Bende dün opu oldum.dr transferi sorunca acele etmek yok dedi.9 yumurta toplanmıştı 7 'sinin bölünmesi güzel dedi.3. Gün yani 26 'sında dondurulacak benim ne kadar bekler acabaKızlar selammm.. geçen hafta pazartesi günü opu oldum. Dünde adet oldum. Normalden 6 gün önce. Normalde 25-26 günde bir adet oluyorum bu sefer 19. günde oldum. Sorum şu ; gelecek adetimde normal döngümde yani 26. gündemi olur yoksa yine 19. gündemi olur. 2. Adette transfer için çağırdı doktrorum.
Seninde rahim dinlensin diye bekletiyorlar muhtemelen. Rahim dinlenince tutma olasılığı daha da artıyormuş öyle dedi bana doktorum. 2. adetle gel dedi. benimde 11 tane toplanmıştıBende dün opu oldum.dr transferi sorunca acele etmek yok dedi.9 yumurta toplanmıştı 7 'sinin bölünmesi güzel dedi.3. Gün yani 26 'sında dondurulacak benim ne kadar bekler acaba29 unda başlamam için duphaston hap verdi.Adet gelince bırak dedi.
Opu dan sonra agriniz oldu mu kızlarBende dün opu oldum.dr transferi sorunca acele etmek yok dedi.9 yumurta toplanmıştı 7 'sinin bölünmesi güzel dedi.3. Gün yani 26 'sında dondurulacak benim ne kadar bekler acaba29 unda başlamam için duphaston hap verdi.Adet gelince bırak dedi.
benim oldu halada var canımOpu dan sonra agriniz oldu mu kızlar
Benimde ağrım var kalkamiyorum eşim yapıyor herseyi sağolsun.Dün anesteziden bu kadar değildi.yan yatamiyorum sırt üstü iyi geliyor.benim oldu halada var canım
Bende kabızlıkta oldu ayrıca idrarımı yaparken acayip canım yanıyorBenimde ağrım var kalkamiyorum eşim yapıyor herseyi sağolsun.Dün anesteziden bu kadar değildi.yan yatamiyorum sırt üstü iyi geliyor.
O kadar çokmu yaBenimde ağrım var kalkamiyorum eşim yapıyor herseyi sağolsun.Dün anesteziden bu kadar değildi.yan yatamiyorum sırt üstü iyi geliyor.
E nasıl geçecek bu benim perşembe opu var bugün catlatma ignelerim var. Cumartesi ise gelirim diyordumBende kabızlıkta oldu ayrıca idrarımı yaparken acayip canım yanıyor
Bünyeden bünyeye göre değişiyor bence canım burada 2-3 günde tamamen toparlananlarda var.O kadar çokmu ya
Bende geçen pazartesi opu oldum çrş işe geldim. Ağrılarım vardı ama idare ettimE nasıl geçecek bu benim perşembe opu var bugün catlatma ignelerim var. Cumartesi ise gelirim diyordum
Benim dün opu dan sonra idrarda yanma hiç olmadı hatta korkarak yaptım hemşire zorladı bisey olmiycak diye.cok şükür olmadı kabızlık sorunu da yok bugün yaptım.ama ağrım çok kasiklarimda yavaş yavaş yürüyorum yatıyorum.kimisindede ağrı çok hafif oluyormuş yanımda yatan hasta adet agrisindan biraz fazla dedi.E nasıl geçecek bu benim perşembe opu var bugün catlatma ignelerim var. Cumartesi ise gelirim diyordum
Off ya korktum şimdi ben bu kadar tahmin etmiyordumBenim dün opu dan sonra idrarda yanma hiç olmadı hatta korkarak yaptım hemşire zorladı bisey olmiycak diye.cok şükür olmadı kabızlık sorunu da yok bugün yaptım.ama ağrım çok kasiklarimda yavaş yavaş yürüyorum yatıyorum.kimisindede ağrı çok hafif oluyormuş yanımda yatan hasta adet agrisindan biraz fazla dedi.
OHSS olmuş olabilir, doktorunla görüştün mü?Bende kabızlıkta oldu ayrıca idrarımı yaparken acayip canım yanıyor
Evet bugün aradım normal dediOHSS olmuş olabilir, doktorunla görüştün mü?
Ohss ne demek canimOHSS olmuş olabilir, doktorunla görüştün mü?
OHSS yumurtalıkların kullandığımız uyarıcı ilaçlar yüzünden aşırı uyarılması sonucu oluşan komplikasyonlar. AmaOhss ne demek canim
Anladım canım bakalım benim nasıl geçecek 8 bucukta oldum catlatma ignemiOHSS yumurtalıkların kullandığımız uyarıcı ilaçlar yüzünden aşırı uyarılması sonucu oluşan komplikasyonlar. AmaDykdyk arkadaşımızınki muhtemelen Opuda vajinaya uygulanan fazla iğne darbelerinden oluşan bir durum. Bende yaşamıştım aynısını, hele opu gününün akşamı sancıdan nefes alamaz hale gelmiştim. Ve 4 gün sürmüştü sancım. Bol su içmek gerekiyor,kabız olmamak ve gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak şart o dönemde.
Fakat herkeste aynı durum söz konusu olmuyor canım.
Aynen öyke canım aynı şeyleri yaşamışız resmen bugün çok şğkür daha iyiyim ağrım acım azaldı özelliklede tuvaletimi yaparkenOHSS yumurtalıkların kullandığımız uyarıcı ilaçlar yüzünden aşırı uyarılması sonucu oluşan komplikasyonlar. AmaDykdyk arkadaşımızınki muhtemelen Opuda vajinaya uygulanan fazla iğne darbelerinden oluşan bir durum. Bende yaşamıştım aynısını, hele opu gününün akşamı sancıdan nefes alamaz hale gelmiştim. Ve 4 gün sürmüştü sancım. Bol su içmek gerekiyor,kabız olmamak ve gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak şart o dönemde.
Fakat herkeste aynı durum söz konusu olmuyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?