonra agriniz oldu mu kızlar

Bende öyle düşünüyorum çok bekletilmeden :) hayırlısı olsun canim az kaldı artık.

Benimde ağrım var kalkamiyorum eşim yapıyor herseyi sağolsun.Dün anesteziden bu kadar değildi.yan yatamiyorum sırt üstü iyi geliyor.
Bende kabızlıkta oldu ayrıca idrarımı yaparken acayip canım yanıyor

E nasıl geçecek bu benim perşembe opu var bugün catlatma ignelerim var. Cumartesi ise gelirim diyordum
Benim dün opu dan sonra idrarda yanma hiç olmadı hatta korkarak yaptım hemşire zorladı bisey olmiycak diye.cok şükür olmadı kabızlık sorunu da yok bugün yaptım.ama ağrım çok kasiklarimda yavaş yavaş yürüyorum yatıyorum.kimisindede ağrı çok hafif oluyormuş yanımda yatan hasta adet agrisindan biraz fazla dedi.

Off ya korktum şimdi ben bu kadar tahmin etmiyordum

Ohss ne demek canim
OHSS yumurtalıkların kullandığımız uyarıcı ilaçlar yüzünden aşırı uyarılması sonucu oluşan komplikasyonlar. Ama Dykdyk arkadaşımızınki muhtemelen Opuda vajinaya uygulanan fazla iğne darbelerinden oluşan bir durum. Bende yaşamıştım aynısını, hele opu gününün akşamı sancıdan nefes alamaz hale gelmiştim. Ve 4 gün sürmüştü sancım. Bol su içmek gerekiyor,kabız olmamak ve gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak şart o dönemde.
Fakat herkeste aynı durum söz konusu olmuyor canım.

Benim kasıklarımda çok öle aman aman bir ağrı olmadı 2 güne tamamen geçti zaten ama opu yapıldığı gün korkunççç bir gaz ağrım oldu öyle böyle değil. Benim ağrı eşiğim çok yüksektir öyle kolay kolay canım yanmaz ama o gece acile gidip 3 tane ağrı kesici serum yaptılar hem de neden gaz yüzünden rezalet. İlaçlardan sanırım tranferinin 6. Günü ve lanet gaz hala az da olsa devam ediyor.

Anladım canım bakalım benim nasıl geçecek 8 bucukta oldum catlatma ignemi

Aynen öyke canım aynı şeyleri yaşamışız resmen bugün çok şğkür daha iyiyim ağrım acım azaldı özelliklede tuvaletimi yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…